Odmítá příkrm, chce kojit - 11měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.6.12 21:24

odmítá příkrm, chce kojit - 11 měs

Ahojte prosím o další radu: malý byl až do tohoto týdne zázračný jedlík. všechno mu šmakoval, papal 0 106. v 10 měsíci jsme nenabrali, zavedli jsme mlíko Hipp a další měsíc měl malý + 600 g. Jenže teď mi začal odmítat příkrmy. Tento týden jí podstatně ménší dávky. Chce jen chleba s máslem, což miluje (zavedli jsme minulý týden). Večer odmítá kaši i chleba, chce jen kojit. Jenže já už mám málo. Mlíko si z lahve nevezme, musím mu ho přimíchávat do kaší.
Jo, malý mi poslední 3 týdny slintá o 106, asi zoubky.

Máte s tím některá zkušenost i nějakou radu či tip???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3648
6.6.12 21:45

Tak to asi rostou zuby a to nase mala taky neji. Pak se vyklube zub a vrati se to do starych koleji. Jen tedy ta nase jedlik vubec neni :-) . Pokud je jinak ok,zkousela bych mu davat to,co ma rad. A preji pevne nervy! Jo a u prvniho zubu nejedla 14 dni a taky zhubla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
6.6.12 21:51

NIc neporadím. Jen že je to normální. Dcera jde taky ode di ke zdi. Před 3mi týdny angina, nejedla nic, prso nechtěla vůbec 2 dny. Pak zuby, rázem přechod na plné kojení bez jakýchkoli příkrmů. Teď zas žere jak kyselina. Prso jak kdy.

Neboj, ono se do 2 dnů rozkojíš víc. Pak zub vyleze a zase se všechno vrátí do původního stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.12 21:56

no tak snad jooo- moc díky. kojim už jen z jednoho prsa. jedno už je úplně bez mléka - po zánětu. Ještě mám přídáno jedno téma, které mě trápí. Prosím, mrkněte na to: https://www.emimino.cz/…-mes-112051/
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
6.6.12 22:09

Normální stav při růstu zubů. Chce pokud možno tekutou potravu, nabízej a hledej,co přijme,nic jiného nezbývá. Malá mi týden jedla třeba jen jogurty a výživy. Neboj,hlady neumře,ono to zase přejde a u dalšího zubu opět vypukne .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
6.6.12 22:35

malá mi nejedla 14 dní, chtěla jen mlíčko a max.chleba,ten má taky ráda a byly to zoubky!!! ted už zase papá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.12 22:50

ahojky díky. malý mi pořád protestuje, ale když mu vnutím první lžičku, zjistí, že to je mňamka tak papá. takže chystám vše , co má rád… no je samozřejmě spokojený.
teď už jen aby se vyřešila stolička, z mého druhého dotazu a snad bude vše ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí