Odsavač par do kuchyně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odsavač par do kuchyně
Zdravím. Bydlíme v paneláku a chceme si koupit novou kuchyňskou linku. Obyčejný digestoř se mi už nelíbí a zaujal mě odsavač par takový ten komínový..
- Lze ho normálně prosím usadit do paneláku?
- Jak se zapojuje normálně jen do elektriky nebo je ještě něco potřeba.
Vůbec se v tom nevyznám. Tak prosím kdyby byl někdo tak hodný a poradil by děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Záleží jestli nás digestoř s vývodem do stupaček a nebo jen uzavřený čistící okruh. U té první verze musíš mít vyřešený ten odvod a napojení na stupačky. A také pozor na maximální povolený výkon. My to dostali v technické dokumentaci k bytu. Kdyby byl vyšší, tak poženeš přes zpětné klapky svůj „smrad“ z kuchyně do bytu sousedům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu Nemám nic vedené do stupaček. Moc sem to nepochopila takže to prosím nejde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MisJar to netuším. Musíš se podívat na net na návody komínových digestoří. Musíš hledat nabídky digestoře, která filtruje ve vnitřním okruhu a vývod nepotřebuje. Já vždy měla digestoř s vývodem do stupaček. I ve starém paneláku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu píše:
@MisJar to netuším. Musíš se podívat na net na návody komínových digestoří. Musíš hledat nabídky digestoře, která filtruje ve vnitřním okruhu a vývod nepotřebuje. Já vždy měla digestoř s vývodem do stupaček. I ve starém paneláku.
Aha tak zatím moc děkuji za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit