Odmitani tekutin po nemoci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Dcera nemela nic tak vazneho, ale pri seste nemoci nechtela taky vubec nic pit, a to mela 40 horecky 3 dny…ano, davali jsme ji vodu nasilim pres strikacku..bylo to hrozne, ale proste, to se musi..ja nechtela, aby skoncila v nemocnici…nejakou dobu to trvalo, uz nevim, jak presne dlouho, ale vratilo se to do normalu…prvni vzala na milost ovocne kapsicky, taky jsem ji davala cucat led, mleko jsem nabidla, nenutila…treba se to i zlepsi proste proto, ze budete doma…drzim palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melodie91 takze myslis ze si nenavykne na piti strikackou? Toho se desim to nevim jak bych davala ale kdz nebude zbyti udelam to.
Ted zkusim tak ze budu nabizet 1,5h lahev neveme tak zas za 1,5h lahev z um neveme a pak dam strikackou co nejvic um dokud me pusti snad se rozpije
Asi tohle je na dyl vid
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Melodie91 takze myslis ze si nenavykne na piti strikackou? Toho se desim to nevim jak bych davala ale kdz nebude zbyti udelam to.
Ted zkusim tak ze budu nabizet 1,5h lahev neveme tak zas za 1,5h lahev z um neveme a pak dam strikackou co nejvic um dokud me pusti snad se rozpije
Asi tohle je na dyl vid
Ja nejsem zadny odbornik…ale rekla bych, ze v 8m uz si na piti ze strikacky nenavykne…obecne se male deti po nemoci mohou vracet trochu zpet, zhorsi se jim spani, prestanou delat, co uz delali, ale zase se to zpravi…a to, co pises a pobyt v nemocnici, to pro dceru asi nebylo nic lehkeho…hlavne zkus zustat v klidu, neboj se, bud laskava a trpeliva…muzes zkusit nedavat flasku, ale treba z kelimku brckem, nejakou novou, hezkou lahvicku atd…jestli vypije aspon neco ve spanku, tak super…me 7 dni po angine a zanetu ledvin nepripada, jako dlouha doba, dej ji cas a hlidej ji, aby nebyla dehydratovana a urcite se vse brzy vrati do normalu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melodie91 prej dehydratace nehrozi kdyz cura ale vis co ona curne jen jednou kdyz ji nedam tou striksckou a to mi ta dr rekla ze je dobry a me teda po zanetu ledvin neprijde dobry jedno curnuti
Me prijde ze uz nevedi co by tak proste vymysli uz kraviny
Snazim se byt v klidu delam i blbiny
Ja ji prave se naucila hezky pit z brcka od aventu to mi ty vody dala 100ml predtim ji nehtela vubec tak sem zkusila ji tam dat mliko a prd ale tu vodu taky nechce to jen lokne
Myslis ze 7dni je v poho jo. Me prave zarazi ze uz ji ma po treti tu anginu a predtim do tri dnu pila uz v pohode prave
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Melodie91 prej dehydratace nehrozi kdyz cura ale vis co ona curne jen jednou kdyz ji nedam tou striksckou a to mi ta dr rekla ze je dobry a me teda po zanetu ledvin neprijde dobry jedno curnuti
Me prijde ze uz nevedi co by tak proste vymysli uz kraviny
Snazim se byt v klidu delam i blbiny
Ja ji prave se naucila hezky pit z brcka od aventu to mi ty vody dala 100ml predtim ji nehtela vubec tak sem zkusila ji tam dat mliko a prd ale tu vodu taky nechce to jen lokne
Myslis ze 7dni je v poho jo. Me prave zarazi ze uz ji ma po treti tu anginu a predtim do tri dnu pila uz v pohode prave
A pred tim take byla v nemocnici? Ja fakt nevim…,ale lekarum bych verila..prijdete domu a uvidis, kdyby bylo nejhur, vzdy se muzete vratit…ja te chapu, ja taky mela hrozny strach…nefungovaly zadne rady, dcera nechtela sladke piti, dzusy, ani zmrzliny, ani nic..pak zvladla 2 kapsicky za den a tak 150ml mleka za den, neco tou strikackou a led, doktorka taky rikala, ze je to ok, na co si mam dat pozor, a ze proste kdyz to nepujde, tak bude muset na kapacku a zvladli jsme to…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melodie91 jj mel jich hodne a jak to bolelo nehtela opet pit a podruhy je nemela uz tak hrozny to kapacku nemela
Ja jim uz bohuzel neverim sme v druhy nemocnici protoze v ty prvni zanedbali ten zanet ledvin prave
Vubec malou netestovali jen nas nechali tam lezet bez testu a tady to odhalili nahodne
Kapsicky mi nechce davam ji je furt ale uz od zavedeni prikrmu to ovoce u nas nefrci no
Ja prave to budu doma teda delat tak ze co 1,5h budu nabizet lahev nabidnu dvakrat a neveme dam podruhe strikackou
Jen se modlim aby si vzala protoze vcera byly sileny sceny na strikacku
Jen se desim abych treba um nedavala jeste rok strikackou
- Citovat
- Upravit
Dobry den, chtela bych se zeptat zda mate zkusenost
Lezim s malou 8m v nemocnici mela herpanginu a odmitala uplne jist do toho vysetrenim zjistili ze ma zanet ledvin ktery je ted pod kontrolou ma antibiotika nejdriv mela do zily tri dny a ted ma sirup na 14dni.
No a lezime tu dneska je to 7den co tu lezime a mala stale odmita tekutiny jak um tak stavu stavu nebo vodu vzdy pila do tech 100ml coz neda ted vubec jen si lokne a um mi odmita uplne veme savicku do pusy kouka po chvili ji zacne vystrkovat a vztekat se.
Um jako zdava pila do 900ml.
Jist proste nechce prikrmy sni taky trochu ale ty nemusi od zacatku. Delali ji vysetreni,,strupa,, to ma v poradku
A me zajima mela ste nektera stim problem ze po nemoci ac uz je to 7den dite nechctelo stale pit um ani vodu proste nic?
Zkouseli sme tu vse i osladit mliko jiny druh mlika piti z neceho jineho piti pres strikacku proste nic.
Pak se vzdy vzteka. Nekdy az sileny rev.
Ted sem ji nakrmila pres strikacku vzala si ale obcas knourala a ja se desim ze si zvykne na strikacku a ja ji taklen v osmy mesicich budu muset krmit samozrejme pokud se nebude dat delat neco jineho udelam to tou strikackou jenze vzdy se nepostesti a rve mi jak syrena.
Ve spanku si ale um z lahve veme nekdy 50ml nekdy 120ml ale jen v noci a taky jen 2× zkousela sem castejs ale vickrat mi to neproslo pres den ne a hlavne pres den uz tak casto nespi. Ja se desim ze nas chteji poslat domu stim ze mala neni vubec rozjedena rozpita ze nas pusteji stim ze vlastne neprijma tekutiny. Rekli mi at ted neresim prikrmy ze dulezity je davat vodu a mliko ze v mliku ma taky jakoze jidlo jenze ona proste nechce pit z lahve z niceho nic proste. Ze prej ted nevadi kdyz zhubne hlavne aby byla zavodnena. Rikaji ze to bojkotuje ze strachu a me zajima jak dlouho tohle muze trvat protoze modlit se aby si dala ze strikacky taky nejde. Mam strach ze prijdeme domu a nic se tam nezlepsi kdyz tady se nic nelepsi. Chci taky uz domu ale bojim se aby sme zachvili zas neskoncili na kapackach ze i doma bude tak odmitat. Mate zkusenosti popripade jak dlouhi vam to trvalo nebo ste uz zustali u krmeni strikackou.
Jinak mi tu i tvrdili ze to mam do ni narvat ikyz rve coz se mi delat nechce aby oak mela uplny odpor. Moc dekuji za odpovedi