Odmítla jsem práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já si myslím, že si řekla, opravdu co chceš a jak to cítíš.. Kdyby si měla na přemýšlení, tak budeš sedět a dumat co a jak a nebudeš vědět..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolegyni bych poslala po manzelovi bonbonieru s kartickou, kde se omlouvam, ze jsem zpusobila komplikace a proc a dekuju ji za snahu. Toto kazdy pochopi. Hlavne pri hledani prace a staze se situace muze menit kazdym dnem, zalezi na x promenlivych faktorech, podle me to kazdy pochopi, nejedna se o standardni situaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V mem okoli se parkrat stalo, ze kandidat prosel x koly pohovoru, cestoval kvuli tomu opakovane do zahranici, trvalo to treba 2-3 mesice, pak pozici ziskal a rozmyslel si to. A nikdo se nedivil. Mohl mit jinou nabidku nebo to prehodnotil nebo se mezitim neco stalo v jeho osobnim zivote atd. Vzali druheho uchazece. Tim chci rict, ze fakt, ze jsi odmitla v tomto stadiu, neni zadna tragedie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si myslim, ze jsi se rozhodla spravne. Dokoncit studium je dulezitejsi. A navic sis vyzkousela pohovor a prijimaci rizeni a to preci taky neni k zahozeni. Je to zkusenost.
Jsi uzasna, kolik toho zvladas, tak se jeste netrap zbytecnostma a nepridelavej si dalsi starosti. Relax ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit