Poslední krmení před spaním
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Vypije 30ml, zacne plakat a co dal? je problem, ze vypije malo a v noci se budi nebo jen ten plac samotny?
mala ma lehce pres 4m, donesavna brecela kazdy vecer, proste brisko. dostala kapky, pulhodky se nosila, uklidnila a byl klid. ted uz se ani plac vetsinou nekona.
jinak na 4m mi 60ml prijde hrozne malo. ona nevypije vic? a proc po 2hod? UM se ma davat idealne po 3hod. v tomhle veku uz ji nechavam az si rekne, takze nekdy i po 3,5-4hod. vypije mi 120-150ml na davku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pajakevin Zkus změnit značku UM, zda jí třeba něco nevadí ve výživě. My takto taky trochu zkoušeli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po dvou hodinach ma v brisku jeste to stare mleko, fuj na to davat nove, um nevstreba tak rychle jak mm, treba ji nechutna nebo ji dela zle na brisko, my vymenili nekolik mlek nez se maly srovnal…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
60ml ve 4m je opravdu celkem malo, i kdyz nase nepila o moc vic, pila 90-120max. ale nechavala jsem ji az si sama rekla, po 2h bych davala jen kdyby to vyzadovala a nesla utisit cajem, pokud to davas z vlastni iniciativy, tak ji bude podle me bolet brisko, proto vecer breci
pripadne opravdu vyzkouset jinou znacku UM, taky jsme nekolikrat menili, nez jsme nasli to pravy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A myslíte že by mohla jiná značka pomoct? Přes den opravdu nepláče, jenom večer. A jídlo jí nedávám z vlastní iniciativy, že bych koukala na hodinky, řekla si „dvě hodiny uběhly“ rychle papat, to ne, ona si právě po těch dvou hodinách, plus mínus čtvrt hodinka „říká sama“.
- Citovat
- Upravit
@pajakevin píše:
A myslíte že by mohla jiná značka pomoct? Přes den opravdu nepláče, jenom večer. A jídlo jí nedávám z vlastní iniciativy, že bych koukala na hodinky, řekla si „dvě hodiny uběhly“ rychle papat, to ne, ona si právě po těch dvou hodinách, plus mínus čtvrt hodinka „říká sama“.
To se nedivím, když pije tak málo. Fakt zkus ještě jinou značku, nebo dát večer sosnout před koupáním, a pak zbytek po.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nas maly taky chtel porad, mleko co dostaval ho nezasytilo, vsechny drahe znacky selhaly, ucpaly ho no hruza, nasytilo a uklidnilo ho az mleko babylove z DM a pak presel na hami hajaja
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě tohle začala dcera dělat po očkování. Vyzkoušeli jsme změny mléka a nepomohlo to. Nakonec se do toho vložila maminka a měla kupodivu pravdu. Tím že vypije málo tak brzy cítí hlad, ale jak už někdo psal má ještě v bříšku zbytek nestráveného mlícka, takže ji další dávka nedělá dobře. Zkusili jsme přetrpět pláč a další dávku dat až po 3hod od posledního jídla a pomohlo to, zbaštila vše. Jinak nejlépe mi mlíko papa když usne. To vypije vše a spí celou noc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak maminky, včera to bylo to samé, vypila 30 ml a potom začla strašně plakat, zkoušela jsem jí krmit zase po koupání, ale jinou lahvičkou, s větším průtokem, opět jsme čekali až bude mít hlad, volala jsem dneska doktorovi a prvně ho to překvapilo a pak mi řekl taky, že mám zkousit nakrmit ji už před koupáním, takže dneska to vyzkoušíme a uvidíme. Zase říkal, že kdyby jí Sunar nedělal dobře, tak by nekřičela jenom večer ale i přes den, tak nevím, jestli by nám jiná značka pomohla, doufám, že to Sunarem není, protože máme 5 krabic koupených do zásoby.
- Citovat
- Upravit
Ahoj maminky, mám 4 měsíční dceru a posledních 14 dní je u nás velký problém poslení jídlo před spaním, už měsíc jsme na UM, dáváme Sunar. Každý večer koupeme v 7 hodin a potom jakmile má hlad dostane papání, vždycky vypije 30 ml a začne plakat, nevíte čím to je? Tchýně mi tvrdila, že ji přes den překrmuju a že večer už ani nechce jíst, jenže ona přes den vypije 60 ml a to jí stačí klidně na 2 hodiny, přijde mi naopak, že ji nechávám hladovět. A myslím, že ani nemůže být unavená natolik aby takhle palakala, protože se vzbudí třeba v 6, za hodinku jdeme koupat a někdy už o půl osmé začínáme papat a kolikrát přes den vydrží tři hodyni v kuse vzhůru, můžete mi někdo poradit prosím? Začínám pomalu večery nesnášet