Rozdíl: Nutrilon 1 a Nutrilon 1 pronutra
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rozdíl: Nutrilon 1 a Nutrilon 1 pronutra
Ahoj holky,
nevíte jaký je rozdíl mezi nutrilonem 1 a nutrilonem 1 pronutra? Dík za info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nutrilon pronutra good sleep. Je vice sytici.Je vhodny na noc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vasajda píše:
Já nemyslela good sleep. jen pronutra.
Ano PRUNUTRA je good a sleep. Co jsem se divala. Hod mi odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne to není jen Nutrilon 1 pronutra, bez good a sleep. Ale to už je jedno. Odpověděli mi z Nutriklubu. A žádný rozdíl v tom není. Jen změma názvu. Dík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vasajda píše:
Ne to není jen Nutrilon 1 pronutra, bez good a sleep. Ale to už je jedno. Odpověděli mi z Nutriklubu. A žádný rozdíl v tom není. Jen změma názvu. Dík
Ja ho toiz nasla jenom jako good a sleep…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nutrilon 3 ProNutra 800g
Maminy nechcete některá nutrilon 3 pro nutra 800g? Spletla jsem objednávku a nejde vrátit :-/ mám 6 balení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vasajda píše:
Jako vazne? kdyz koupim obyč. nutrilon 1 (pod tim je mensimi pismeny jen PRONUTRA) tak neni rozdil mezi timto a tim novym co reklamuji v telce (PROFUTURA?)
takze i chutove, proste uplne stejny? dyt je drazsi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, jaky je tedy hlavni rozdil. Potrebuji dokrmit malyho - 3 a pul mesice UM. Nedokazu najit rozdil mezi Nutrilon 1 a Nutrilon profutura 1. Poradite?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nutrilon 1
Dobrý den, mám 3 týdenní dceru, krmím jí mateřským mlékem, bohužel je ho málo, tak jsem koupila Nutrilon 1, dávám jí ho max. Jednou za 2 dny a pokaždé po něm měla problém s vyprazdňováním… Máte s tím někdo zkušenost? Po případě jaká jiná značka by byla vhodná? Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit