Přesnídávka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
83
5.1.11 09:42

Presnidavka

Ahoj chci se vas zeptat kupujete presnidavku vzdy od stejne znacky nebo kupujete ruzni? dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
187
5.1.11 09:47

Ahoj, kupuju všechno možný. Něco si dělám sama doma, něco nakoupím. Spíš přesnídávky, ve kterých má ovoce, který bych momentálně nikde nekoupila. Třeba s agáve, borůvky a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
5.1.11 09:54

Mám nadělaný domácí z jablíček.
Jinak mixuju čerstvé ovoce(banán, hruška+piškoty).
Kupuju přesnídávky s ovocem, když to chci trochu ozvláštnit třeba s meruňkama nebo švestkama…Značky nerozlišuju.
Akorát teda nekupuju s jahodama, to mi u všech přesnídávek připadá, jako když v puse skřípou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.1.11 10:02

Já kupuju různé, a různé ovoce, můj syn třeba jahodovou miluje :wink:
Co jde, dělám mu z čerstvého, ale teď v zimě moc na výběr není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
5.1.11 10:03

Kupuju různé, ale téměř vždy kelímky 100% ovoce od Hami, Hipp, Sunárek, pak od Hamánku Plná lžička ovoce - to vše je pouze 100% ovoce.
Občas i něco mimo to od Sunárku nebo Hami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
5.1.11 10:03

holky a to kdyz si je takhle delate doma, jdeto treba zamrazit? ja mam plnou misu ovoce z vanoc a nikdo to doma nechce, tak me napadlo udelat presnidavku, malej bude mit za dva tydny 4mesice. takze bych to zatim dala do mrazaku, slo by to?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
5.1.11 10:05
market.s.87 píše:
holky a to kdyz si je takhle delate doma, jdeto treba zamrazit? ja mam plnou misu ovoce z vanoc a nikdo to doma nechce, tak me napadlo udelat presnidavku, malej bude mit za dva tydny 4mesice. takze bych to zatim dala do mrazaku, slo by to?? :-)

Umixované ovoce naplň do kelímku nebo skleničky a normál zmraz, to jde určitě. :palec:
Otázka je, co máš doma teď v zimě za ovoce, určitě se takhle malému prckovi vyhni například citrusům, kiwi a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
5.1.11 10:07

me jde spis o banany, jseou uz nahnedlý a ja ani pritel to nechcem a je mi to zas lito vyhazovat a jablicka no, to bych mohla taky, ne? a mam to teda jen rozmixovat a dat do mrazaku nebo mam do toho neco pridat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
5.1.11 10:09

tak banany uz ne, ted koukam ze uz jsou na jedny strane plesnivy :-x tak ty jablicka, no. muzu tam pridat piskotek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
5.1.11 10:10
market.s.87 píše:
me jde spis o banany, jseou uz nahnedlý a ja ani pritel to nechcem a je mi to zas lito vyhazovat a jablicka no, to bych mohla taky, ne? a mam to teda jen rozmixovat a dat do mrazaku nebo mam do toho neco pridat??

Jenom mixnout na mrazák. Ale ten banán nevím, co v mrazáku udělá, s tím nemám zkušenost. Možná bych dala třeba 75% jablka a 25% banánu. Určitě napíšou maminky, co mají s mrazením banánu zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
5.1.11 10:11
market.s.87 píše:
tak banany uz ne, ted koukam ze uz jsou na jedny strane plesnivy :-x tak ty jablicka, no. muzu tam pridat piskotek??

Piškot bych nedávala, spíš šla koupit třeba hrušku a udělala zatím jablečno-hruškovou, nebo jablečno-mrkvovou, takhle pro začátek to úplně stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
5.1.11 10:12

Nejlepší je od všeho trochu… Aby si zvyknul na různé chutě. Já dávám hodně čerstvé ovoce, ale kuuju i „skleničky“. Malej má rád s broskvema a lesní směs se smetanou. Značky nerolišuju. Koupila jsem i nejlevnější, koupila jsem i nejdražší, co mi padne do oka… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
5.1.11 10:13

já piškot cpu hodně… I jen tak do packy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
5.1.11 10:14

mrkev mam taky :-) tak udelam mrkovo jablecnou :) a mam to predtim nak povarit? nebo takhle syrovy? ja vim ze se ptam jak tatar ale nikdy jsem to nedelala tak se musim takhle ptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
5.1.11 10:30

a to ovoce varite nebo jak to delate? mam prvni miminko a moc se v tom nevyznam co muze a co ne co se musi nejdriv uvarit nebo co jen syrove rozmixovat do ted jsem kupovala,napiste mi prosim nejake recepty budu moc rada a od kdy muze pribinjačka? je nam 5,5měsice :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí