Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zavolala bych učitelce a domluvila se. Pokud ji je dobře a je zdravá tak proč ne.
Dcera byla tak o kolikrát nachcipana, tak jsem ji do školky nedala ale na venkovni odpolední akci se skolkou jsme sli.
Taky jsme sli na venkovni akci uz dvakrat kdyz nechodil do skolky - byl uz fit, jen treba jednou za hodku zakaslal, dalsi den sel i do skolky
Učitelkám to bude jedno, ty jen řeší kolik jich budou mít samy, akce s rodiči jde mimo ně.
Cinkla bych a šla s oběma dětmi
naprosto jednoznačně..
my měli pře-aktivní šerifku ve školce, akce byly každý týden/dva pořád - pro rodiče šílené, ale děti se těšily a taky jsme někdy šli v režimu - ve školce nebyla, ale odpo. ok (samozřejmě bez teploty apod.)
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Jak jste, prosím řešili tuto situaci, jestliže jste se s ní setkali, ale asi jo..😁
Dcerce bylo dneska špatně, tak jsem si ji nechala doma a pro jistotu i zítra, no jak to tak vypadá, byla to jen nějaká chvilková nevolnost, teď je úplně v pohodě.. nicméně..dneska odpoledne mají ve školce akci s rodiči - uspávání zvířátek, dcerka právě kvůli tomu naříká, jednou i brečela, že to propásne..ale do stejné školky chodí i mladší syn, kterej se zase na akci těší, povídali si o tom ve školce, dostali kartičky na stanoviště…tak mám dilema, jak to vyřešit..🤣zase je mi blbý tahat tam holku, když dopoledne ve školce nebyla a na akci by šla..😁