Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nikdy nemuzes přesně vědět její důvody, proč tě odmítla. Co říká je jedna věc, ale může to být prostě jinak. Oklepes se a des o dům dál, brát to jako hrum Nic jiného ti ani nezbývá. Svet se nezbori, ne? nenech si srazit sebevedomi. Já jsem tehdy taky zkoušel a zjistil sem, že zkrátka nejsem moc pohledný kus, tak jsem to pak blbě rozdychaval. Pak budeš působit jak zoufalec a to je este horší. Zkrátka její mínus ![]()
Já jsem takhle před lety na střední taky takhle vtipkovala se spolužákem..fakt se mi líbil..
Pak jsme šli opravdu na rande a nešlo to..při bližším fyzickém kontaktu tam nebyla z mé strany žádná jiskra. To nezměnis..
Rozešla jsem se s ním s podobnými vymluvami..
Mě se líbí, že to máš ve svých rukou a když se ti holka líbí, tak se vyslovíš. Když jsem byla na střední, tak jsem povídala podobný řeči, jako tvoje zmíněná slečna. Bylo mi to totiž všechno šumák a to jsou obecné řeči pro cokoliv. Hlavně nemuset nic řešit a vysvětlovat, nebo se pak cítit zle
. Může to být, že ses jí prostě v něčem ne úplně zalíbil. Nebo zalíbil (proto ven by šla), ale zrovna má takových chlapců rozdělaných několik a se všema najednou randit nejde. Nebo chce být dobývána, tak půjdete na procházku ještě s její kamarádkou a budou tě testovat. Každopádně, at s ní půjdeš ven nebo ne, hlavně se netrap. Já když si zpětně promítnu, kolika klukům jsem takle udělala zle, ted je mi jich líto. Trápit se je zbytečné. Holek jsou miliony, byt ted to tak třeba necítíš. Běžte s kámošema někam zapařit, na koncert, do klubu.
No hele, neuspech proste patri k zivotu. Zkusil jsi, nevyslo. Duvody nejsou zas az tak dulezite, proste nechce…ono to tak nefunguje, ze ti kyvne kazda, kterou oslovis. Ted uz je na tobe, zda chces dal kamaradit, nebo ne…pokud se k tomu zvladnes postavit jako jakz takz vyspely jedinec, tak by bylo skoda prijit o fajn kamaradku
Pokud ne a budes se v tom furt placat, tak je mozna lepsi to dal nezivit, i kdyz ve tride se budete potkavat dal.
Ber to jako trenink - jako kdyz ses ja nevim ucil jezdit na kole - holt jsi pri prvnim pokusu narazil. Nezbyva nez se zvednout a jit dal ![]()
Pokud s ni budes kamarad uz se do kalhotek nedostanes
. Jinak ber to pozitivne. Prece nechces byt s nekym kdo nema stejny zajem jako ty o druheho.. Pritazlivost neni volba.. proste to tam je nebo neni.. Holek je plno a potkas jich jeste spoustu. Zensky taky testujou nevedomky jak se zachovas v ruznych situacich a jak moc jsi chlap. Takze pokud reknes ok fajn. Pokud zmenis nazor dej vedet. A proste odejdi a uz se neohlizej. Teda pokud nechces byt fakt jen kamarad. ![]()
Dobrý den, šel bych rovnou k věci.
Na střední se mi zalíbila jedna spolužačka. Bavili jsme se spolu, říkali jsme si vtipy a prostě jsme spolu dobře vycházeli. Tak to šlo asi měsíc. Když jsem jí řekl jednoho dne, že se mi líbí, jestli bych ji mohl někam pozvat, tak mi řekla, že si to myslela a že si připravila odpověď. Řekla, že si myslí že by to neklapalo a taky, že chození se spolužákem dělá neplechy. Řekla, že zůstaneme jen kamarádi a taky, že můžeme jít někdy ven, jen jako kamarádi. Já jsem její rozhodnutí respektoval a na nic jsem se neptal, i když jsem měl plno otázek a moc veselo mi nebylo. Už je to týden a pořád jsem se z toho mimo. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví, jak se s tím vypořádat. Byla to moje první zkušenost s holkami.
Děkuji všem za rady.