Odmítání prsu v 6ti týdnech

76492
29.3.19 22:18

@Veronika587 když dáváš flašku, tak už se to nenaučí, z flašky to teče samo, to je prostě začátek konce kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29.3.19 22:32

@stinga jenže jak jinak jsem to měla udělat když dítě pláče hlady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
29.3.19 22:56

Dokrm dávat stříkačkou přes prst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
29.3.19 22:59

Dávat svoje odstrikane např po prstu stříkačkou…pokud má dítě jeste hlad tak by si to takto melo vzít …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
29.3.19 23:01
@Veronika587 píše:
@stinga jenže jak jinak jsem to měla udělat když dítě pláče hlady?

no já jsem to dělala jako ty, odmítala levé prso a pak plakala hlady, ve 3 měsících už byla plně na UM, předtím jsem 2 měsíce chodila z odsavačkou a dávala jí MM přes flašku,
zkus třeba laktační poradkyni, i když já jsem k jejich radám docela skeptická

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
29.3.19 23:01
@stinga píše:
@Veronika587 když dáváš flašku, tak už se to nenaučí, z flašky to teče samo, to je prostě začátek konce kojení

Já třeba kojila zároveň s dokrmovaním UM a nebyl problém. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.19 23:07

@Anitramm A taky to bylo pro to že prso vyloženě odmítala i když mléko bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
29.3.19 23:10

@Anitramm no u nás to problém byl, kojila jsem s kloboučky, a pak už se mléko ztrácelo, až zmizelo úplně. No bylo mi to hodně líto, v porodnici to vypadalo, že nakojím 10 dětí, a bylo mi líto peněz za UM. Ale prostě se to nedalo. Pak jsem si na přípravu UM zvykla a nedala na UM dopustit. Dcera byla spokojená a najezená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
29.3.19 23:14
@Veronika587 píše:
@Anitramm A taky to bylo pro to že prso vyloženě odmítala i když mléko bylo?

U nás to bylo tím, že mu to asi nestačilo :nevim: Málo přibíral a div mi u toho netančil breakdance. :nevim: Teprve když jsem začala dokrmovat, uklidnil se. A přitom v porodnici taky úplně pohoda, žádný problémy s kojením. :nevim: Na UM přešel úplně někdy po 4.měsíci a bya to úleva teda pro nás oba. :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
29.3.19 23:22

Po šestinedělí se upravuje množství mléka a tvoří se už jen tolik, kolik miminko vypije. Většinou se jim nelíbí, že už jim to tolik neteče a víc se u toho nadřou, proto ten pláč, vztekání a odtrhávání se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.19 23:23

@Anitramm To věřím :mrgreen: no já do 6 tého týdne taky pohodička malá spokojená… Ale teď horor :zed: s tím breakdancem to máme taky tak .. co ona u toho dělá je masakr :) :roll: po 4 tém měsíci bych to taky tak chtěla nebo aspoň do konce 3ho… Kéž by se to dalo.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.19 23:25

@Aduš8 Jo … No tak to bude ono… :( Achjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
29.3.19 23:27

@Veronika587 a proč přikládáš každé tři hodiny, když musíš miminko pak ještě dokrmovat? Zkusit kojit častěji, tři hodiny jsou u takového prcka docela dost,zvlášť, když má hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.19 23:40

@Aduš8 Kojím ji tak jak si řekne většinou je to po 2,5 až 3 h… Dopoledne i po 1,5 … Jak se prostě probudí dávám ji k prsu … Dnes po procházce jsem musela dokrmit… A za 2 h po dokrmu kojení zase neúspěšné a zase dokrm… Nevím … Jinak přes noc ji prso stačí a neodmítá ho… :nevim: to jsem zapomněla napsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
29.3.19 23:43

@Veronika587 já bych možná zkusila laktační poradkyni, přes noc jí to stačí, protože saje v polospánku a celkově je v noci produkce mléka větší. Pokud máš mléka dost, tak by se ro mělo během pár dní srovnat. Příkrmem ji můžeš opravdu odstavit, bude prso brzy odmítat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová