Začla kakat do kalhot :(

Anonymní
3.10.16 09:31

zacla kakat do kalhot :(

Ahoj holky :) Nase mala mela ted v zari dva rocky tak jsme v létě trénovali nocnickovani vse probehlo hladce curala po týdnu do nočníku a asi za tři tydny pochopila ze i bobek tam patri. Ale ted mi kaka jen do kalhot :( na curani upozorni aby jsme ji sundali katata ale kaka snad pokazde do kalhot :( prosim o radu pristi zari by měla jit do skolky :( děkuji :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
3.10.16 09:34

Tak zaprvé se školkou se netrap, rok je strašně dlouhá doba u takhle malých dětí.
Zadruhé - nestalo se jí něco, co by jí kakání do nočníku znepříjemnilo? Třeba jestli se něčeho nelekla apod? Nahlásí alespoň, když se pokaká, nebo jí je to jedno?
Některé děti to tak mají, vychytat to kakání je často těžší, než čůrání, i když je to trochu nelogické ;) Jestli se už nechcete vracet k plenkám, zkus vychytat, ve kterou dobu kaká a nějak to podchytit. A jinak buď trpělivá, vysvětluj, nehubuj, převlékni a jede se dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
3.10.16 09:35

Do příštího září je dost daleko :mrgreen: Nech jí být, ono se to brzy otočí samo, zvlášť když už to jednou chápala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
3.10.16 09:37
@aleba píše:
Do příštího září je dost daleko :mrgreen: Nech jí být, ono se to brzy otočí samo, zvlášť když už to jednou chápala!

Nebo to taky brzo nebude… nicméně zpočátku souhlas, nechala bych to zatím být a začala to řešit, až kdyby se ni nedělo. My nakonec bojovali hodně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.16 09:37

No ja myslím ze na ni přítel něco vyjekl ale nepamatuji si to a od ty doby nekaka do nočníku on mi tvrdi ze je to blbost ale ja myslím ze je to prave tahle pricina :(

• Citovat
  • Upravit
7204
3.10.16 09:38

Prosímtě, za rok to bude skoro kompletně jiné dítě co se týká dovedností. Je maličká, na tohle má ještě nárok, dozraje do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
3.10.16 09:39
@Anonymní píše:
No ja myslím ze na ni přítel něco vyjekl ale nepamatuji si to a od ty doby nekaka do nočníku on mi tvrdi ze je to blbost ale ja myslím ze je to prave tahle pricina :(

To bude ono, ono ty děti jsou na to kakání háklivé. Stačí vyhubovat nebo něco tak a už je tu dítě co odmítá kakat do nočníku ale jenom do plenky i ve třech letech. Kákání je pro děti velmi „citlivé“ a může to narušit spousta věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.16 09:42

No uvidíme plenu ji dávat nechci chodí pekne čurat :) i na navsteve nebo venku

• Citovat
  • Upravit
Mrs. S
3.10.16 10:22
@Anonymní píše:
Ahoj holky :) Nase mala mela ted v zari dva rocky tak jsme v létě trénovali nocnickovani vse probehlo hladce curala po týdnu do nočníku a asi za tři tydny pochopila ze i bobek tam patri. Ale ted mi kaka jen do kalhot :( na curani upozorni aby jsme ji sundali katata ale kaka snad pokazde do kalhot :( prosim o radu pristi zari by měla jit do skolky :( děkuji :palec:

Nam to teda začal dělat 4 leták, a je to psychického původu, bylo toho na něj moc a, poslední kapka byla šikana na příměstském táboře. Chodíme s ním k psychologovi, poradila, nám ať si toho nevšímáme, uklidíme to bez jediného slova, protože negativní pozornost rad to jen zhoršuje. Dítě je citlivé a jaká koli menší změna se u něj může projevit takto. Školku by jsem zatím neřešila, stejně i zápisy jsou až v březnu nebo dubnu :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.16 09:42

Ahojky zeny tak mame uspech na wc a za privrenych dveří :palec: dcera furt chtela na wc a když jsem ji posadila tak rikala papa :D tak jsem ji privrela dvere a nenápadně koukala co dela a ono bobo jsem rada :) :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Mrs. S
9.10.16 09:46
@Anonymní píše:
Ahojky zeny tak mame uspech na wc a za privrenych dveří :palec: dcera furt chtela na wc a když jsem ji posadila tak rikala papa :D tak jsem ji privrela dvere a nenápadně koukala co dela a ono bobo jsem rada :) :potlesk:
:hug: já jsem taky ráda že vám to už jde :)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze

Step by Step