Blinkání s tmavými kousky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
963
25.10.10 20:21

blinkání s tmavými kousky

Ahoj maminy,

máme 12-ti denní miminko, kterou krmíme beBou, jelikož mlíčka je pomálu a tu trošku co mám jí dávám občas před příkrmem odstříkanou, abych korigovala množství. Dneska po čistém příkrmu vyblinkala snad vše, teklo to i nosem a ve zvratkách byly takové béžové až tmavší flíčky. Vůbec netuším, co to je a vyděsilo mě to. nemáte některá podobnou zkušenost? Něco podbného se nám stalo v nemocnici, tam jsme měli jen tmavší kousky a to nám tvrdili, že je natrávená krev, ale nikdy mi nikdo k tomu nic neřekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20
25.10.10 20:32

Luciasku i mi se stalo,že mi malý cca ve 3 týdnech blinkal a šlo to ven i nosem,ale já kojím,takže šlo jen mlíko a žádné kousky nebyly.V nemocnici to mohla být natráven krev,jěště od porodu…prcka pozoruj a pokud se to bude opakovat,tak zajdi za dr.,nebo zkus změnit mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.10.10 20:33

Blil,protože byl přepitý,jsem zapoměla napsta…neboj určitě to bude v poho :palec: :palec: je to třeba opravdu jen díky UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
25.10.10 20:47

To zvracení nosíkem m ani neznepokojilo tak jako ty kousíčky. ta beba je bílá, vypadá úplně jako mateřské mlíko, takže z ní by to mít neměla. Vůbec netuším, co to je a jsem z toho dost vyděšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.10.10 21:21

Luciasku a teď je mimi v poho?Neboj,třeba se jěště tělíčko po porodu čistí a nebo UM může trošku natrávením změnit barvu,mohlo v tom bylo i zbytek předešlého krmení.Věřím,že jsi asi trošku vyděšená,já bych reagovala stejně,jěště v šestinedělí.Pro klid zítra zavolej své dr. a zeptej se ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
25.10.10 21:32

Luciashku, byt tebou zavolam dr. Ta jedina te muze uklidnit jestli je to v poradku. Moje dcera ma reflux a obcas to z ni lita i nosem, ale vzdycky je to bile mliko. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
25.10.10 21:39

Nám se to stalo taky asi ve 2 týdnech… blinkání z tmavými kousky. Jen jsem kojila a byla jsem z toho tehdy taky úplně vynervovaná, jeli jsme myslím i na pohotovost. Prý to mohla být natrávená krev možná i z nosíku, protože malý měl zrovna rýmu. Na příčinu se nakonec nepřišlo a už se to neopakovalo.
Snad to nic nebude :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.10.10 23:17

luciashek: toto sa aj nám stalo, keď mala dcérka asi týždeň, ja som len kojila a po jednom kojení grckala mliečko aj s krvou. to ma strašne vydesilo a hneď som volala našej dokine. hneď sa ma spýtala že či nemám poškodené bradavky, a veru som mala, ešte sme nevedeli pekne sa prisať, mala som ragády a malá si cucla aj trochu krvi :oops: dúfam že to nie je nič vážne a budete O.K. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
26.10.10 09:43
agnes79 píše:
luciashek: toto sa aj nám stalo, keď mala dcérka asi týždeň, ja som len kojila a po jednom kojení grckala mliečko aj s krvou. to ma strašne vydesilo a hneď som volala našej dokine. hneď sa ma spýtala že či nemám poškodené bradavky, a veru som mala, ešte sme nevedeli pekne sa prisať, mala som ragády a malá si cucla aj trochu krvi :oops: dúfam že to nie je nič vážne a budete O.K. :mavam:

Taky se mě vlastně tehdy ptali, jestli nemám popraskané bradavky. Měla jsem, a to fakt dost hodně, ale nemyslela jsem si, že by z toho mohl vytahovat i krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
26.10.10 12:05

no ak máš popraskané bradavky tak myslím že to bude z toho. tiež som si to nemyslela a bola som hrozne vydesená, museli si myslieť o mne aká som hysterka :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
26.10.10 12:43

když já malý dávám jen příkrm z lavičky a potom semtam tu trošku odstříkaného mléka, co se mi poštěstí odstříkat. Koukala jsem na bradavky, prohlížela i mlíko a nikde nic. Dneska jsme byli na UZ s bříškem, vše ok, tak netuším, co to může a nemůže být. Ale mám te´d hrůzu z každého krmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
26.10.10 15:09

hmm, tak to neviem… no ale myslím si že tým odsávaním sa bradavky môžu tiež poškodiť, hlavne keď ešte nie sú zahojené. akú máš odsávačku? alebo odstriekavaš? možno si to len nevidela… to by bol ten lepší variant. v každom prípade dúfam že to nie je nič vážne a bude zas všetko v poriadku. držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí