Teplé nebo studené?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
teplé nebo studené?
Ahoj maminky:-)
mám ten příkrm (mrkev..)ve skleničce (první lžička) ohřát, nebo nemusím? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ohřej. Jednak oběd má být teplý a jednak studená zelenina je blivajz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No čistě teoreticky ta sklenka ohřev nepotřebuje, ale zkus si to pak ochutnat
Je to lepší ohřátý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no mladší mi jedla teplé i přesnídávky, ale ta starší - jedině studené
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ale jinak samozřejmě si dej kousek stranou a to ohřej, neohřívej vše a několikrát…doohřát se dá vždycky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
On je to blivajz teplé nebo studené, ale dítě je zvyklé přijímat potravu o tělesné teplotě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já bych ohřívala na vlažné, i když paradoxně náš malej sní víc nekde na výletě studený než doma ohřátý…ty děti mají svoje zvláštní chutě ![]()
- Citovat
- Upravit
Ohřát, jak už tu padlo je to chutnější a rozhodně teplý oběd je teplý oběd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky všem, jste úžasné ![]()
honzík je dneska nadmíru nevrlej a furt se zdá hladovej, tak jsem usoudila, že je čas na zkoušku zdatnosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I jogurty dávám předem z ledničky trochu orazit. Masozeleninu dávám ohřívat vždy, když to jde, ovocné přesnídávky podávám i studené (myšleno o pokojové teplotě, ne vysloveně ledové). Ale pokud to tak nějak vyjde, že je svačina v době oběda (no jo no. Nejsem dokonalá matka, vždycky není oběd v poledne … ) , tak pak se snažím trochu ohřát i tu přesnídávku …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MaryClementine píše:
Ohřej. Jednak oběd má být teplý a jednak studená zelenina je blivajz
Jak by ti vysvtělila moje kamarádka, která se zabývá zdravou výživou, tělo nepotřenuje teplé jídlo, stačí mu jídlo o teplotě 37 stupňů, a na tu se ohřeje v ústech.
Ale co si vzpomínám, taky jsem skleničky trochu přihřívala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit