Odrážedlo / motorka pro "prťata"
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky, jaký je rozdíl mezi „Enduro malé“ a „Enduro mini“? Nebo je to to samé jen jinak pojmenované? Zkoušeli jsme v obchodě to malé a Kiki hned věděla co s tím
nemohli jsme ji z toho dostat dolu… Celkem stabilně vypadalo, akorát při sestupování se malá převrátila a spadla
Zkoušeli jsme ještě jinou motorku, 4 kolovou, značku si bohužel nepamatuji, měla menší kolečka, řídítka šla otočit asi o 90°na každou stranu, vzadu to mělo nějaký otvírací knoflík (nepřišly jsme s prodavačkou na co to bylo), prý je to nějaká novinka. To se mi tedy líbilo víc, malé taky a stálo to stejně, ale nevim jestli by ho užila ještě příští rok
to Enduro asi ještě užije…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eliško, nejde mi to otevřít, ale jsem tu pak zapomněla písnout že jsme nakonec koupili to Enduro malé a Kiki na něm už dokonale řádí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, no za tím má být ještě .cz, ale nevím proč mě to nechtělo pustit dál, tak jsme to musela oddělat
Takže nakonec jste našli výšku i pro ni jo?
Tak to abyste začali oblepovat nábytek minimálně molitanem, to znám
A jak jste vyřešili tu přilbičku? Budete kupovat teď nebo až na klasický velký odrážedlo? ![]()
- Citovat
- Upravit
eliška84 píše:
Ahoj, no za tím má být ještě .cz, ale nevím proč mě to nechtělo pustit dál, tak jsme to musela oddělatTakže nakonec jste našli výšku i pro ni jo?
Tak to abyste začali oblepovat nábytek minimálně molitanem, to znám
A jak jste vyřešili tu přilbičku? Budete kupovat teď nebo až na klasický velký odrážedlo?
Eliško, jak jsem psala, vyzkoušeli jsme to v obchodě a bylo to vpoho
teď už dosáhne lépe jak krapet povyrostla, no, helmu koupíme asi na jaře, teď už to nechám, ale jezdí jak drak… nahraju nějaké aktuální video až bude zase hezky a půjdeme ven
přišla totiž už na to, že když jede z kopce a odrazí se a zvedne nohy, tak to jede bezva rychle
no nestíhám ji honit a jen hrůzou trnu kam zapadne, kde se „zapíchne“ a modlím se aby nezatočila na silnici
… helmu by možná užila už teď, ale vím že by si jí nenechala na hlavě, takže dáme na jaře
to jí snad vydrží i dýl páč jí teď hlava pořád ještě docela rychle roste…a jak jsem mapovala trh, tak je teď zrovna mezi 2 velikostma, že ta menší by jí byla tak max. do konce roku a ta větší by jí teď byla ještě moc velká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to je fajn
Na to hlídání je sice lepší taková ta „tyč“ připojená k odstrkovadlu, ale přijde mi to ,ajk kdybych pak měla dítko na vodítku. Takhle si pěkně samo všechno odzkouší, i jak bolí pády a je to prostě podle mě takový lepší
Co se týče přilby, asi bych taky počkala. Ono na tom odstrkovadle není zas tak vysoko nebo nejede tak rychle, aby si mohlo udělat něco vážnýho. Samozřejmě stát se může, ale předpokládám, že ostražitost už máte vytrénovanou, takže to vydrží do toho jara
jo a video určitě přidejte! ![]()
- Citovat
- Upravit