Noční krmení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
ahoj, malá mi spí celou noc, cca 8hod od třech týdnů, nahrazuju to během dne častým kojením a krásně mi přibírá, to samé bylo u prvního dítka, ten spal od šesti týdnů, podle mě to záleží na potřebě miminka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jéé tak to máš nádherný, že ti takhle vydrží. Kojíš? To já kojila a v noci co dvě hodiny. Byla jsem tak vyčerpaná, že jsem v 7 měsících přešla na UM. Klukovi je teť 14 měs. a krmim ho v noci ještě jednou. Stalo se, že pár dní vydržel až do rána. Určitě malej nestrádá. Buď ráda, že se můžeš vyspat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, ja mateje nebudim, vecer jde spat kolem devaty a davam mu najist az kdyz si proste rekne, nekdy spinka celou noc, nekdy se probudi a rekne si ze ma hlad
jestli prospiva tak bych nebudila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje malá (stejně stará jako tvé dítě) má něco přes 6kg a jí co dvě hodiny ve dne v noci
Ještě před měsícem se v noci budila tak 2×, teď jsem z ní zoufalá. Jsme tam, kde jsme byli se starším synem od narození do násilného nočního omezení kojení v 3/4 roce
Takže za mě: NEBUDIT!!! Buď ráda, že ti dítě spí!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mě viki jí stejně. jsou mu 3 měsíce a nají se v 9 a dneska se probudil v půl 6. a ještě spí. on večer špatně usíná a včera zabral v půl 12
jen moje prsa trpí. já bych nebudila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,Karolínka papá takhle: 6,10,14,18,22 a zase 6,10,…Takhle už je navyklá snad dva měsíce,budila jsem jí jen když bojkotovala lahvičku a stála na váze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechala bych na dítěti, jak vyhovuje jemu. 8kg je více než krásných, určitě není potřeba budit. Naše má necelých sedm a je o měsíc starší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bud ráda že ti takhle spí.
malé je 9 měsíců, je na UM a v noci se stále budí na mlíko. každé dítě je jiné, když bude mít hlad tak se ozve sám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Noční krmení
Ahoj, podle toho, jak jsi psala, že malý má už 8 kg si myslím, že prospívá výborně. To já jsem si myslela, že mám doma malého cvalíka. V 7,5 měsíci má přes 9 kg.
No a malého bys v noci měla nechat spinkat a nebudit ho. Můj syn mi taky krásně spinkal do toho půl roku celou noc a pak se to najednou převrátilo a budí se mi tak 2-3× za noc.
Takže můj názor je nebudit:-) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše malinká ve vašem věku prospala celou noc málokdy. Nejčastěji se budila jednou tak kolem 4-5h a někdy i 2×. Ale to jedno krmení za noc nám zůstalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
HOlky, právě to taky řeším, kdy je dítě připravené na to, aby jsem jí zatrhla noční krmení??? My asi od 3 týdnů do 2,5 měsíce jsme jedly naposledy v 19h a vydržely jsme do 6h,potom se nám to převrátilo a jíme i ve 3h v noci a potom v 9h. Dr mi poradil dát v noci už jen čajík,ale dnes jsem to zkusila a v 6h se mi vzbudila hlady. Tak nevím jestli už je ten správný čas to měnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já taky dala v noci místo mlíka čaj, ale za chvíli byla vzhůra a takový řev, než dostala mlíko že by probudil i mrtvého.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže čaj asi není to pravé ořechové…my teda nekřičely, dala jsem dudel a ten sála, jak o život. Bohužel jsem měla problém s nohama, nemohla jsem chvíli chodit a kolem 3měsíce jsem si ji začala dávat i do postele…musím odnaučovat i toto
. Nebo myslíte, že to nevadí zase tak moc? Já se sice vyspím i s ní, ale abych ji tam neměla do puberty
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já raději dám v noci mlíčko, protože mi přes den vypije max 135ml každé 3h, ale většinou 120ml, někdy to i nedopije a v noci mi vypije i 150ml jak nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj chci se zeptat na vase nazory mam 5,5měs. syna a zajmalo by mně jak to je s nocnim krmenim nekdy se stava ze se naji v 8 a spi treba do 5-6 myslite ze bych ho mnela budit na krmeni? Jedne se mi o to aby nestradal,ma 8kg.A do kdy maji mit nocni krmeni mimiinka? Dekuju