Odsavač par do kuchyně

48
26.4.20 13:12

Odsavač par do kuchyně

Zdravím. Bydlíme v paneláku a chceme si koupit novou kuchyňskou linku. Obyčejný digestoř se mi už nelíbí a zaujal mě odsavač par takový ten komínový..

1. Lze ho normálně prosím usadit do paneláku?
  2. Jak se zapojuje normálně jen do elektriky nebo je ještě něco potřeba.

Vůbec se v tom nevyznám. Tak prosím kdyby byl někdo tak hodný a poradil by děkuji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21530
26.4.20 13:40

Záleží jestli nás digestoř s vývodem do stupaček a nebo jen uzavřený čistící okruh. U té první verze musíš mít vyřešený ten odvod a napojení na stupačky. A také pozor na maximální povolený výkon. My to dostali v technické dokumentaci k bytu. Kdyby byl vyšší, tak poženeš přes zpětné klapky svůj „smrad“ z kuchyně do bytu sousedům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.4.20 15:22

@nozu Nemám nic vedené do stupaček. Moc sem to nepochopila takže to prosím nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21530
26.4.20 16:12

@MisJar to netuším. Musíš se podívat na net na návody komínových digestoří. Musíš hledat nabídky digestoře, která filtruje ve vnitřním okruhu a vývod nepotřebuje. Já vždy měla digestoř s vývodem do stupaček. I ve starém paneláku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.4.20 17:37
@nozu píše:
@MisJar to netuším. Musíš se podívat na net na návody komínových digestoří. Musíš hledat nabídky digestoře, která filtruje ve vnitřním okruhu a vývod nepotřebuje. Já vždy měla digestoř s vývodem do stupaček. I ve starém paneláku.

Aha tak zatím moc děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1