Vozík za kolo INFANTASTIC

5.8.10 00:47

Vozík za kolo INFANTASTIC

Ahoj,dnes mi přišel cyklovozík,objednala jsem ho na sport.bazos.cz od p.Krále z Kladna za 2999kč+190kč poštovné.V pondělí jsem objednala,v úterý ho poslal a ve středu dorazil.Montáž byla jednoduchá.Upevnění ke kolu podle návodu(ze zhora) problém po 3km se mi šroub sekl do kola po dalších 3km znovu.Pak jsem ho připevnila ze spod a projela stejnou trasu bez problémů.I tak jsem využila vašich nápadů a připevnila ho podle fotografií.Problém byl,že ve válečku byla malá díra a nevešel se tam šroub a tak jsem pilovala a pilovala až se tam vešel.V pátek jedu s dětma na výlet asi 30km celkem tak doufám,že to vydrží a nezůstanem trčet někde v lese.Pořídila jsem ho kvůli cestování do školky do vedlejší obce.Přišlo mi to jako nejjednodušší a nejlevnější způsob cestování jelikož mezi obcemi není žadný spoj pouze auto nebo kolo.Dcerka bude mít v říjnu 3 roky a vleze se do něj úplně nádherně jen ta přilba jí trošku omezuje.Velice mě potěšilo,že jste všichni spokojení a doufám,že budu také.Jako kočárek je super skvěle se ovládá jen musím ještě doladit brzu.Napíšu jak dopadl pátek.Tak zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10652
5.8.10 08:38

zdravím sylvi tak to jsem ráda že jsi spokojená :) pořád nad tím vozíkem přemýšlím tak ho asi taky koupíme:-) pak písni jak dopadla cesta :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.10 11:25

vozík za kolo INFANTASTIC

Ahoj určitě napíšu,je pravda jak už se tu psalo,že vozík chrastí,ale to považuju za detail.Cesta kterou jsme včera jeli je tak trochu tankodrom-samá díra a vozík seděl jako přikovaný.Syn jel za mnou a sledoval co to dělá a žadný problém.tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.10 10:59

výlet

Ahoj tak z výletu vzhledem k počasí zatím nic nebude.Pa :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.10 10:43

výlet

Ahoj tak jsme včera jeli asi 10km a žádný problém s vozíkem nenastal.Do kopce je to hodně cítit,že něco táhneš,ale jinak dobrý.Jeden nedostatek by tu byl a to,že nemá vyztužená záda což je pro větší dítě(3 roky)dost nepohodlné.Dítě sedí shrbené a vidí si jen na nohy.Nicméně se to dá snadno vyřešit.Dala jsem za oěrku zad desku z polistyrénu a druhou ze sololitu(50×53cm)a upevnila pásy z cyklosedačky(dá se použít cokoli).Pokud to dnes počasí dovolí tak pojedeme na půvoní výlet tak uvidím jak to bude fungovat.Díky popruhům se dá poloha zad upravovat(utáhnout,povolit)tak doufám,že nebude pršet.Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.10 23:31

výlet

Ahoj tak dnes jsme podnikli výlet 24km a žádný problém s vozíkem nenastal,vyztužení zad super malá byla absolutně spokojená :-D :-D pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
8.2.16 00:33

Ahoj holky, mam moznost koupit tento vozik- pouzity, ale nemam k nemu moc informaci. Potrebuji ho jen na letosni sezonu- pro miminko(vetsi uz bude v sedacce). Male mimco musi mit nejaky ten miminkovnik? ten jste koupili k tomu? sel by tam nejaky jiny, univerzalni (pokud existuje) miminkovnik, nebo jak jinak vozit miminko -5-10 mesicu. diky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí