Odsávačky MM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
47
11.1.11 12:23

Odsavacky m.mleka

Ahoj…Mam doma uz par dni miminko.Odsavacku jsem predem nekupovala,ale uz nadesel cas kdy mi je potreba.A tak bych byla rada,kdyby ste mi poradili jaky tip (konkretni znacku nemusite)je nejlepsi,co se tyce bolesti nejsetrnejsi…Budu rada za kazdou recenzi a kazdou radu maminky,ktera ma urcity tip odzkouseny.
Takze maminky…manualni,elektrickou,bo uplne jinnou?…
diky moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
11.1.11 12:25

Ahoj. Jestli jsi to zkoušela, tak promiň za OT, ale mně se nejvíc osvědčilo odsávat ručně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
11.1.11 12:26

ahojky tak ja tedy odzkousenou nemam a mimi cekam za 2 mesice, ale na doporuceni kamaradek sjem si koupila takovou s pumpickou (pozor ne s hadickou na konci s balonkem ale pumpicka jako u rozprasovace) pry si to tak zena sama nejlip koriguje a spatnyj sou i elektricky nebo co ale fakt nemuzu soudit podle zkusenosti…ja jsem si koupila Tomee Tipee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
11.1.11 12:26

Na co ji přesně chceš?
Jestli jen sem tam odsát, aby sis zvýšila laktaci, určitě stačí levnější manuální.
Jestli hodláš odsávat dlouhodobě a větší množství, pak jedině elektrickou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
11.1.11 12:34

Ahojky,

já mám půjčenou el. odsavačku Medela - mini electric, stojí okolo 2000,–Kč, je to model s adaptérem do zásuvky, bez ní bych asi nyní nekojila :-) (Byla jsem dlouho v nemocnici bez malé) Je to teda „dojení“ v pravém slova smyslu, ale můžeš si nastavit sílu podtlaku, bolestivé to není, když začneš s malým podtlakem a pak postupně přidáš. Bradavky mi to nepoškodilo. Taky vydává zvláštní hučící zvuk, ale to asi všechny el. :-) Dobrý je, že na ní můžeš našroubovat skoro všechny klasické typy lahviček :mrgreen: A odsavačka vše za tebe provede :-)

A pak mám manuální od Chicca, taky zapůjčenou. U těch manuálních je blbý, že jestli budeš odsávat nějak extrémně často, tak si zaděláš na zánět šlach z toho usilovného pumpování :mrgreen: Ale jinak je taky v pohodě. Hlavně je dobrý si před použitím navlhčit silikonový nástavec, aby dobře přilnula k prsu a vytvořil se podtlak.

Dojení zdar :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
11.1.11 13:02

Záleží na tom, na co ji chceš používat a kolik chceš investovat. Pokud jen občas odsát, tak stačí manuální. Mě se osvědčila od aventu, http://www.rajmaminek.cz/…cka-bez-bpa/. Pokud bys musela např. rozjet laktaci nebo odsávat často a hodně, tak je ideální elektrická. Dobrá je třeba medela http://www.rajmaminek.cz/…vacka-swing/.
Všechny se dají sehnat už použité za přijatelnější cenu, třeba na aukru nebo na mmb. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
11.1.11 13:08

v porodnici jsem používala jejich a byla to Medela…díky ní jsem se rozkojila po císaři…měla jsem tam s sebou svojí elektrickou Farlin, ale tou mi nic odsát nešlo a ta Medela…jak tady už někdo zmínil…fakt dojení, ale strašná úleva a super. od kámošek vím, že co měly jakoukoliv odsávačku od Medely i manuální, tak velká spokojenost. já si nakonec zvykla používat i tu od Farlin, ale zdá se mi, že to nemají úplně vymakaný, netěsní to tak dobře a na to počáteční odsávání mi to fakt nešlo… :nevim:

a závidím těm, co se jim daří odstříkávat ručně…to mi nešlo prostě nikdy…ani na začátku v porodnici, ani třeba teď, když jsem měla mastitidu…děkuji tomu, kdo vymyslel odsávačku :palec:

• Citovat
  • Upravit
1274
11.1.11 13:12

Ahojky já mám elektrickou od Aventu, ale ještě nevím jaká bude, protože mám termín až za měsic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
11.1.11 13:24

ja mam medela swing a maximalni spokojenost!!!!!!!!! jsem po cisari a krasne jsem se rzkopjila pouzitou sezenes i uza 2000,– ja jsem kupovala primo v nemocnici za 2800 novou,ale stoji to za to protoze myslim ze budu odstrikavat jeste dlouho!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
11.1.11 13:27

Přidávám se k Medele, elektrické, půjčovala jsem jí i ségře a její známé, obě byly spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.1.11 13:57
reshberry píše:
Ahojky já mám elektrickou od Aventu, ale ještě nevím jaká bude, protože mám termín až za měsic :nevim:

Já jsem jí měla taky,je šikovná,komfortní.Navíc kompatibilní se zásobníky mateřského mléka,s lavičkami Avent.Určitě bych jí doporučila,manuální je dost makačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
11.1.11 14:06

Tvori se mi hodne mlika a maly to nestiha popit.
Potrebuju si aspon co 2.den ulevit a odsat.Sprcha mi v tom moc nepomaha.Navic sem trpela bolestma zubuu a strasne mne stvalo,ze si nemuzu kvuli kojeni dat silnejsi prasky a tehdy by se mi taky hodila.
A casem budu potrebovat odstrikavat do flasticek,protoze
jsem v zahranici a tady je materkska silene az stupidne kratka.A ja bych rada doprala malemu moje mliko i kdyz budu muset byt v praci.
Takze ted sem tam,po case casto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
11.1.11 14:48

Já mám elektrickou Medela swing a také maximální spokojenost. Jsem po císaři, perfektní na rozkojení. Když kluk bojkotoval kojení, tak jsem několikrát denně odstříkávala pro udržení laktace. Pak jednou denně kvůli mlíčku na kaši, až do 10. měsíce. A jde na ní bez problémů sehnat náhradní díly nebo i jiný prsní nástavec. Takže určitě také doporučuji Medelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
11.1.11 15:20

:palec: super holky diky moc za rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
11.1.11 15:26

Já mám pákovou od Medely a taky jsem byla maximálně spokojená. Ale fakt je to nejlepší odstříkávát ručně i když je fakt, že já jsem se to naučila až teď při odstavování :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko