Odmítá plenku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Malý 15 měsíců ji taky moc nechce je strašné horko doma chodí s holým zadkem ven si ji nechá dát no ale nočník má rád a sedí na něm takže jsem to vzala jako holý fakt a jdem zkusit odplenkování jasně sice máme hadr v pohotovosti ale stojí to zato
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No mě bojkotuje plínu 11 měsíční. už jsem fakt přemýšlela o nočníku, protože on vidí plínu a řve na celej barák a snaží se utéct. musím ho držet násilím. doma ho nechávám bez plenky a utírám… s většími dětmi bych to dala, ale co s takhle malým?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Billi píše:
@dada453 zkus ji posadit na nočník obráceně. Nám prcek taky řval, tak jsem ho dala opačně a není problém. Bál se, že se neměl čeho držet. Teď si sedá i vstává sám. Jinak má jen slipy, aby něco chytly - máme všude koberce a jak je teplo, je bez plíny.
Jo jo, koberce, to je paráda, viď. Zrovna malou učím na nočník a pár loužiček už bylo - na koberci vážně supr! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Granda píše:
No mě bojkotuje plínu 11 měsíční. už jsem fakt přemýšlela o nočníku, protože on vidí plínu a řve na celej barák a snaží se utéct. musím ho držet násilím. doma ho nechávám bez plenky a utírám… s většími dětmi bych to dala, ale co s takhle malým?
A nechá se posadit na nočník, nevadí mu to? Jestli ok, pak bych posazovala, když to párkrát vychytá, nejspíš pak půjde sám - bude mít radost, že se mu to povedlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička no nočník jsem ještě nezkoušela, ale asi vyzkouším
na něm je dobré, že to jde poznat, když bude čůrat…začne koukat na pindíka a kouká, jak to teče
tak to vyzkoušíme a uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Se nedivim…na mě někdo chtít narvat plínu tak mu snad jednu vrazim… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dada453 moje malá bude mít 19 měs. plína ji sice nevadí, ale nechávám ji doma lítat jen v kalhotkách… je ale fakt že ji nočník nevadí, když ji posadím tak se vyčůrá, nebo vykaká, tohle už chápe, a když se vyčůrá tak říká „lulu tam“ a ukazuje do nočníku, ale zase i neumí říct že něco bude, takže mokré kalhotky máme každou chvíli pokud to nevychytám… ale to mi nevadí, je teplo, tak se ji nic nestane a prdelka ji líp větrá v kalhotkách než v plíně