Přesnídávka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kolim tvemu je měsicu? pravě ja kdyz taky jim jablko tak maly na to kouka a natahuje rucicky ale mam strach mu dat hodne ho trapilo brisko myslis ze mam to taky skusit naskrabat lzickou? dekuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ljub - pokud se ptáš mě, tak malýmu bude 9měsíců.
Já začala příkrmy, když o ně projevil zájem někdy mezi cca4-5měsícem a první, co měl byla šťáva z hroznovýho vína nakapaná do pusyny, pak jablíčko(byly letní domácí), š´távu z mrkvičky. Ale prostě to jen párkrát olíz, postupně(během týdne) třeba i pár lžiček sněd, nijak jsem ho netlačila se tím nacpat. A polehounku začal s papáním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano ptala jsem se tebe nam je pět a pul měsicu a pravě mrkev vubec nechce jenom ovocne mu chutnaji presnidavky čaj vubec nechce nevim co mu mam davat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, že mám dole metřík a tam je věk vidět ![]()
asi to máš vypnutý - je to ikonka nad číslem stránky…podpisy
…já kojila do půl roka, čaj pil normálně od měsíce na bříško.
Jeníkovi vařená mrkev taky moc nejela a stavila mu, tak jsme dali cuketu, brambor. Jak jsem psala, ze začátku papal hezky, byl zvědavej a pak začal odmítat. Domácí zelenince moc nedal, začly hysteráky, tak jsem nenutila, Vždy obídek uvařila, nabídla, on odmít a za chvíli si dal mlíko. Tak jsme přešli na skleničkový jídlo a zase se baštilo
sice málo, ale trochu jedl. Spíš dával přednost těm banánům. Začala jsem mu na večeři dělat kaši - kupuju obyčejnou Rossmann(babydream) a hezky lžičkou dlabal. Přišlo mi, že je děsně sladká, tak jsem nakoupila ve zdravý výživě bez přísad instantní Mišutku(kukuřičná), pohankovou a jáhlovou a s tou sladkou dávám napůl, nebo smíchám kaši do ovoce. A tu může i k snídani, prakticky pořát
A kolem toho půl roka jsem u něj měla velký úspěch s křupkama z lékárny.
Já už mám většího, tak jí i jogurt, piškoty, zkoušíme chleba, rohlík, ale to vůbec nechce, tak to nehrotim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHojky v DM mají výborné přesnídávky Babylove a Alnatura, jsou hodně kvalitní a cena není tak strašná. Jinak je to asi jedno, kupuju HAmi, Hipp, Sunárek, ty 100% ovoce od Hami jsou perfektní, ale trochu dražší. Jen pozor na Hamánka, Hello a podobné značky, většinou obsahují málo ovoce a samý škrob, to je pak už lepší rozmixovat jablíčko rovnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit