Akce Hami v lékárnách
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
AKCE Hami v lékárnách
Ahojte,
náhodou jsem narazila na odkaz na právě běžící akci v lékárnách - za 8 kaší nebo 4 mléka krásné pěnové puzzle zdarma
http://www.hami.nutricia.cz/…pro-lekarny/
tak se dělím o informaci ![]()
(15.12.2010-31.3.2011)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ona ta akce od Hami je sice moc pěkná, ale je tam taky háček. Za jedno mléko dostanete do kartičky v lékárně razítko. Za 4 razítka kartičku odevzdáte a přijde to puzzle do lékárny, kde si to musíte za týden vyzvednout. Co jsem pochopila z té kartičky, tak za 1 vyplněnou kartičku dostanu 1 čtverec z toho puzzle. Tzn. že na celý ten kobereček jich musím nakoupit 36 těch krabic a to se fakt vyplatí
Navíc jsem teď našla lékárnu, kde mají mlíčko Hami o 15 Kč levnější, tak na tuhle akci dlabu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky o téhle akci vím a musím přiznat, že po bližším zkoumání na netu je pravda, co píše Anabelka ![]()
Díky moc, sama bych si toho nevšimla. Taky na to dlabu, sbírat puzzle po jednom čtverečku
![]()
- Citovat
- Upravit
Anabellka píše:
Ona ta akce od Hami je sice moc pěkná, ale je tam taky háček. Za jedno mléko dostanete do kartičky v lékárně razítko. Za 4 razítka kartičku odevzdáte a přijde to puzzle do lékárny, kde si to musíte za týden vyzvednout. Co jsem pochopila z té kartičky, tak za 1 vyplněnou kartičku dostanu 1 čtverec z toho puzzle. Tzn. že na celý ten kobereček jich musím nakoupit 36 těch krabic a to se fakt vyplatíNavíc jsem teď našla lékárnu, kde mají mlíčko Hami o 15 Kč levnější, tak na tuhle akci dlabu.
Hmm, tak to je teda pěkná „akce“. Na netu o tomhle samozřejmě není ani zmínka
(nebo jsem ji přehlídla
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není to tam. Mě to dokonce poslali jako nabídku i do mailu a nic takovýho tam nebylo. Takhle pěkně to bylo vypsaný až na té kartičce co jsem dostala v lékárně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna včera mi volali z lékárny, že tam puzzle máme a skládá se z 9 dílů a po složení je to velikost 60×60, takže ne po jednom díle, ale opravdu dostanete celou sadu, což si myslím, že radost udělá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
už jsem také v pátek dosbírala poslední bodíčky a odevzdala kartičku, na puzzle už se moc těšíme, i když už jedno v obýváku máme (s domečkama a silnicema), ale už začíná být odřené, takže bude výměna
![]()
- Citovat
- Upravit