Odstáté uši a naušničky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
65
26.10.10 10:38

odstáté uši a naušničky

Chci se poradit,
naše holčička má docela odstátá ouška a já váhám jestli jí je mám teď nechat propíchnout nebo počkat několik let až jí je necháme příšít.Měly ste někdo stejný problém,popř.co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2769
26.10.10 10:41

ahojky -malá má také odstátá ouška…naušničky jsme píchly a na operaci půjde až kolem 5 roku..než nastoupí do školy…jinak dr mě říkala,že stačí až 7 rokem…ale do 7 let to proplácí pojišťovna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
26.10.10 10:43

Ahojky…zkušenost nemám (dcera sice nemá ouška úplně u hlavičky, ale ani žádný extrém), ale když si to zkusím představit, určitě bych jí nechala ouška píchnout. Myslím, že pro případnou pozdějíší operaci by to nebylo omezující…nicméně je to pouze můj názor a dohad. Ve stejné situaci bych se pravděpodobně poradila i s pediatričkou :wink: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1371
26.10.10 10:46

Rozhodnutí je na tobě, ale já osobně bych nezvýrazňovala odstátá ouška náušnicemi.
Moje holky teda odstáté uši nemají, ale ani náušničky, mají dlouhé vlásky, tak náušnice by stejně nebyly vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
26.10.10 10:46

ahoj, kamarádky dcera je měla odstáté opravdu hodně a naušničky měla. Na operaci byla až v 6 letech, než šla do školy. Asi bych dala.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
26.10.10 10:54

Pediatrička mi právě řekla,ze to záleží na mě… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
26.10.10 10:56

teda muj osobni dojem je ze bych do odstatych usi nausnice nedavala…jeste to bude pritahovat pozornost vic…ale ja nedavam nausky ani dceri s normalnima usima…kdyz slysim jak ty decka silene breci u toho tak mi to trha srdce :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
26.10.10 11:42
mikitaa píše:
teda muj osobni dojem je ze bych do odstatych usi nausnice nedavala…jeste to bude pritahovat pozornost vic…ale ja nedavam nausky ani dceri s normalnima usima…kdyz slysim jak ty decka silene breci u toho tak mi to trha srdce :)))

Nevím kolikrát si byla osobně u propichování uší…ale já nechala dceři propíchnout ve dvou měsících věku a jen kníkla.....samozřejmě je každé dítě jiné,ale nesnáším „jedna paní povídala“
K dotazu,já bych byla pro,k holčičkám to patří i když ouška odstávají.....a při zákroku přišití vadit nebudou.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
26.10.10 11:47

když jsem se narodila měla jsme strašně odstáté uši , máma mi furt vazala čepku přes uši , snažila se furt dávat uši k hlavě i když jsem ležela a ůspěšně,uši odstáté nemám a žadná operace nebyla.kamárádka to samé jen její mamka to nechala a musely na přišití.coto taky zkusit? :wink:

• Citovat
  • Upravit
9454
26.10.10 11:58
Pavlínka05 píše:
mikitaa píše:
teda muj osobni dojem je ze bych do odstatych usi nausnice nedavala…jeste to bude pritahovat pozornost vic…ale ja nedavam nausky ani dceri s normalnima usima…kdyz slysim jak ty decka silene breci u toho tak mi to trha srdce :)))
Nevím kolikrát si byla osobně u propichování uší…ale já nechala dceři propíchnout ve dvou měsících věku a jen kníkla.....samozřejmě je každé dítě jiné,ale nesnáším „jedna paní povídala“
K dotazu,já bych byla pro,k holčičkám to patří i když ouška odstávají.....a při zákroku přišití vadit nebudou.....

to neni jedna pani povidala…pokazde kdyz jsme v poradne tak nektery holcicce ouska pichaji/nastreluji…a vsechny do jedne rvaly taaak strasne ze me to uplne odradilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.10.10 12:04

Na plavání s náma chodí ušatá holčička s naušnicema. Vypadá to děsně. :roll: Naušnice mají snad plnit nějakou estetickou funkci a ne hyzdit, takže nechala bych je dát až po přišití oušek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.10.10 12:32

Ja mela odstate usi, nausnice jsem mela a na prisiti jsem byla ve treti tride. Tenkrat se to proplacelo do 10ti let. Operaci nausnice rozhodne nevadi, stejne se operuje „za uchem“.
Ja bych ji dala nausnicky a zkousela ty cepicky ja pise Zirafi, ale osobne tomu neverim, ze by to melo vliv. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
26.10.10 12:37
Lucci píše:
Ja mela odstate usi, nausnice jsem mela a na prisiti jsem byla ve treti tride. Tenkrat se to proplacelo do 10ti let. Operaci nausnice rozhodne nevadi, stejne se operuje „za uchem“.
Ja bych ji dala nausnicky a zkousela ty cepicky ja pise Zirafi, ale osobne tomu neverim, ze by to melo vliv. :think:

ale mělo to vliv dělala mi to hned co jsem se narodila,a když jsme se dívala na fotky tak jsem byla jak plachetnice :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
584
26.10.10 12:47
mikitaa píše:

No já teda čistě za sebe - naši mi nenechali uši píchnout (a to je mám u hlavy) a já pak hrozně všem holkám záviděla naušnice, dokonce jsem stříhala konce víček od fixek a nosila „barevný kroužky“ :lol: Pak jsem mámu ukecala a píchali mi uši někdy ve 4.třídě a bylo to dost šílený - zelený operační sál (fakt!), pak nosit uši zalepený (styděla jsem se)… Dneska už je nastřelování, takže pohoda, ale mít holčičku, tak jí nechám ouška píchnout v mimi věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
26.10.10 12:51

Já bych je taky asi píchnout nechala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie