Odřené služební auto

Anonymní
31.5.15 08:56

odřené služební auto

Ahoj holky,
jdu si k Vám pro radu, včera se mi stala takováto věc - přijela jsem na parkoviště a když jsem zamykala auto zjistila jsem, že ho mám na straně, kde je jinak spolujezdec - tzn. pravá strana odřené - jen tak trochu - cca 2 cm kroužky na plech zbytek jen ta vrchní část laku. Jedná se o služební auto takže jsem zavolala policii, ti přijeli vyfotili to a řekli, že tam v té odřenině je asi trochu zdiva - já fakt netuším, jestli a zda je to někde škrábla přip. kdy, mívám puštěné rádio dost nahlas, takže nějaké škrábnutí asi ani nemusí být slyšet + když do toho povídá uvnitř pár děcek, no znáte to…

Ptala jsem se policistů co teď s tím a oni mi jen řekli, že je otázka zda pojišťovna plně uhradí opravu, jinak že nic.

No tak ale raději se ptám i tady u vás, třeba někdo zažil něco podobného a dá vědět.

Jde mi hlavně o to, abych třeba za to nedostala body - u nás je možné asi fakt vše tak se raději ptám, jak to teď bude pokračovat?

Moc díky, anonym proto, že je to přecejen citlivé téma vůči zaměstnavateli.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Poison Eve
31.5.15 09:28

Pokud je na aute jen povinne ruceni, nedostane zamestnavatel nic. Pokud ma havarijni, da se to uplatnit, ale je tam spoluucast (ruzna), kterou po tobe zamestnavatel chtit a ty ji zase muzes uplatnit na blbostku, pokud ji mas.

ALE, pokud jsi nahlasila, ze nevis, jak se to stalo (neznamy pachatel), tak lze z havarijniho, ale na blbostku spoluucast uz neuplatnis.

• Citovat
  • Upravit
12651
31.5.15 09:35

Body nebudou, neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
31.5.15 09:41

Tak body za to určitě nebudou. U nás ve firmě jsou všechny auta havarijně pojištěná a spoluúčast se většinou od zaměstnanců nevymáhá. Manžel tak nějak tuší, že se to může stát každému :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
31.5.15 09:41

Body za co ;-)?

• Citovat
  • Upravit
27259
31.5.15 10:28

V týdnu jsem údajně odřela Manželovi služební auto. Já tvrdím, že ne :mrgreen: ale fakt by mě asi nenapadlo volat policajty k odřenýmu autu, obzvlášť když nevím, jestli jsem to náhodou neodřela já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
31.5.15 10:46

@lleennttiillkkaa u služebního auta policajty volat musíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
31.5.15 11:03

Body nedostaneš, neboj :kytka: ;)

@ivašot. tak to je fajn šéf. Můj muž platil spoluúčast za to, že jel za kamionem a ten mu odrazil do skla kamínek a sklo prasklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
31.5.15 11:05
@januschka píše:
@lleennttiillkkaa u služebního auta policajty volat musíš…

Aha, no já mu to řeknu tedy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
31.5.15 11:08
@januschka píše:
@lleennttiillkkaa u služebního auta policajty volat musíš…

I při škrábnutí třeba o zeď? Vím, že při nehodě ano…

Každopádně to klidně mohou mít ve smlouvě, že se policie volat musí při úplně všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.15 11:37

Žádné body nedostaneš, a je možné, že budeš platit opravu. Já takhle škrábla šéfovi auto a dostala jsem výpověd a ještě jsem musela platit.

• Citovat
  • Upravit
673
31.5.15 11:38
@Anonymní píše: Žádné body nedostaneš, a je možné, že budeš platit opravu. Já takhle škrábla šéfovi auto a dostala jsem výpověd a ještě jsem musela platit.

jakoze vypoved kvuli tomu skrablemu autu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.15 11:40
@Meluzinecka píše:
jakoze vypoved kvuli tomu skrablemu autu? 8o

JJ přesně tak, škrábla jsem bok auta o zeď. A výpověd na hodinu.

• Citovat
  • Upravit
27259
31.5.15 11:46
@Anonymní píše:

to by mě celkem zajímalo, co uvedl jako důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
31.5.15 11:48
@Anonymní píše:

Tak pokud si u toho nebyla pod vlivem alkoholu nebo drog a nebo sis to auto nevzala neoprávněně, tak ses měla bránit. Protože tohle samozřejmě není důvod k okamžité výpovědi a tvůj šéf to musí moc dobře vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová