Co už může baštit roční prcek?

1268
10.1.11 14:39

Co už může baštit roční prcek?

ahoj mamči,

tak se tady se známou dohadujeme co už může baštit roční prcek? Ona tvrdí že všechno -párky apod…
takže co Vaše dětičky v roce papkají? Tímto žádám i o inspiraci na jídelníček, zdá se mi,že malá baští pořád totéž… :roll:
 děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
10.1.11 14:44

No … všechno … dalo by se říct vše, co jí dospělý, a patří do kolonky „zdravé“. Párek a uzeniny bych tam teda nezařadila … ale občas libovou šunku, drobet, ne kila, proč ne … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
10.1.11 14:45

tak když byl dceři rok začala s námi jíst všechna jídla.. ale defakto nesolím,nekořením, místo smetany dávám mléko,nic cxtra mastného se u nás nejí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
10.1.11 14:46

párky, no fuj, uzenina, škroby, sůl bleee to nejime ani my…

u nas se ji krupky, presnidavky, jogurty, zelenina, chleba, kase, masozeleninove prikrmy, ryze, brambory, testoviny

Nedavam jim syry kvuli soli, uzeniny jelikoz to neni maso, ale sama sul a fujtajxl, my to fakt doma taky nejime, nemaji tvaroh, jeste s nim pockame…

Příspěvek upraven 10.01.11 v 14:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
10.1.11 14:47

Ahoj,tak náš doopravdy baští všechno,teda všechno co je vhodné…třeba párky,paštiky,smažené věci..atd bych mu teda v žádném případě nedala,všeobecně se snažím,aby jedl dostatek zeleniny ovoce a co nejméně slazených věcí,prostě zdravě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
10.1.11 14:58

já sýr dám plátkový, tvaroh dávám též, pečivo mám vlastní takže bez hnusů, zeleninu máme vlastní, maso též, uzenina no to je jednou za hoodně dlouhou dobu a to ještě přímo pro děti.. třeba jeden plátek šunky do chleba…podotýkám, že ji budou dva..dochucovadla se u nás nepoužívají, instanty také ne.. takže si myslím, že nedostává nic špatného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
10.1.11 15:20

Od roka může sice prcek jíst to samé co dospělí, ale musí k tomu dojít pomalu, postupně a měla by to být, jak už psali ostatní „zdravá strava“. Je to o názoru, ale já určitě nebudu zařazovat nic nezdravého, kořeněného, žádnou sůl, kravské mléko, se smetanou taky pomalu, párek bych mu určitě nedala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
10.1.11 15:24

Inspirace tady

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat