Odmítá UM na noc

282
10.2.13 19:30

Odmítá UM na noc

Dobrý večer. Chtěla bych poradit. Mám 8mi měsíční Lucinku a je od mala na UM(nutrilon) a ted asi poslední tyden odmíta na noc pít, takze usina nenajedena a naposled ji ve 4 az pul paty. A koupeme 18.30 a zhruba v sedm ji davam najist a to ted nechce a pak samozrejme v noci vstavame a nechce spinkat. Poradte mi prosim nekdo. Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3398
10.2.13 19:35

A kdy davas kasi? to je to posledni jidlo..? a v noci se budi jak? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
10.2.13 19:37

Kaši dávám ráno ke snídani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
10.2.13 19:39

V pul paty ji davame jogurt nebo presnidavku jak kdy. Pač, kdyz jsem davala v pul paty kasi tak uz vubec nechtela pak kdyz jsem zacala davat jogurt nebo presnidavku tak pila ale ted uz taky nepije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
10.2.13 19:44

A co misto um polivku, tu by si nevzala? a v noci se tedy budi hlady? anebo zkusit um s prichuti, treba ji vic zachutna :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
10.2.13 19:54

Mě to malý dělal taky a od té doby, co dávám k odpolední svačině banán, tak to nedělá. Přesnídávky nebo jogurtu je asi víc gramů než jednoho banánu, tak má dřív hlad. Jinak si to vysvětlit nedovedu. Ale když mi ještě pít nechtěl, tak jsem mu tu lahev vetkla do pusy za hodinu po usnutí při spánku, a to mi vždycky vypil aspoň půlku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
10.2.13 19:57

Myslis na noc ji dat vypit polivku? No v noci se budi asi hlady ale nevypije vic nez 100ml. A cim ji to ochutit ja jsem ji zkousela tam prisypat kasi tu instantni, ale jen asi 1lzicku a nicm moc nepomohlo.
Ja myslim, ze asi odmita spis tu ůahev dudlik. Nevim no ale je mi ji moc lito kdyz se nanahama na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
10.2.13 19:58

Banan odmita blinka po nem. To stou lahvi je dobry ale mala spinka na brisku tak nevim jak ji mam dat do pusinky lahev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
10.2.13 19:59

Tak asi bych zkusila udělat vše pro to, aby mi jedlo dítko přes den a v noci nechtělo :) dobrá rada, co?

já obecně neholduju umělým mlékům, takže bych zkusila prostě jiné jídlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
10.2.13 20:10

Nemyslela jsem vypit, ale normalne na lzicku, ale kdyz to hodne rozmixujes.. :nevim: ale jestli se ti v noci budi jen jednou na um, pres den normalne ji, je spokojena a prospiva, tak bych to asi zas tak neresila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
10.2.13 20:19
@kudrnka89 píše:
Banan odmita blinka po nem. To stou lahvi je dobry ale mala spinka na brisku tak nevim jak ji mam dat do pusinky lahev.

Když spí na břiše, tak ho otočím na bok, dám napít a otočím zpátky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
10.2.13 21:03

Souhlasím s tím, že pokud přes den normálně jí a v noci se budí jednou na jídlo, moc bych to nehrotila a nebo bych poslední jídlo zkusila změnit a dát lžičkou, něco sytějšího. ;) co třeba kaši normálně hustou k večeři místo mlíčka? Můj malej večeří v 5, o půl 6 už se koupe a v 6 spí. na další jídlo se budí až ve 3 ráno (má 3 měsíce), každý dítko je jiný a pokud jí to takhle časově vyhovuje, nechala bych ji u toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
10.2.13 21:30

Zkus treba to mlicko s kasi od hami.Nasi malosci to maji radi porad a to nam je 19 mesicu. S tou polivkou je to dobrej napad.Moje decka ty instantmi kase nikdy nechteli tak jsme to nahrazovali polivkama, bramborovou kasi s cimkoliv nebo i co zbyde z obeda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
10.2.13 21:52

Ja to zkusim dat lzickou. A myslite spis pred koupanim a nebo az pokoupani..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
10.2.13 21:54

Asi tak, jak byla zvyklá dřív, my nejdřív koupeme, pak papáme a pak šup do postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová