Odrážedlo - od kdy a jaké?

584
9.8.10 13:02

Odrážedlo - od kdy a jaké?

Ahoj holky, včera nám tchýně nabídla, že by prckovi koupila k vánocům nějaké odrážedlo/chodítko nebo tak něco. (Malýmu bude na vánoce 7 měsíců, takže asi ještě moc malej, ale kdo ví… :andel: ) Poradíte mi prosím, co by tak bylo nejlepší? Určitě bych ráda, aby pak (až poporoste :wink: ) přeskočil na ten bezšlapkový first bike. Tak něco do té doby…
Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1283
9.8.10 13:16

ahojky,

myslím, že na klasické odrážedlo (taková ta motorka - enduro, co na ní jezdí všechny děti:)) bude v 7M opravdu malý. to zvládají děti tak od 14M, spíš od 18M. my jako první měli půjčené takové autíčko,je to širší, takže má lepší stabilitu a tak od roka si s ním dítko vyhraje, může ho někdo vozit, kroutí si volantem, většinou tam je nějaké troubítko…časem se naučí i samo jezdit a pak přejde na to enduro, na kterém se už dá solidně řádit venku. takové to kolodrážedlo můžou podle mě zlvádnout nejdřív dvouleťáci, přeci je to už náročné na stabilitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
9.8.10 13:17

ahoj, syn pochopil zmysel motorky-odrazadla az v 18.mesiacoch (poznam deti v okoli, co jazdili uz v roku). ale zasa rychlo pochopil zmysel first biku (19.mesiacov). co sa tyka toho, ze tvoj syn bude mat na vianoce 7.mesiacov, tak odrazadlo pre neho este fakt nebude vhodne. musi najprv sam sediet, co v 7.m maloktore dieta sedi. a musi vediet chodit, aby sa mohlo na odrazadle odrazat nozickami. lepsie by bolo asi kupit nejake to auticko-choditko (napr. http://www.nicnemame.cz/?…-), ktore mozte vyuzit v case, ked sa bude ucit chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
9.8.10 13:21

Ahojky,
tak já bych také koupila takové to enduro tu motorku, malý se na ní hrozně vyřádil a do dnes na ní jezdí i když má už to kolo bez šlapek, tak tim endurem nikdy nepohrdne a je to otázka pár korun … :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
9.8.10 13:24

Díky holky, takže myslíte, že bychom měli tchýni nabídnout, aby odrážedlo pořídila až jako 1. narozeninový dárek, tj v květnu a na vánoce ať vymyslí něco jiného? :andel:

Saja1: to autíčko jste měli od kdy? Tchýně nám včera ukazovala nějaké obrázky a taky tam byly takové hezky stabilní 4kolky, autíčka - jen jsme měli pocit, že jak je to široké, tak dítko nemůže tak roztáhnout nožky a ještě se odrážet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
9.8.10 13:26
marcelka88 píše:
Ahojky,
tak já bych také koupila takové to enduro tu motorku, malý se na ní hrozně vyřádil a do dnes na ní jezdí i když má už to kolo bez šlapek, tak tim endurem nikdy nepohrdne a je to otázka pár korun … :kytka:

Marcelko, hodila bys mi sem nějaký link na obrázek, prosím? Nedaří se mi „enduro“ najít. Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
9.8.10 13:26

my dostali taky enduro k první narozeninám ale teď je dceři 14 měsíců teprve začíná s prvními krůčky a na odrážedle se maximálně vozí, nemá sílu na to aby se odrážela sama a ani jí na něj moc neposazuju.takže pokud ti nebude vadit, že ti bude ležet doma třeba i rok tak proč ne. Ale raději bych zvolila něco přiměřenějšího věku. :wink:

PS: malá v 7M se jen přetáčela na bříško nic víc.  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
9.8.10 13:27

Malý dostal k vánocům také odrážedlo - autíčko, co má vyšší opěrátko. Bylo mu devět měsíců a to je ještě brzy. V podstatě si s ním nehrál, až když začal běhat, tak ho vozil před sebou. Teď ho občas na něj posadíme, on se dvakrát odrazí a chce pryč, nezajímá ho to. Enduro jsme měli vypůjčené a totéž. Nějak ještě jízdě nepřišel na chuť.

Spíš bych tchýni navrhla něco jiného, protože vám to odrážedlo bude dlouho ležet, než ho začne využívat - počítej nejdříve v roce, s největší pravděpodobností i déle.

• Citovat
  • Upravit
13794
9.8.10 13:28

dornicka tak my měli přesně tohle, ale červené a číslo jedna (trojka je to největší) … http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a fakt maximální spokojenost …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
9.8.10 13:29
  • Citovat
  • Upravit
584
9.8.10 13:29
marcelka88 píše:
dornicka tak my měli přesně tohle, ale červené a číslo jedna (trojka je to největší) … http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a fakt maximální spokojenost …

Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
9.8.10 13:30

Jéé, zrovna jsem hodila ojeté to endruo, ale na mmb je jich spousty i nových …
Já teda kupovala ojeté neduro za 50Kč :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
9.8.10 13:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
9.8.10 13:31

dornicka - my to autíčko měli někdy od 14 měsíců, malou to docela bavilo ale rychle pak přešla na to enduro. podle mě od roka to dítko jakž takž může zajímat. musí samo sedět a obcházet nábytek. lze to použít i jako aktivní chodítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
9.8.10 13:33

V 7m je opravdu brzo, já vím, že babička už malého vidí na tříkolce :mrgreen: ale počkejte na ty první narozky, může dostat nějaké to auto + enduro. Náš dostal oboje v roce (narozen v prosinci), za autem chodil a tlačil ho, jezdit začal až později, motorka v cca 18m.

Co by babi třeba mohla koupit, nějaké aktivní chodítko, který využije dejme tomu od 10m. My třeba měli tohle http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
když malej začal chodit, tak se o to opíral, předtím tam šoupal těm tlačítkama a tak. Je mu 3,5 a pořád ho to děsně baví :mrgreen: :mrgreen: s malou se o něj věčně perou, to byl dárek za všechny prachy, protože už skoro tři roky je v permanenci :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí

Street odrážedlo