Odsávačky MM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1702
11.1.11 15:29

Ja jsem si jako prvni narychlo koupila v lekarne uplne tu nejobycejnejsi s takovym valcem, za ktery musis tahat (nemuzu si vzpomenout jak se ty odsavacce rika). Stala myslim 170 korun a byla pekne na prt. Boli z toho silene ruce a prsa taky. Pak mi byla doporucena rucni odsavacka Philips Avent a byla skvela. Sice odsavala malo mleka, ale to uz byl problem jinde :cry: Urcite do odsavacky investuj, ale doporucit stoprocentne nemuzu, kazdymu vyhovuje jina…Maji ji tady http://barunka.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
11.1.11 15:47

Ahojky, ja mam elektronickou od Aventu a jsem uplne spokojena. Odstrikavala sem primo do kelimku Avent. V tech pak i mleko zamrazujes, rozmrazujes a davas miminku… Maximalni spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
11.1.11 15:55

Já měla Medelu minielektric,je super,v lekárně za 2000,–krásně to mlíčko vytáhne,bez práce,já si ji pořídila až ve 4. měsíci,do ty doby jsem odstříkávala ručně,a to bylo hrozně náročný,teď bych ji pořídila určitě hned od začátku,k nezaplacení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
11.1.11 16:25

můžu doporučit Medelu mini electric - zachránila mně 2× kojení, ale je dost hlasitá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
11.1.11 21:31

Ahoj,
ja mam doma manual Avent, ale protoze musim nekolikrat denne odsavat, protoze mala proste prestava sat, je to dost unavny delat to rucne. Takze zrovna kupuji elektrickou. Bud vezmu opet Avent /mam k nemu nemalou sadu kelimku na uschovani mleka/ nebo bych sla do Medely, neb ma dobre reference.

Manualni Avent neni spatny, ale na pravidelny odsavani nestaci - je to fakt fuska :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
12.1.11 21:12

AHoj z amne Medela minielektric plus je na obě prsa super nemůžu vynachvalit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie