Odrážedlo / motorka pro "prťata"
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odrážedlo/motorka pro "prťata"
Ahoj maminy,
chtěla bych poprosit o radu, jaké odrážedlo/motorka je dobrá pro holčičku měřící 75cm? Ty teď tak populární tříkolové motorky jsou na ní moc velké
dosáhne sotva špičkama na zem, to se asi moc neudrazí
Vím že prodávají i menší normálně 4kolové motorečky s malýma kolama, ale ségra mě od toho odrazuje že nejsou moc stabilní
a nevim nakolik bychom to využili, tu motorku by měla jistě ještě příští rok, ale tu prťatou už by asi nevyužila, co? Možná není Kiki ani tak prťavá, ale má jen krátké nožky
Zkoušeli jsme před měsícem takovou tu starší 4kolovou motorku s těma velkýma kolama, ale ta je blbá že si zadní stranu lýtek opírala o kola, na zem dosáhla (trochu), ale odrazit se neměla šanci, prostě tam ty kola překáželi, ale na to si stěžovalo víc lidí, takže tu si půjčovat nebudeme…
Doma takové to nafukovací hopsadlo zvládá s přehledem, tam dosáhne na zem bez problémů a snaží se mi s ním přehopkat obývák ![]()
Co byste tedy doporučili? Jaký typ, značku? Novou nebo starší po někom?
Díky moc za tipy a rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jo a ještě jeden dotaz, musí mít přilbu? Asi je to s ní lepší, že jo
Tam pak ale taky nevim jakou, podle čeho vybrat správný tvar a velikost… a hlavně jak ji přimět k tomu aby si ji nesundavala? Čepice, šátky, klobouky vydrží na hlavě tak 5 vteřin, když má dobrou náladu, tak zvládne třeba 10 minut
ale to je spíš vyjímečně… Šňůrky na čepicích mít nemůžeme páč by se mi na nich obvěsila
vím že helma se nasazuje jinak, ale jak přinutit našeho Coperfielda aby se z toho nevymotal???? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A zkoušela jsi to klasické enduro nejmenší? Mají 3 velikosti ![]()
my máme to nejmenší (výška sedátka 25 cm) a syn dosáhne na zem v pohodě a jezdí ![]()
Ty čtyřkolové jsou opravdu nestabilní, zkoušeli jsme to…
přilba - zatím jezdí doma, až se vycvičí a půjde ven, přilbu radši bude mít
Ta se zacvakne, myslím, že si ji nesundá…a hlavně motorka jí zaměstná
U nás jsou čepice taky furt dole ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
máme enduro, je super, malá na ní jezdila a je to drobek a přilbu by měla mít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rhiannon píše:
A zkoušela jsi to klasické enduro nejmenší? Mají 3 velikosti
my máme to nejmenší (výška sedátka 25 cm) a syn dosáhne na zem v pohodě a jezdí
Nevím jaká velikost to byla, zkoušeli jsme u kamarádky
Vím že se něco podobnýho řešilo v jiné diskui a tam holky psaly že to enduro je od 80cm, tak
Je to někde na tý motorce napsaný? Nebo jen na lístečku z obchodu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mysicka31 píše:rhiannon píše:Nevím jaká velikost to byla, zkoušeli jsme u kamarádky
A zkoušela jsi to klasické enduro nejmenší? Mají 3 velikosti
my máme to nejmenší (výška sedátka 25 cm) a syn dosáhne na zem v pohodě a jezdíVím že se něco podobnýho řešilo v jiné diskui a tam holky psaly že to enduro je od 80cm, tak
Je to někde na tý motorce napsaný? Nebo jen na lístečku z obchodu?
My to máme napsané na té nálepce vzadu „enduro menší“…a jinak syn ještě nemá 80 cm a opravdu téhle v pohodě jezdí…ségry kluci už mají to prostřední (větší) a z toho třeba syn dosáhne na zem jen špičkama..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
Matík dostal k narozkám tu nejmenší Enduro, už se na ní snaží jezdit. Matík měří 76 cm ![]()
- Citovat
- Upravit
rhiannon píše:
Je tohle to co není moc stabilní? http://www.sportcz.cz/…e/odrazedla/ to jsem myslela… určitě jich bude taky víc, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucineeccka píše:
Ahojky,
Matík dostal k narozkám tu nejmenší Enduro, už se na ní snaží jezdit. Matík měří 76 cm
Zkusím omrknout co kde mají a vyzkouším v obchodě, to mi snad dovolí, ne? Setkaka jsem se tedy už i s tím, že nám prodavačka nechtěla dovolit si odzkoušet kočárek (na vození pro panenky)
ale šla jsem tam znovu druhý den, byla tam jiná prodavačka a nebyl problém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
alanis píše:
máme enduro, je super, malá na ní jezdila a je to drobek a přilbu by měla mít.
Alanis, a podle jakých kritérií se vybírá ta správná helma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mysicka31 píše:rhiannon píše:Je tohle to co není moc stabilní? http://www.sportcz.cz/…e/odrazedla/ to jsem myslela… určitě jich bude taky víc, ne?
Ahoj Mysicko
. To odrážedlo z odkazu se velmi podobá té, co měla dcera mé kamarádky. A byla na houby (slušně řečeno). Nejenže nestabilní, ale ani moc nevydržela. My máme enduro, asi to nejmenší (nevím, když jsme ho pořizovali, netušila jsem, že je víc velikostí) a Mája na něj už stačí. Ale protože zatím stále nechodí, tak ji na to nechci dávat. Pro roční dítě existuje odrážedlo Puky, ale zkušenosti s tím nemám, jen vím, že je to jiná cenová kategorie
.
Příspěvek upraven 19.06.11 v 18:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přilbu mít nemusí, ale je to rozhodně lepší ji pořídit. Já kupovala Anežce v cca 1,5 roce, když jsme začali jezdit na kole (ona v cyklosedačce). Dětské mívají nastavitelnou velikost. Že jí sedí, poznáš tak, že když ji nasadíš, utáhneš vzadu kolečkem a ještě nezapneš pod bradou, tak pevně drží a i při vrtění hlavou drží. Anežce vydržela od těch 1,5 roku skoro do 5 let, až teď na jaře jsme ji měnili za větší a tu malou má Maruška.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkac píše:Mysicka31 píše:Ahoj Mysickorhiannon píše:Je tohle to co není moc stabilní? http://www.sportcz.cz/…e/odrazedla/ to jsem myslela… určitě jich bude taky víc, ne?
Ty čtyřkolové jsou opravdu nestabilní, zkoušeli jsme to…. Ta tříkolka z odkazu se velmi podobá té, co měla dcera mé kamarádky. A byla na houby (slušně řečeno). Nejenže nestabilní, ale ani moc nevydržela. My máme enduro, asi to nejmenší (nevím, když jsme ho pořizovali, netušila jsem, že je víc velikostí) a Mája na něj už stačí. Ale protože zatím stále nechodí, tak ji na to nechci dávat. Pro roční dítě existuje odrážedlo Puky, ale zkušenosti s tím nemám, jen vím, že je to jiná cenová kategorie
.
Ahoj Hkac
to na odkazu by mělo být normálně 4 kolové odrážedlo… ![]()
No, asi tedy mrknu po té enduře co všichni chválejí, snad nám bude akorát
a pak si ji „nadiktuji“ pro malou od babiček k svátku
a má 2 jména, tak ke druhému svátku helmu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myšičko, nejlepší bude když ji to vyzkoušíš na hlavičku. Já vymýšlela buhví jakou za 700kč atak a nakonec jsem koupila v tescu za 160 kč vel. S. Ale opravdu nejlepší vyzkoušet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit