Odřená stehna?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.6.13 13:14

Nejlepsi je si natrit stehna kulickou pod pazi a zadne odreniny nejsou :pankac:

• Citovat
  • Upravit
mataaaa
22.6.13 11:19

Já si na to dávám dětský zásyp a pohoda. :-) :pankac:

• Citovat
  • Upravit
e_Bastet
1.8.13 11:14

Odřená stehna ?

Naprosto nejlepší je použít jako prevenci antiperspirant. Já používám Rexonu v spray, ale někdo také tuhý. Nemám za celý den sebemenší problém a to jsem dost silná.

• Citovat
  • Upravit
1837
1.8.13 23:22

Jé ale to je super nápad… to musí suprově klouzat! jdu do toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.13 23:47

Tuhý antiperspirant, ideálně pánský, zdají se mi nějak silnější. Funguje dokonale. Já jsem na to trpěla i za štíhla- prostě mám tak nějak stavěné nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasty42
27.10.13 23:31

pocení

Dobrý den, dám svoji vyzkoušenou radu :)osvědčilo se mi v létě pod šaty nastříkat si stehna hodně nějakým antiperspirantem 24hod.bud dove nebo jakýkoliv co má učinky 24hod. opravdu se nezpotí a nespálí :)M

• Citovat
  • Upravit
3065
27.10.13 23:40
@Billi píše:
Taky na to trpím. Sukně v létě nosím, ale začala jsem pod ně nosit klasické pánské trenky :lol: Celkem se mi to osvědčilo. Sice po pohledu pod sukni jdou slabší povahy do kolen, ale co… Bohužel to jde jen k delším sukním, což mi vzhledem k typu mé postavy vyhovuje.
Určitě by to šlo vyřešit i kalhotkami s nohavičkou nebo i dělají dámské trenky.

Já si vždy stříhala silonky, ono to vypadá blbě, ale stačí jen málo, stejně s naší postavou minisukně nejsou zrovna to pravé ořechové, jinak rady typu zhubni si holky nechte, která to nezažila ta nepochopí…hezky se o hubnutí mluví, hůř se to praktikuje, jinak já zhubla a hodně a nohy se mi dřou furt, takže stejně chodim jen v kalhotech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.9.14 14:31

Holky mám taky takovej problem…mám z toho takové tmavší skvrny a nevypadá to moc hezky :,( ted jsem tehotna a mam z toho depku ze to pujde videt u porodu :) nevite jak tmavsi skvrny odstranit nikde se nemuzu nic docist a doktorce se to stydim rict…diky za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.14 00:51

Po porodu kůže zesvětlá. A u porodu nějaký fleky nikoho zajímat fakt nebudou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
10.12.20 12:33
@Anonymní píše:
Ahojky, možná je to blbý dotaz, ale chtěla jsem se zeptat, zda některá z vás má také v létě odřenou vnitřní stranu stehen tím, jak se nohy šoupou o sebe? Dá se s tím něco dělat? Občas bych si ráda vzala šaty nebo sukni, jenže pokud se jde někam dál, tak se to nedá. Takže pořád nosím kalhoty( a to nemluvím o tom, jak se za pár měsíců rozedřou i kalhoty). Se silonkami by možná tenhle problém nebyl, ale silonky nesnáším… Víte nějaká, co s tím??? :think:
Anonymně proto, že sem chodí švagrová a nerada bych, aby věděla, že je tohle ode mě…
Díky..

Ahoj, tohle jsem taky mívala od té doby co jsem o 10kg lehčí už se mi to neděje protože mi stehna zhubla a pokud máš taková ta stehna jakoby vypracovaná tak je to jasné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.12.20 12:48
@Klaudiaja píše:
Ahoj, tohle jsem taky mívala od té doby co jsem o 10kg lehčí už se mi to neděje protože mi stehna zhubla a pokud máš taková ta stehna jakoby vypracovaná tak je to jasné :lol:

Můj problém snad od vždycky. Nebyla jsem nějak hubená ani v 16 letech (kolem 52kg) a stejně tento problém mám dodnes. Sportuju denně. V létě zkusím rady tady z diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
10.12.20 12:56
@Targa33 píše:
Můj problém snad od vždycky. Nebyla jsem nějak hubená ani v 16 letech (kolem 52kg) a stejně tento problém mám dodnes. Sportuju denně. V létě zkusím rady tady z diskuze.

Podle mě se to odvíjí od tvaru stehen :roll:
Já mám bohužel taky ten co je náchylnější k tomuto problému :mrgreen:
Ale když nejde o život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
10.12.20 13:16

Bandeletky

= návleky na stehna, funguje i se dají sehnat pěkné

a antiperspirnat, krémový či ve spreji, gel ne, ten se mi neosvědčil

a posilovat vnitřní stranu stehen, ale genetika je mrcha, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4660
10.12.20 13:25

Bandeletky nebo jsou fajn sportovní kraťásky, ale podvozek nevětrá, no. :? Žádné mazání mne ještě nikdy nezachránilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
16.5.22 13:15

Oživuji… někdo nějaké nové vyzkoušené tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí