Odrážedlo motorka Enduro - zkušenosti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odrážedlo motorka Enduro-prosím o radu
Holky prosím o radu..chtěla bych roční dceři pořídit motorku Enduro..máte s ním někdo zkušennost?Jaký je rozdíl mezi motorkou koupenou v kamenném obchodě a u Vietnamců?Přijdou mi navlas stejné..Potřebuji tu nejmenší velikost..to je těch 25 cm od země?Díky za info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj..uplne stejnou mam…jen nevim o jaky zkusenosti ti jde…kolecka se tomu toci a jede…nic vic od toho snad ani nejde ocekavat ne…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jenom dodávám, že moji kluci na tom sotva jedou, teprve ted dosahnou na zem a poradne odrazet se jeste nenaucili, jo a je to dost nestabilni, rovnou porid prilbu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mikitaa píše:
ahoj..uplne stejnou mam…jen nevim o jaky zkusenosti ti jde…kolecka se tomu toci a jede…nic vic od toho snad ani nejde ocekavat ne…![]()
![]()
Asi jsem s špatně vyjádřila?Jde mi o toto:
Jaký je rozdíl mezi motorkou koupenou v kamenném obchodě a u Vietnamců?Přijdou mi navlas stejné..Potřebuji tu nejmenší velikost..to je těch 25 cm od země?
(je mi jasné, že se kolečka točí ![]()
Příspěvek upraven 15.06.11 v 20:55
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tuhle máme taky v jiné barvě a jsme s ní spokojená, vydržela asi šest dětí a ještě vydrží, je stabilní, fakt je dobrá.
Je fakt, že kolečka se točí u všech, ale některé jsou blbě vyřešené, málo stabilní apod. Já doporučuju tuhle
- Citovat
- Upravit
my koupili na internetu, vsechno je to made in china, takze je rozdil akorat v cene a barve…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak nevím, ale asi bych si tipla, že jako u všeho, co prodávají čongové - je to napodobenina, čiliže shit.
horší stabilita může být, no já nevím, my máme originál enduro a přilbu fakt nikdy nepotřeboval, jestli to spíš nebude šikovností.
asi budou mít horší materiál, fórovější kolečka, špatně přidělaný kolečka, no mě by to teda za to nestálo, zrovna na motorce šetřit, vždyť ani ten originál není tak drahej ![]()
Vojta na tom jezdí jako drak, při představě, že mu někde v zatáčce upadne kolečko třeba…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
řekla bych, že ty od vietnamců nebudou mít hygienický atest nebo jak se to jmenuje, takže teoreticky může vypadat stejně, ale být závadná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme akorát jinou barvu,kupovali jsme v obchodě a pak byla na tržnici asi o 200kč levnější ta samá,takže je to asi jedno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
obrázku neřekla bych, že je to o šikovnosti, děti mám dvě a zatím teda nic moc, spíš je to věkem, jsou na to ještě prtavci, jinak se pridavam, ze bych do varianty od viet. nesla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
neni zac, jinak Kubik ma mensi, takze az v roce a pul na ni zacal jezdit, takze zkus dceru na ni posadit at ti nelezi doma…pak na ni zacal doma drandit,ted uz venku, ale tady v ulici ji maji vsechny deti a jsme spokojeni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samik na ni jezdi od 15ti mesicu,tehdy jeste doma,venku byl snih
mel v tu dobu cca 80cm
Jezdi na ni jak drak,tu nejmensi velikost mel po moji neteri a ted na leto jsme koupili uz tu vetsi a dosahne uplne v pohode.
A jesli to je od vietnamcu,nebo z kameneho obchodu?Asi to je jedno,mi ji kupovali v Tescu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
také máme enduro, originál, od vietnamců bych se bála, že nebude mít náš atest. že budou použité závadné plasty apod. vždyť ta originál se dá koupit snad za 300kč?
jinak je nestabilní, to se přidávám, jak je lehká a děti na tom dělají blbosti, tak jsou schopni ji zvednout na zadní a hodit záda nebo se překlopit a jiné pitomosti. A jezdí na ni až tak od těch 16m, jak se naučili chodit na jisto, tak začali jezdit. V roce ji nejspíš ještě nevyužijete. Jo a dosáhnou tak akorát, mají kolem 82cm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky moc za všechny příspěvky!:-)Akorát teda jak to tu čtu tak to abych ji koupila až tak ve třech letech..Majda je prcek..má 71cm ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit