Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Naprosto nejlepší je použít jako prevenci antiperspirant. Já používám Rexonu v spray, ale někdo také tuhý. Nemám za celý den sebemenší problém a to jsem dost silná.
Jé ale to je super nápad… to musí suprově klouzat! jdu do toho!
Tuhý antiperspirant, ideálně pánský, zdají se mi nějak silnější. Funguje dokonale. Já jsem na to trpěla i za štíhla- prostě mám tak nějak stavěné nohy.
Dobrý den, dám svoji vyzkoušenou radu
osvědčilo se mi v létě pod šaty nastříkat si stehna hodně nějakým antiperspirantem 24hod.bud dove nebo jakýkoliv co má učinky 24hod. opravdu se nezpotí a nespálí
M
@Billi píše:
Taky na to trpím. Sukně v létě nosím, ale začala jsem pod ně nosit klasické pánské trenkyCelkem se mi to osvědčilo. Sice po pohledu pod sukni jdou slabší povahy do kolen, ale co… Bohužel to jde jen k delším sukním, což mi vzhledem k typu mé postavy vyhovuje.
Určitě by to šlo vyřešit i kalhotkami s nohavičkou nebo i dělají dámské trenky.
Já si vždy stříhala silonky, ono to vypadá blbě, ale stačí jen málo, stejně s naší postavou minisukně nejsou zrovna to pravé ořechové, jinak rady typu zhubni si holky nechte, která to nezažila ta nepochopí…hezky se o hubnutí mluví, hůř se to praktikuje, jinak já zhubla a hodně a nohy se mi dřou furt, takže stejně chodim jen v kalhotech
Holky mám taky takovej problem…mám z toho takové tmavší skvrny a nevypadá to moc hezky
ted jsem tehotna a mam z toho depku ze to pujde videt u porodu
nevite jak tmavsi skvrny odstranit nikde se nemuzu nic docist a doktorce se to stydim rict…diky za odpoved
Po porodu kůže zesvětlá. A u porodu nějaký fleky nikoho zajímat fakt nebudou ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky, možná je to blbý dotaz, ale chtěla jsem se zeptat, zda některá z vás má také v létě odřenou vnitřní stranu stehen tím, jak se nohy šoupou o sebe? Dá se s tím něco dělat? Občas bych si ráda vzala šaty nebo sukni, jenže pokud se jde někam dál, tak se to nedá. Takže pořád nosím kalhoty( a to nemluvím o tom, jak se za pár měsíců rozedřou i kalhoty). Se silonkami by možná tenhle problém nebyl, ale silonky nesnáším… Víte nějaká, co s tím???
Anonymně proto, že sem chodí švagrová a nerada bych, aby věděla, že je tohle ode mě…
Díky..
Ahoj, tohle jsem taky mívala od té doby co jsem o 10kg lehčí už se mi to neděje protože mi stehna zhubla a pokud máš taková ta stehna jakoby vypracovaná tak je to jasné ![]()
@Klaudiaja píše:
Ahoj, tohle jsem taky mívala od té doby co jsem o 10kg lehčí už se mi to neděje protože mi stehna zhubla a pokud máš taková ta stehna jakoby vypracovaná tak je to jasné
Můj problém snad od vždycky. Nebyla jsem nějak hubená ani v 16 letech (kolem 52kg) a stejně tento problém mám dodnes. Sportuju denně. V létě zkusím rady tady z diskuze.
@Targa33 píše:
Můj problém snad od vždycky. Nebyla jsem nějak hubená ani v 16 letech (kolem 52kg) a stejně tento problém mám dodnes. Sportuju denně. V létě zkusím rady tady z diskuze.
Podle mě se to odvíjí od tvaru stehen ![]()
Já mám bohužel taky ten co je náchylnější k tomuto problému ![]()
Ale když nejde o život…
Bandeletky
= návleky na stehna, funguje i se dají sehnat pěkné
a antiperspirnat, krémový či ve spreji, gel ne, ten se mi neosvědčil
a posilovat vnitřní stranu stehen, ale genetika je mrcha, no…
Bandeletky nebo jsou fajn sportovní kraťásky, ale podvozek nevětrá, no.
Žádné mazání mne ještě nikdy nezachránilo.
Nejlepsi je si natrit stehna kulickou pod pazi a zadne odreniny nejsou