Konec Sunaru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
konec sunaru
ahojky prosím vás do kdy jste dávali dětem sunar. Malému je rok a sunar dostává už jen ráno. nebyl vůbec kojený od narození na UM. a ještě by mě zajímalo od kdy jste dětem začali dávat ovocné čaje ne dětské ale normální děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My jsme chtěli přestat s UM v roce a půl a vyměnit za normální mlíko. DR. nám ale doporučil nechat UM ještě přes zimu, malý loni hodně trpěl na nachlazení, je v něm spoustu vitamínu, co v kravském samozřejmě nejsou. Takže já budu končit s UM na jaře, budou mu dva a kousek. Čaj dávám pořád dětský, ale co si pamatuju, tak švagrová už v roce dělala normální čaje. Mě to přijde jedno, ty dětské, co kupuju, vyjdou finančně nastejno jako ty pro nás.
- Citovat
- Upravit
Tak čaj si myslím že je to jedno, a s tím sunarem, my jsme s ním přestali asi v roce a půl, ale pak jsme se k němu vrátili, protože se malej po obyč. mléku osypával. Těd mu jsou dva roky a pije ho stále.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jsem malému začala dávat obyč. ovocný čaj. protože si myslím že v tom zase až takový rozdíl není nezi obyč a dětskýma. ale poslední dobou se nám zhoršil spánek. přes den to ještě jde ale večer to je katastrofa tak mě pak napadlo zda to nemůže být tím čajem že třeba obsahu tein a proto se nám nechce spinkat ale to je asi blbost že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja davam obycejnou stavu a obyc caj uz ted…a sunar mame jen obcas jinak pije normalni mliko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Caj teda kupuju porad detsky,i kdyz uz asi zacnu taky s normalnim ovocnym.A normalni kravske mleko pije prcek od 13ti mesicu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dětský čaj neobsahuje kofein, což normální čaj ano, takže je lepší čaj dětský. Pokud přesto trváš na normálním čaji, dej mu čas aby si na kofein zvyknul. Kofein je taky důvodem, proč ti nespí. Já bych pokračovala v dětských čajech, nebo bych našla čaj normální bez kofeinu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud vím, tak některá mléka jsou určená až pro děti do tří let, myslím že je to zrovna jeden ze Sunarů Nutradefense, takže tím určitě nic nezkazíš
…ale ten čaj bych dávala dětský, protože všechny dětské výrobky by měly podléhat určité pravidelné kontrole, narozdíl od výrobků pro dospělé ![]()
- Citovat
- Upravit
synovi je přes 2 roky a dávám sunar stále-pije ráno 240ml a večer 240ml......čaje ovocné „nedětské“ dávám občas až teď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja davam detsky i starsim, ovocny jinak nekupujem vubec a oni dostanou maximalne jeste bylinkovy pro deti. Prijde mi to uplne jedno, aspon teda co se ceny tyce…
A nemlikujem vubec od odstaveni… pred druhym rokem. Staci jogurty apod. Jj UM jsou do tri let a kdyby jim to nebylo blby, klidne jsou az do puberty
Ale nic proti, jen myslim, ze v tomhle se netreba stresovat.
Příspěvek upraven 05.01.11 v 11:16
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od roku jsou vsichni tri na normalnim mliku (kupujem teda pet lahve bud polotucny nebo Bio).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,nam je 2,5 roku a sunar pijeme porad.Rano 250ml.Caj jsme davali asi uz od dvou mesicu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
gorina píše:
Ahoj,nam je 2,5 roku a sunar pijeme porad.Rano 250ml.Caj jsme davali asi uz od dvou mesicu
myslis nedětský čaj?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dospělácký ovocný čaj bych klidně dala, ten snad tein neobsajuje… (narozdíl od černého, zeleného)
A Sunar bych asi ještě chvíli dávala, možná do jara… Obyč. mlíko bych zkusila opatrně - třeba jeden den a pak zas až obden - když se neosype, nepoblinká a nebude nějak divně kadit, přešla bych postupně na obyč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dospělácké ovocné čaje mohou obsahovat sušené citrusy a různé bylinky, záleží na čaji. Když už chceš dávat dospělácký čaj, tak doporučuji přečíst nejdřív složení ![]()
- Citovat
- Upravit