Přesnídávka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Presnidavka
Ahoj chci se vas zeptat kupujete presnidavku vzdy od stejne znacky nebo kupujete ruzni? dekuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, kupuju všechno možný. Něco si dělám sama doma, něco nakoupím. Spíš přesnídávky, ve kterých má ovoce, který bych momentálně nikde nekoupila. Třeba s agáve, borůvky a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám nadělaný domácí z jablíček.
Jinak mixuju čerstvé ovoce(banán, hruška+piškoty).
Kupuju přesnídávky s ovocem, když to chci trochu ozvláštnit třeba s meruňkama nebo švestkama…Značky nerozlišuju.
Akorát teda nekupuju s jahodama, to mi u všech přesnídávek připadá, jako když v puse skřípou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuju různé, a různé ovoce, můj syn třeba jahodovou miluje ![]()
Co jde, dělám mu z čerstvého, ale teď v zimě moc na výběr není..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuju různé, ale téměř vždy kelímky 100% ovoce od Hami, Hipp, Sunárek, pak od Hamánku Plná lžička ovoce - to vše je pouze 100% ovoce.
Občas i něco mimo to od Sunárku nebo Hami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky a to kdyz si je takhle delate doma, jdeto treba zamrazit? ja mam plnou misu ovoce z vanoc a nikdo to doma nechce, tak me napadlo udelat presnidavku, malej bude mit za dva tydny 4mesice. takze bych to zatim dala do mrazaku, slo by to?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
market.s.87 píše:
holky a to kdyz si je takhle delate doma, jdeto treba zamrazit? ja mam plnou misu ovoce z vanoc a nikdo to doma nechce, tak me napadlo udelat presnidavku, malej bude mit za dva tydny 4mesice. takze bych to zatim dala do mrazaku, slo by to??
Umixované ovoce naplň do kelímku nebo skleničky a normál zmraz, to jde určitě. ![]()
Otázka je, co máš doma teď v zimě za ovoce, určitě se takhle malému prckovi vyhni například citrusům, kiwi a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
me jde spis o banany, jseou uz nahnedlý a ja ani pritel to nechcem a je mi to zas lito vyhazovat a jablicka no, to bych mohla taky, ne? a mam to teda jen rozmixovat a dat do mrazaku nebo mam do toho neco pridat??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak banany uz ne, ted koukam ze uz jsou na jedny strane plesnivy
tak ty jablicka, no. muzu tam pridat piskotek??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
market.s.87 píše:
me jde spis o banany, jseou uz nahnedlý a ja ani pritel to nechcem a je mi to zas lito vyhazovat a jablicka no, to bych mohla taky, ne? a mam to teda jen rozmixovat a dat do mrazaku nebo mam do toho neco pridat??
Jenom mixnout na mrazák. Ale ten banán nevím, co v mrazáku udělá, s tím nemám zkušenost. Možná bych dala třeba 75% jablka a 25% banánu. Určitě napíšou maminky, co mají s mrazením banánu zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
market.s.87 píše:
tak banany uz ne, ted koukam ze uz jsou na jedny strane plesnivytak ty jablicka, no. muzu tam pridat piskotek??
Piškot bych nedávala, spíš šla koupit třeba hrušku a udělala zatím jablečno-hruškovou, nebo jablečno-mrkvovou, takhle pro začátek to úplně stačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepší je od všeho trochu… Aby si zvyknul na různé chutě. Já dávám hodně čerstvé ovoce, ale kuuju i „skleničky“. Malej má rád s broskvema a lesní směs se smetanou. Značky nerolišuju. Koupila jsem i nejlevnější, koupila jsem i nejdražší, co mi padne do oka… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mrkev mam taky
tak udelam mrkovo jablecnou
a mam to predtim nak povarit? nebo takhle syrovy? ja vim ze se ptam jak tatar ale nikdy jsem to nedelala tak se musim takhle ptat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a to ovoce varite nebo jak to delate? mam prvni miminko a moc se v tom nevyznam co muze a co ne co se musi nejdriv uvarit nebo co jen syrove rozmixovat do ted jsem kupovala,napiste mi prosim nejake recepty budu moc rada a od kdy muze pribinjačka? je nam 5,5měsice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit