Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Kac píše:
Prý dětský zásyp. Vlastní zušenost nemám.
Já vlastní zkušenosti mám.Zásyp pomáhá,ale pokud je extrémní vedro,je celkem k ničemu.
No tak to pak musí být tvarem nohou, nebo já nevím…
A dneska jsem po dlouhé době vyrazila v sukni a už zase dlouho nepůjdu ![]()
Nooo, jasně dámy.
Jakmile máme blíž k sobě rostlá stehna, je to tady.
Někdy mám i doslova „vlka“.
Doporučuju prevenci - než vyrazíte ven a dá se předpokládat odřený stehýnek, namažte uplně normální krém proti zapařeninám (NÉÉÉ RYBILKU
) Buď Sudocrem, nebo Antivlk (doporučuju!!!) nebo miminkovskej Sebamed (Sebomed??? - zapomněla jsem).
Když to uděláte, tak se vám ty odřeniny nevytvoří - vyzkoušeno v praxi.
Ahoj,
mě kamarád tanečník doporučil natřít stehna antiperspirantem,tuhým nebo gelovým. Praktikuji tak cca 5let a ani v největším vedru nejsem odřená. A vrátila jsem se k sukním ![]()
Zdravím
Chtěla bych se zeptat, jak to s tím perspirantem dopadlo. Trpím na to děsně co jsem přibrala a ty stehna vypadají opravdu ošklivě. Nepřišel někdo i na nápad, jak skvrny po odřeninách na kůži vybělit?
Děkuji ![]()
Mně antiperspirant taky pomáhá… To zkus a nebudeš muset číhat na diskuzi, ne? ![]()
@Angua píše:
Mně antiperspirant taky pomáhá… To zkus a nebudeš muset číhat na diskuzi, ne?
Zkusím
Ale ještě by mě zajímalo, jestli jdou skvrny něčím vybělit ![]()
To se musí zahojit, ne?
Mně se na tyhle podráždění osvědčil Nivea SOS krém - na mimina nebo i kalciová mast je dobrá. V zásadě bych zkusila cokoli na opruzeniny ![]()
Já jsem četla o citrónu nebo peroxidu. Citrón jsem zkoušela, ale teda není to na těch partiích blízkých pipce dvakrát příjemné
Kéž by si tu kůži i s tím tukem někdo vzal a já měla nožky jako modelína ![]()
Tak jestli tě to štípe, tak by se to mělo zahojit, ne? Zkusila bych tu kalciovku, ta je super.
Já mám s odřenými stehny taky dost zkušeností
, ale letos jsem na to konečně vyzrála. Moje mamka pracuje v lékárně a přinesla mi vzorek krému, který je jak na intimní místa tak na proleženiny kdekoli, používají to v nemocnici a na stehna je to úplně úžasné. Jmenuje se to Menalind professional od spol. Hartmann, je to tuba 200 ml a stojí cca 150 Kč. Ale to balení vydrží fakt na hodně dlouho a hlavně to pomáhá
. Je v tom zinek a není to moc mastné, aby si člověk nemusel sednout, že si promastí věci ![]()
tak se omlouvám, ta poslední věta měla být, aby si člověk nemusel BÁT sednout ![]()
Menalind mám doma, tak vyzkouším, děkuji za tip
Zatím jsem odzkoušela antiperspirant a teda musím říct, že u mě nezabral
![]()
jo, ještě jsem se koukala, že mám doma i vzorek Menalindu masážního gelu, tak to nee. Ten krémík, který myslím je ochranný krém - protect v růžové tubě ![]()
Můj manžel to má taky a nadváhu rozhodně nemá…