Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Loudí sex? vy máte asi nějaké problémy že, když to pišeš tak oplzle?
@Anonymní píše:
Jak to u vás chodí, odmítnete někdy manžela když loudí sex nebo nikdy? Hraje v tom roli čas kdy to je? Díky.
Můj manžel nikdy sex neloudí. Není to toulavej pes ![]()
Manžel sex neloudí, prostě to nějak vyplyne ze situace. Když mi není dobře třeba, tak ta situace prostě ani nenastane, vidí, že mi je zle, nebo usínám i ve stoje. To platí i naopak. Každopádně samozřejmě sex odmítnout můžeš, nejsi matrace.
Příspěvek upraven 19.10.23 v 07:20
Nevidím problém v tom, když začnu a partnerka mi normálně řekne, že dnes je opravdu hodně unavená, že to necháme na zítra. Problém je, když se to děje dlouhodobě.
Neuznávám náboženství nebo kulturu, kdy žena musí vyhovět mužovým potřebám bez ohledu na vlastní, takže ano. Proboha, co je to za dotaz? Vážně někdo roztáhne, kdykoliv si chlap vzpomene?
@lenicka134 píše:
Loudí sex? vy máte asi nějaké problémy že, když to pišeš tak oplzle?
Proč oplzle?
Prostě jsou chlapi co loudí stejně tak jako ženy.
Tak ja treba sama vim, jak mě takové odmítnutí zamrzí
takze „ne“ u nas z moji strany moc neprobíhá, ja mam vetsi potrebu, od muze obcas, z únavy. A občas trochu loudím, svadim, nekdy se povede, někdy ne ![]()
U nás si vycházíme vždy vstříc. Výjimkou jsou vážné zdravotní důvody.
Jo, zrovna včera. Jsem nachcipana jako blázen, nechápu, ze to vubec zkoušel. ![]()
@Lenkalin píše:
Neuznávám náboženství nebo kulturu, kdy žena musí vyhovět mužovým potřebám bez ohledu na vlastní, takže ano. Proboha, co je to za dotaz? Vážně někdo roztáhne, kdykoliv si chlap vzpomene?
Boha zenske, kdo porad mluvi o roztahovani nohou, partner se da uspokojit i jinak. A jasne, kdyz me nastve nebo odpadam tak odmitnu, ale pravda je, ze jen vyjimecne, protoze me to hodne bavi.
Jak to u vás chodí, odmítnete někdy manžela když loudí sex nebo nikdy? Hraje v tom roli čas kdy to je? Díky.