Strašně ječí!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7257
26.10.10 07:53

strašně ječí!

já už nevim co mám dělat. Malej (přes 7.m) začal strašně vřískat. Ale je to tak hlasitý jako když někdo vraždí ženskou. Dělá to asi týden a dělá to celý den! Je to hrůza. Když jsme v koupelně musim si dát vatu do uši protože tam je to nejhorší jak se to rozléhá. Už jen čekám že na nás nékdo ze sousedů pošle policajty nebo sociálku. Malej to dělá jen co otevře oči a konči s ječenim když jde spát a má z toho jak umí vřeštět strašnou radost :) např. včera naši jeli s kočárkem ven a prcek jim tam taky začal ječet. No co vám mám povídat,táta si připadal jak když ho ukrad. Co myslíte je to normální že se takhle malý mimčo projevuje? Nehledě na to že se začal strašně vztekat,ale to už bych se hodně rozepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1371
26.10.10 08:21

Jééééhehéé, to jsem ráda :hug: U nás taky máme vřešťála. Bohužel v tom našel velikou zálibu, občas řve tak, že si s manželem nerozumíme ani slovo a musíme prostě počkat, až se dostatečně „projeví“. Chytá ho to vždy po příchodu táty z práce (to si děláme srandu, že to bordel je jak při odchytu kondorů), pak ještě tak 2× za večer, občas dopoledne. Řve tak, že i přes zavřený plastový okna je to slyšet až ven na ulici z 2. patra :roll: Taky čekám sociálku, policii, uliční výbor nebo zástupnce samosprávy :-) anebo všechny dohromady. Navíc máme celkem „uřvaný“ dítě, co tak pozoruju - hodně brečí, jakmile se mu sebemenší maličkost nezamlouvá, tak se rozkňourá a následně rozbrečí (protože už na to jeho kňourání odmítám reagovat).
Jo a ještě lépe - moc se mu líbí ječet na chodbě v paneláku, že se to tam krásně rozlíhá a dělá to echoefekt. Už vidim ty báby, jak čuměj těma kukátkama, že tam určitě zase vraždí to mimino (no teda, ono mu stačí nandat čepici a on vyšiluje fakt jak při vraždě). Hodně často se vzteká, ale to už jsem si tak nějak zvykla a spíš jsem naštvaná na sebe, protože já jsem taky vztekloun, takže to má po mě :oops: a jen lituju mamku, že to se mnou taky musela vydržet. A bude to asi jen horší, hm :think:
Souhlasim, že to je hodně psychicky náročný - kdo nezná, nepochopí. Fakt to vysiluje spíš nás než jeho mi přijde. Teď se ještě bohužel naučil novinku - že řve tak šíleně a s takovým vypětím, že se pozvrací :zed: nejlépe večer po koupeli, po kaši v čisťounkým pyžámku nebo případně už ve spacím pytli - to abych měla zásobu hadrů jak pro armádu.
Asi jsme prostě zplodili paviánka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
26.10.10 08:38
Rampepurna píše:
Jééééhehéé, to jsem ráda :hug: U nás taky máme vřešťála. Bohužel v tom našel velikou zálibu, občas řve tak, že si s manželem nerozumíme ani slovo a musíme prostě počkat, až se dostatečně „projeví“. Chytá ho to vždy po příchodu táty z práce (to si děláme srandu, že to bordel je jak při odchytu kondorů), pak ještě tak 2× za večer, občas dopoledne. Řve tak, že i přes zavřený plastový okna je to slyšet až ven na ulici z 2. patra :roll: Taky čekám sociálku, policii, uliční výbor nebo zástupnce samosprávy :-) anebo všechny dohromady. Navíc máme celkem „uřvaný“ dítě, co tak pozoruju - hodně brečí, jakmile se mu sebemenší maličkost nezamlouvá, tak se rozkňourá a následně rozbrečí (protože už na to jeho kňourání odmítám reagovat).
Jo a ještě lépe - moc se mu líbí ječet na chodbě v paneláku, že se to tam krásně rozlíhá a dělá to echoefekt. Už vidim ty báby, jak čuměj těma kukátkama, že tam určitě zase vraždí to mimino (no teda, ono mu stačí nandat čepici a on vyšiluje fakt jak při vraždě). Hodně často se vzteká, ale to už jsem si tak nějak zvykla a spíš jsem naštvaná na sebe, protože já jsem taky vztekloun, takže to má po mě :oops: a jen lituju mamku, že to se mnou taky musela vydržet. A bude to asi jen horší, hm :think:
Souhlasim, že to je hodně psychicky náročný - kdo nezná, nepochopí. Fakt to vysiluje spíš nás než jeho mi přijde. Teď se ještě bohužel naučil novinku - že řve tak šíleně a s takovým vypětím, že se pozvrací :zed: nejlépe večer po koupeli, po kaši v čisťounkým pyžámku nebo případně už ve spacím pytli - to abych měla zásobu hadrů jak pro armádu.
Asi jsme prostě zplodili paviánka.

když to tak čtu tak mi přijde že jsi mi ukradla moje dítě:). Prcek když se vzteká tak dokonce ceni i spodní dva zuby a jakoby u toho zavrčí a chce kousnout. Doufám že ho to přejde. Jinak manžel taky říká že jsem vzteklá a má to po mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
26.10.10 09:25

Nám je 6 měsíců a taky s oblibou vřískáme, ale máme takový období třeba týden a pak zas nic a pak zas :-D podle mě je to normální, vždycky na něco příjdou a zalíbí se jim to :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
26.10.10 09:50

Naše malá řve jak na lesy už od narození. Ze začátku to bylo o to horší, že když spustila, tak se sama sebe lekla a o to víc pak řvala :D Teď už se neleká, ale ječí zcela záměrně a většinou jen tak… že se jí prostě řvát chce :) Když ji posledně píchala dr, tak musela sestra odejít z místnosti, protože jí prý úplně začaly bolet uši z toho řevu. Jsou to holt decibely :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.10.10 09:58

No teď jsi mi úplně připomněla, jak toto dělal syn v tom samém věku též. to byly skřeky, takovej ultrazvuk :lol: A úplně blaženej z toho :mrgreen: A já bych to málem zapomněla, ono to tak strašně letí :oops:
Jasně, že je to normální, zkrátka zjišťuje, co dokáže. Syna to po čase přešlo, ale teď je mu 1,5r a začíná to znova :roll: ale to už je spíš takové vejskání, ale teda pěkně hlasité :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
26.10.10 11:38

no jo, ale co děláte, když tak vřískají? Máme to taky tak, ale má jen určité dny…připadám si jako neschopná a nejhorší matka, když ji prostě nechám, ať vříská. :nevim: Protože ji fakt nemůžu nosit celý den na ruce. Někdy stejně ani to nepomáhá. Nejhorší je, když jdeme ven.Musím se obléknout komplet, bunda, boty, pak teprve malou.Finišuje to nandaváním čepice. Pak už jen nesu vřeštící uzlík ze schodů do kočáru. Většinou se uspí tam. Ale nemohu být přeci pořád venku…stejně to nevydrží ani ona. Právě se rozvřeštěla, takže jdu zkoušet hračky :-( prosím o vaše tipy, jak na to :palec: Míša

• Citovat
  • Upravit
7257
26.10.10 13:52
misa.m píše:
no jo, ale co děláte, když tak vřískají? Máme to taky tak, ale má jen určité dny…připadám si jako neschopná a nejhorší matka, když ji prostě nechám, ať vříská. :nevim: Protože ji fakt nemůžu nosit celý den na ruce. Někdy stejně ani to nepomáhá. Nejhorší je, když jdeme ven.Musím se obléknout komplet, bunda, boty, pak teprve malou.Finišuje to nandaváním čepice. Pak už jen nesu vřeštící uzlík ze schodů do kočáru. Většinou se uspí tam. Ale nemohu být přeci pořád venku…stejně to nevydrží ani ona. Právě se rozvřeštěla, takže jdu zkoušet hračky :-( prosím o vaše tipy, jak na to :palec: Míša

já moc neporadim. Protože ten můj takhle ječí pro zábavu. Když se nudí nebo se mu něco nelíbí tak nesnesitelně kňourá. Když si ho někdo začne všímat tak zase nastartuje sirénu. Já si dám vatu do uší a to ty decibely utlumí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
26.10.10 15:00

Motika-úplně to chápu :mrgreen: :mrgreen: Připadá mi,že naše „hééérečka z národního“ taky vříská z nudy,nebo pro zábavu :-D Slza ani jedna, pusou kroutí na všechny strany a hlavně sleduje,aby měla obecenstvo. :wink: Musím se tomu smát-tajně-abych ji v tom ještě nepodporovala.Jsou to zkrátka pidipaviáni.Vřískot je jejich způsob komunikace.Musíme to vydržet :wink: Nebude to trvat věčně …snad!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
26.10.10 15:01
misa.m píše:
no jo, ale co děláte, když tak vřískají?

Nedělám vůbec nic - nějaký „šššš“ nebo volání jménem nebo snaha ho „přemluvit“ se míjí jakýmkoliv účinkem a spíš to pak vypadá, že on řve proto, že já na něj tak výrazně mluvim (pššt nebo jménem nebo notááák apod.) a mohlo by to vypadat, že svoje dítě škaredě okřikuju až se tak rozječí - ačkoliv je to ve skutečnosti přesně naopak. Takže si tu vesele huláká - právě teď spustil nekončící ohlušující ÁÁÁÁÁÁÁEÁÁÁ prokládaný pištěním nebo ječením TÁTÁTÁTÁTÁ a při tom si normálně hraje s hračkou nebo se kouká po místnosti … holt si o nás budou sousedi říkat, že máme rozeřvanýho spratka a nedokážeme ho vychovat :nevim: ale okřikávat ho fakt nechci
buď ho to přejde nebo půjde rovnou do národní opery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky