Konec Sunaru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3999
5.1.11 16:10

UM by se mělo dávat až do tří let, do té doby je klasické mléko pro děti nevhodné…alespoň tak jsem to slyšela a četla…na ten čaj bych si raději taky dala pozor, není kam spěchat a těžko vybrat čaj, aby nebyl pro děti nějakým způsobem nevhodný :think: tak nevím, no, my zatím stále jsme na UM (dvakrát denně, doporučená dávka) a dětském čaji…a ještě dlouho asi budeme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.1.11 16:20
lenka123 píše:
UM by se mělo dávat až do tří let, do té doby je klasické mléko pro děti nevhodné…alespoň tak jsem to slyšela a četla…na ten čaj bych si raději taky dala pozor, není kam spěchat a těžko vybrat čaj, aby nebyl pro děti nějakým způsobem nevhodný :think: tak nevím, no, my zatím stále jsme na UM (dvakrát denně, doporučená dávka) a dětském čaji…a ještě dlouho asi budeme :wink:

No to jsi slysela a cetla ty zaineteresovane ;) On je dost velky zajem, aby se to prodavalo.
Pokud ma dite alergii na bilkovinu kravskyho mlika, UM mu nepomuze. Pouze HA a to taky ne ve vsech pripadech, protoze tam je bilkovina pouze castecne nastepena. UM se od normalniho mlika lisi pridanymi vitaminy a upravenym pomerem tuku, cukru a bilkovim, jinak nicim.
Osobne myslim, ze kolem 2. roku je uplne jedno, co za mliko dite pije, pokud ho uz pit ma. :nevim: Ja ho po odstaveni nedavam vubec. Ale to je na jinou debatu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
5.1.11 22:53

Tak Sunar jsem davala pravidelne do 2 let. Pote jsem vzdy trochu zvolnila, ale nepravidelne ho davam i 4lete dceri. Kdyz je v akci, tak misto Complexu davam Sunar 24.
A ovocne caje detem nedavam, prijdou mi hrozne kysele. Davam od zacatku bylinkove nebo ze suseneho ovoce. A normalni caje, misto detskych, bych davala od roka s uplnym klidem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
5.1.11 22:58

od 2 rokov pije klasicke mliecko, ale nie trvanlive a caje pije sypane.. Velmi lubi zahradnu zmes alebo cucoriedkovy, ono tie caje, ak sa nekupi nejaky exoticky, nema ako ublizit, pokial nan nema dieta alergiu.. teda na nejaku zlozku z neho..
Pozerala som detsky ovocny caj (nie granulovany) a teda nelisil sa v nicom od sypaneho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
6.1.11 17:48

My teda nemáme Sunar, ale máme Nutrilon, což je asi vůči týhle debatě jedno. Dceři je 17 měsíců a UM pořád dostává ráno, někdy v poledne před spaním, večer a když se vzbudí v noci. A čaj nepije, pije jen neperlivou vodu. Ale jelikož je od narození na UM, tak pila jako miminko dětské bylinkové čaje asi do půl roku, pak občas normální ovocný čaj a teď pije jen tu vodu, nic jiného nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí