Příkrmy a stolice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2892
1.1.11 18:15

prikrmy a stolice

Ahoj vsem..chtela bych se zeptat,jak jste na tom byli se stolici u deti, kdyz jste zacli prikrmy? Plne kojim a nez jsem ted zacla davat prikrmy,malej mi nekadil i 14 dni(dle dr vsechno stravil) a ted davam uz par dni prikrmy-v poledne zeleninu,odpo trosku presnidavky ovocny a vecer trosku kase. K tomu stale kohim a ted uz zase nemel 4dny stolici. Mel jste to nekdo taky tak??? Dik za rady a vsem preji do Noveho roku jen to nejlepsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
1.1.11 18:23

Ahoj,je pravda,že když jsme začali s příkrmama,tak stolice je tužší,ale náš malej celkově sám o sobě kadí velice dobře-většinou po jídle.Když odmítal pít-nechtěl čaj-tak kadil takové tuhé bobky.Pokud ho evidentně nebolí bříško,tak zatím počkej,ev. zkus něco s probiotiky-Laktobacílky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
1.1.11 18:26

No my prave mame jit v lednu do Motola na irigografii (rtg strev s kontrastem)ze kdyz jsem jenom kojila,tak mel dlouhe intervaly mezi stolicema. No a vzhledwm k tomu,ze mu bude sest mesicu a uz ma pres 8kg,tak jsem dle dr zacla s prikrmama,protoze ro pry mohl vse stravit. Pritom nijak nebreci,je spokojenej a hodnej. Prikrmy mu chutnaj,tak nevim,zda je normalni,ze 4dny nekadi,kdyz ma ke kojeni i tuzsi stravu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.1.11 18:32

Já jsem ke kojení taky dávala tužší stravu,a opravdu nebyl problém :think: ale je dobře,že na ten renden jdete,ale opravdu to třeba může být i metabolismem,pohyblivostí střev.Můj synovec taky kadí od mala jen 1× za 3 dny,a jde mu to ztěžka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.1.11 18:47

A to jste začali hned tři příkrmy najednou? 8-o Když říkáš, že pár dní…U nás trvalo snad 2 měsíce, než se nahradila tři kojení obědem, svačinou a večeří :nevim:

Jinak mě se dítě po podání první mrkvičky regulérně ucpalo, takže jsem začala po jídle dávat probiotika, ty pomohli a kadil každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
1.1.11 18:57

No on toho moc nesnedl..treba jenom 5lzic mrkvi s bramborem a navecer par lzic hruskovy presnidavky nebo misto toho kasi. Ale nerve,tak asi boleni nema..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
1.1.11 19:10

Mám taky problém.Dvojky odstavené už uplně a bobek hodí tak 2× týdně :-? .Jeden dokonce nakadil týden :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
1.1.11 23:13

Kdyz byl Tobik plne kojen tak tez kadil jednou za tyden az 14 dni,pak jak jsme zacali s prikrmy tak kadi 1 az 3 krat za den,caj moc nepije,takze kadi taky vetsinou bobky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
2.1.11 08:16

1-3krat za den? No tak to my ne..mam mu dat cipek nebo pockat,kdyz nebreci ani netlaci..dnes je to 6den,co nekadil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
2.1.11 13:03

Huraa uz se vykadil.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
2.1.11 21:29

To je fajn,ze se uz vykadil a priste jak zase nebude kadit nekolik dni tak pokud nema zadne problemy a je v pohode tak bych asi zase pockala,zkus to priste poresit s dr. a davej mu svestkovou presnidavku nebo povarene rozmackane jablko,to by mu mohlo pomoc kadit casteji.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí