Akce Hami v lékárnách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11314
10.1.11 21:24

AKCE Hami v lékárnách

Ahojte,
náhodou jsem narazila na odkaz na právě běžící akci v lékárnách - za 8 kaší nebo 4 mléka krásné pěnové puzzle zdarma

http://www.hami.nutricia.cz/…pro-lekarny/

tak se dělím o informaci :-)
(15.12.2010-31.3.2011)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
10.1.11 21:59

Jé, děkuji! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
11.1.11 07:44

Ona ta akce od Hami je sice moc pěkná, ale je tam taky háček. Za jedno mléko dostanete do kartičky v lékárně razítko. Za 4 razítka kartičku odevzdáte a přijde to puzzle do lékárny, kde si to musíte za týden vyzvednout. Co jsem pochopila z té kartičky, tak za 1 vyplněnou kartičku dostanu 1 čtverec z toho puzzle. Tzn. že na celý ten kobereček jich musím nakoupit 36 těch krabic a to se fakt vyplatí :lol: Navíc jsem teď našla lékárnu, kde mají mlíčko Hami o 15 Kč levnější, tak na tuhle akci dlabu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.1.11 07:46

Taky o téhle akci vím a musím přiznat, že po bližším zkoumání na netu je pravda, co píše Anabelka 8-o
Díky moc, sama bych si toho nevšimla. Taky na to dlabu, sbírat puzzle po jednom čtverečku 8-o :roll:

• Citovat
  • Upravit
11314
11.1.11 15:24
Anabellka píše:
Ona ta akce od Hami je sice moc pěkná, ale je tam taky háček. Za jedno mléko dostanete do kartičky v lékárně razítko. Za 4 razítka kartičku odevzdáte a přijde to puzzle do lékárny, kde si to musíte za týden vyzvednout. Co jsem pochopila z té kartičky, tak za 1 vyplněnou kartičku dostanu 1 čtverec z toho puzzle. Tzn. že na celý ten kobereček jich musím nakoupit 36 těch krabic a to se fakt vyplatí :lol: Navíc jsem teď našla lékárnu, kde mají mlíčko Hami o 15 Kč levnější, tak na tuhle akci dlabu.

Hmm, tak to je teda pěkná „akce“. Na netu o tomhle samozřejmě není ani zmínka :cert: (nebo jsem ji přehlídla :?: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
11.1.11 20:56

Není to tam. Mě to dokonce poslali jako nabídku i do mailu a nic takovýho tam nebylo. Takhle pěkně to bylo vypsaný až na té kartičce co jsem dostala v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.2.11 09:09

Zrovna včera mi volali z lékárny, že tam puzzle máme a skládá se z 9 dílů a po složení je to velikost 60×60, takže ne po jednom díle, ale opravdu dostanete celou sadu, což si myslím, že radost udělá :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ucetniMZ
26.3.11 14:00

už jsem také v pátek dosbírala poslední bodíčky a odevzdala kartičku, na puzzle už se moc těšíme, i když už jedno v obýváku máme (s domečkama a silnicema), ale už začíná být odřené, takže bude výměna :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko