Odplenkovaní nejlepší metoda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odplenkovani nej metoda
Zdravim.
Co se vam nejlepe osvedcilo na odplenkovani.Spis dotaz na maminky kluku..ale i holcicek..ale kluci jsou prece jen asi pomalejsi a na vse maji cas.Na nocnik uz chodi curat docela dost, i semtam jde na velkou.Ale musim se vetsinou ptat nekdy se sam prihlasi.Cura obcas i venku.Jak je to nejlepsi doma? Dole bez, slipy..plena..a ptat se..Prijde mi, ze jakmile je dole bez, jde i sam..nekdy i ve slipech si sam rekne..no a plena je asi nejhorsi, prijde mi, ze pak citi, ze ma pojistku a nemusi curat mimo.Ale nekdy taky byl dole bez(slipy)a cural a. prisel mi rict, ze se vycural-mimo. Myslim, ze jsme uz na nej ceste.Na zachod nechce, tam se jakoby boji. A otazka…je vubec vhodne ucit kluky curat na nocnik nebo jste meli pisoar??Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja teda davam curat na nocnik v sede
jinak nepises vek, me si treba rocni dojde na nocnik na velkou, curat nezvlada. Jinak staršímu se osvedcilo nechat behat s holym zadkem, max volnejsi kalhoty. Jak citil plenu nebo o gumicku od trenek, tak mel pocit, ze muze curat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik mu je?
Záleží, jestli to chceš mít bez práce nebo ne.
Jestli bez, tak ho posaď vždy po spaní a jinak nech plínu. A počkej, až si začne říkat.
Tím posazováním po spaní se vybuduje podmíněný reflex nočník=čůrání (protože se tam skoro vždy vyčůrá) a ostatní půjde samo.
Ale záleží na věku, tohle funguje tak kolem dvou let a později.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
První dceru jsem dávala cca od 4m po ránu kam až a curat do umyvadla, pak na nočník, jak si sedla. Bylo ji pak příjemné dělat potřebu jinam. Jinak teda mela latkove pleny. V létě když ji byl rok a půl poprvé projevila potřebu sundat plinku, že chce curat a tak jsem využila situace a přes den pliny vzala. Trvalo to asi tři dny, co jsem vytirala (chodila nahata) a bylo to. Rovnou jsem vzala i plenky na noc - u první nehody hned první noc jsme si to vysvetlily a zbytek noci už se budila
no a pak už brzy vydržela celou noc. U druhé dcery to zatím dělám stejně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nocnik v sede, pak zachod v sede…ja bych kluky na stani ani snad neucila, ale manzel mi to pokazil
V sede mam aspon jistotu, ze se trefi
![]()
Jinak ja nechala syna bez plenek a chvili a vysvetlovala a vytirala…k nicemu to nevedlo, akorat ke spouste prace. Vratila jsem plinky, nechala nocnik na ocich, jsme si o tom povidali, pak se jednoho rana vzbudil, sundal plinu a zacal chodit sam. Za me je dobre pockat, nez si dite uvedomi, ze se mu chce, a dojde si samo, nez posazovat kdyz se mu nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit