Noční krmení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
My právě vypijeme večer 240ml zahuštěné krupičkou a přes den tak 120 - 180ml. A v noci večerní dávku.
. Dr říkal, že to je moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Papká krásně,právě nevím, abych ji nepřekrmovala. Nechci aby byla obézní
. Dr mi říkal, že těch 240ml s krupičkou na noc je i tak moc…ale ona by klidně myslím vypila i víc
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše malá si už řekne, kdy má dost a to ti takhle hodně jí od malička? Co já bych dala za to, aby malinká snědla přes den alespoň 150ml najednou. A jak ti spí přes noc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My tak jíme asi měsíc dost..ale vždy jsme snědly cca 150ml,jak jsme rostli, jedli jsme podle toho dalo by se říct. V noci spinká tak, že v půl osmé okoupeme,nakrmíme 240ml s krupičkou, v 8h usne, spí do 2 - 3h, nakrmíme zase 240ml s krupičkou,vstáváme v 7 - 8h a další krmení 180ml v 9h. Jenže to noční krmení je u nás novinka asi měsíc. Dřív jsme nekrmily v noci. Jen tak do těch 6 týdnů. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
abych pravdu řekla přijde mi dávat 2× 240ml v noci hodně, já myslela, že jí dáváš jen večer a apk spí celou noc, já dávám v noci UM, ale zkusím koupit kašičku, možná budeme papkat víc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta krupička mi byla právě doporučena proto, že by mohla potom spát celou noc, ale skutek utek
. Jednou jsem jí v noci zkusila dát jen 180ml, ale v 6h řvala hlady. Tak už taky nevím. Dr říká nedávat už nic, ale to bude řvát hlady ještě dřív. No, je to malá maturita
. Ale pokud tobě papká míň, tak zkus tu krupičku, my dáváme rýžovou krupičku, ta je taková víc bez chutě,víc podobná mlíčku. Zamíchám jí to do mlíčka a celé to vypije.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já dám malé večer kaši lžičlou, normální dávku za 130-150 ml vody, tak kolem 19 hod. ve 20 chodí spát a v noci se vzbudí různě někdy už v 1, a pak ráno v 6 a pokaždý vipije 200 sunaru, někdy se vzbudí jen jednou třeba ve 3 a pak až v 8.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
píšou tady na encyklopedii že je vhodné končit s nočním krmením kolem půl roku.. to píšu co jsem tu vyčetla jako odpověd na konkrétní dotaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AngelinaBalerina píše:
píšou tady na encyklopedii že je vhodné končit s nočním krmením kolem půl roku.. to píšu co jsem tu vyčetla jako odpověd na konkrétní dotaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby mel hlad, ozval by se
Bud rada, ze se vyspis, mne spi holky uz od sestinedeli kolem tech 7 hodin, ted i 9-10 a holky z okoli mi zavidi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Farllin píše:AngelinaBalerina píše:
píšou tady na encyklopedii že je vhodné končit s nočním krmením kolem půl roku.. to píšu co jsem tu vyčetla jako odpověd na konkrétní dotaz![]()
![]()
Po tom pátrám celý den.
tak jsem ráda že jsem pomohla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme 7m a krmím i v noci. Čaj jí nestačí a když jí dám jen čaj za hoďku je vzhůru a přes den moc nepapá, tak jsem ráda, že jí ještě v noci amyslím si, že pokud by to bylo moc, doktorka mi to řekne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Farllin píše:
My tak jíme asi měsíc dost..ale vždy jsme snědly cca 150ml,jak jsme rostli, jedli jsme podle toho dalo by se říct. V noci spinká tak, že v půl osmé okoupeme,nakrmíme 240ml s krupičkou, v 8h usne, spí do 2 - 3h, nakrmíme zase 240ml s krupičkou,vstáváme v 7 - 8h a další krmení 180ml v 9h. Jenže to noční krmení je u nás novinka asi měsíc. Dřív jsme nekrmily v noci. Jen tak do těch 6 týdnů.
ked ste nekrmili v noci kedy ste teda ráno prvý krát jedli ???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky mamky,
my teda taky krmíme jednou za noc naštěstí už ne tolikrát jako na začátku malej má 2,5 měsíce usíná mezi 8-9 a pak jime kolem 1-2 doktorka říkala, že by měl aspon 5hodin vydržet což se daří, ale on mě totiž budí tím, že si cucá prsty a pak mu vytahuju ručky a on se tím vzbudí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit