Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
My máme taky plachťáky. Sice jedno míň a jedno víc. A ještě ke všemu nemám moc bujnou hřívu a navíc je blonďatá. Takže mě i Terezce se ulevilo, když dostala náušničky a všichni viděli, že je to holčička a navíc jí sluší.
Brečela jenom tam, já jsem cíťa, Takže mi to rvalo srdce. Ale když jsme přijely domů a Terka se v autě vyspinkala, byla v pohodě.
Já si nechávala nastřelit druhou náušničku asi v 15 a tenkrát se mi to podebralo a měla jsem z toho teplotu a bolelo to šíleně. Tak jsem toho Terezku chtěla ušetřit a už to má za sebou.
Já jsem pro náušničky.
Nevím, proč by holčička s odstátýma ouškama nemohla mít naušničky, takový názor se mi nelíbí. Já měla uši jako dumbo, v 10ti letech jsem byla na operaci. Je mi 26, uši mám sice až u hlavy, ale do teď mi dělá zle nosit třeba brýle, jedno ucho mě prostě pobolívá a to už jsem tolik let po operaci. I v zimě jsou ty uši citlivější
Moje dcerka má chudinka odstáté uši po mě, navíc jedno míň a druhé víc, ale ani mě nenapadlo jí naušničky nedávat, proč? Je to holčička jako každá jiná. A s tou operací u ní si to ještě hodně rozmyslím, když si pomyslím, že mě do dnes uši dělají neplechu. ![]()
Jak je stará tvoje holčička?? Davídek měl od tří měsíců také odstáté uši, ale jak mu postupně rostla hlavička, tak se to srovnalo.
Byla narozená hodně předčasně,teď je jí korigovaně půl roku.Já sem je chtěla dát,ale doktorka v rizikové poradně pro nedonošence mi to začala rozmlouvat ohledně estetiky.Ale nejspíš do toho půjdu.
Terrr píše:
Byla narozená hodně předčasně,teď je jí korigovaně půl roku.Já sem je chtěla dát,ale doktorka v rizikové poradně pro nedonošence mi to začala rozmlouvat ohledně estetiky.Ale nejspíš do toho půjdu.
A nemáš fotečku malé? Chtěla bych se podívat, jak moc má ty ouška odstáté, teda jestli můžu?
Ahoj, a kdy se ouška píchají? Naše holčička má jedno ouško myslím normální a druhé jí trochu odstává, nijak to neřeším, jenom když si na něm vysloveně leží a má ho srolované, tak jí ho srovnám.
A taky má na obou boltcích chlupy (nebo vlasy?), to snad zmizí ![]()
Terrr píše:
snad to tu je dobře vidět…
Terrr, tady ti posílám odkaz, kde je ta operace dopodrobna popsaná a je tam i video. Je to pořád přesně tak, jak jsem ji podstoupila já před 15 lety. Ale jak říkám, do teď jsou ty uši hodně citlivé. Tvá dceruška je moc hezká ![]()
http://www.plasticka-chirurgie.info/…-otoplastika
Terr, do 2 let se jí to může srovnat, já bych naušničky píchla. Malá je hezounká ![]()
Souhlasím, my byli nastřelit a malá plakala asi 5 vteřin..myslím, že očkování bolí víc.