Odmítá Nutrilon allergy care
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Sucu no já bojuju s tím, že mi je líto rušit kojení a dávat um v noci, flašku nikdy neměla a neví co s ní, stříkačka mi v jejím věku přijde už nevhodná, ale můžu to zkusit. Když jí vynecháš jídlo, no problemo, ona je přesně to dítě u kterého prostě neplatí, že by hlady neumřela, klidně „umřela“, ona prostě nemá potřebu, nikdy se o jídlo nehlásila a nehlásí se ani teď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli kojis a ona pak nekrici hlady tak bych vubec neresila UM - jestli je ziva, komunikativni a celkove ji od pohledu nic neschazi, tak pan doktor proste resi jen tabulky (paklize krevni testy nevykazuji abnormality)
strikacku doporucuju si domu poridit, k nezaplaceni kdyz dite zvraci nebo ma prujmy, k zavodneni o dost lepsi nez lzicka (akorat vcera jsem za ni dekovala bohu bo babicka mu skazila zaludek a cely den zvracel, to je pak takova strikacka inventar nad zlato)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dominika32 Ahoj, mala mela krev ve stolici, muze se to projevovat i vyrazkou, ekzemem, ale takhle se nam to neprojevilo, no a kdyz jsem zacala drzet bezmlecnou dietu, upravila se i stolice, takze bylo dost pravdepodobne, ze to je abkm. Testy z krve byly u tak maleho ditete neprukazne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera má taky ABKM a v roce se sama odstavila. Od té doby má Nutrilon AC, ale samotný ho do ní taky nedostanu. Takže ho dávám do kaše Sinlac pro děti s ABKM, je dost sladká, takže Nutrilon v ní není znát, a ještě přidávám třeba 2 lžíce bezmléčný ovesný kaše od Hippu, aby to nebylo tolik sladký, a v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sabinka mne mala spatne reagovala na nutriton a myslim, ze to bylo na karobovou mouku, ktera je i v sinlac kasi, ja ji to micham do nemlecne kase i sladim glukopurem, ale zatim to tam dycky rozpoznala a nasledoval zasek. Uz jsem ji zkusila pres odpoledne vyhladovet a vecer zas jedna lzicka a konecna, je to potvurka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janha tak bych to asi fakt nehrotila, když kojíš - to je super, a třeba to bude časem lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janha přesně tak, rady typu - dávejte umělinu, když je hořká a dítě neumí pít jinak, než z prsu jsou opravdu k nezaplacení!!! Bych jim za takovou „odbornou“ radu poděkovala… Já pracuji u šestého dítka od půl roku, dělám dvanáctky denní, noční třináctky. Malému jsem mléko odsávala, doma je tatínek už třetí rok. Manžel ač ostřílený zdravotník a „lakťák“ krmil malého stříkačkou, hrníčkem, měl i takový hrníček se silikonovým pítkem, ale malý se nechytl na nic a vypil ani ne polovinu z toho, co jsem odsávala v práci!!! Počkal si na originál, pak mě snědl až do poslední buňky. Takže převod na umělinu by byl podle mě průšvih na třetí. Jo, malý nám odmítal i příkrmy - takže do deseti měsíců fungovali tak, že když jsem byla v práci, za celý den vypil cca 150 ml mateřiny a hotovo. Hlady neumřel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bersaba hm, jen jestli kamarádka nebyla hromádka nervů a dítko nemělo bolení z matky a ne z jejího mléka, což je daleko častější… aspoň za ty roky, co se ve výživě dětí pohybuji, to už mám vypozorované… A on převod na um je sice fajn, ale tady to nic neřeší, když dítko neumí flaškovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit