Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Je velky, mozna to neda vubec. nektere deti jsou pak uz jen na mase a vapniku v tabletkach, da se to. NAC se muze sladit, zapomela jsem ty gramy, ale maximum je cukr(glukosa):NAC 1:1. Ja mela deti na neocate, to je take des, michala jsem to do vsech kasicek, coo jsem podavala. Ale meli to od mladsiho veku, kolem tech 9m uz to byl docela problem i u nich.
@Pudloslava : zkusim mu s toho dělat kašičky, tím to do něj aspoň dostanu, spíš je problém co k snídani. Dala bych mu třeba nějaký jogurt, ale ve všem je mliko, takže vůbec nevim, doktorka má už týden dovolenou a na netu moc nic není
Ahoj, netuším jak silnou má tvůj syn alergii, tak mou radu ber kdyžtak s rezervou. Má dcera má jen mírnou alergii na kravské mléko. Což jsem zjistila až v jejich třech letech ve školce, když u ní začli problémů se sypanými opakujícími průjmy a pátralo se z čeho to má. Doma jsem ji totiž do ničeho nenutila. Do prvních narozenin jsem ji kojila. Chtěla jsem přejít na UM ale to odmítla stejně jako mléko, jogurty a sýry. Tak vyrůstala bez mléčných výrobků a byla úplně v pohodě. Ale na co se naučila už na začátku je jeden Termix od Kunína k snídani. Vše ostatní ji prožene, ale tahle značka ne. Miluje ho od roku až do teď má jeden vždy k snídani. A ze své zkušenosti, pokud UM nechce tak ho nenuť, dej mu pár dní pauzu a pak mu to zkus nabídnout, jinak se ti může vzpříčit a pak s ním už vůbec nehneš. A očurat se taky většinou moc děti nedají. Zkoušela jsem to a fakt to nešlo, když dcera něco nechtěla tak prostě vždy poznala, že je to v tom jídle skryté zakomponované a striktne to odmítla.