Konec Sunaru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
UM by se mělo dávat až do tří let, do té doby je klasické mléko pro děti nevhodné…alespoň tak jsem to slyšela a četla…na ten čaj bych si raději taky dala pozor, není kam spěchat a těžko vybrat čaj, aby nebyl pro děti nějakým způsobem nevhodný
tak nevím, no, my zatím stále jsme na UM (dvakrát denně, doporučená dávka) a dětském čaji…a ještě dlouho asi budeme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lenka123 píše:
UM by se mělo dávat až do tří let, do té doby je klasické mléko pro děti nevhodné…alespoň tak jsem to slyšela a četla…na ten čaj bych si raději taky dala pozor, není kam spěchat a těžko vybrat čaj, aby nebyl pro děti nějakým způsobem nevhodnýtak nevím, no, my zatím stále jsme na UM (dvakrát denně, doporučená dávka) a dětském čaji…a ještě dlouho asi budeme
No to jsi slysela a cetla ty zaineteresovane
On je dost velky zajem, aby se to prodavalo.
Pokud ma dite alergii na bilkovinu kravskyho mlika, UM mu nepomuze. Pouze HA a to taky ne ve vsech pripadech, protoze tam je bilkovina pouze castecne nastepena. UM se od normalniho mlika lisi pridanymi vitaminy a upravenym pomerem tuku, cukru a bilkovim, jinak nicim.
Osobne myslim, ze kolem 2. roku je uplne jedno, co za mliko dite pije, pokud ho uz pit ma.
Ja ho po odstaveni nedavam vubec. Ale to je na jinou debatu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Sunar jsem davala pravidelne do 2 let. Pote jsem vzdy trochu zvolnila, ale nepravidelne ho davam i 4lete dceri. Kdyz je v akci, tak misto Complexu davam Sunar 24.
A ovocne caje detem nedavam, prijdou mi hrozne kysele. Davam od zacatku bylinkove nebo ze suseneho ovoce. A normalni caje, misto detskych, bych davala od roka s uplnym klidem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
od 2 rokov pije klasicke mliecko, ale nie trvanlive a caje pije sypane.. Velmi lubi zahradnu zmes alebo cucoriedkovy, ono tie caje, ak sa nekupi nejaky exoticky, nema ako ublizit, pokial nan nema dieta alergiu.. teda na nejaku zlozku z neho..
Pozerala som detsky ovocny caj (nie granulovany) a teda nelisil sa v nicom od sypaneho..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My teda nemáme Sunar, ale máme Nutrilon, což je asi vůči týhle debatě jedno. Dceři je 17 měsíců a UM pořád dostává ráno, někdy v poledne před spaním, večer a když se vzbudí v noci. A čaj nepije, pije jen neperlivou vodu. Ale jelikož je od narození na UM, tak pila jako miminko dětské bylinkové čaje asi do půl roku, pak občas normální ovocný čaj a teď pije jen tu vodu, nic jiného nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit