Odstáté uši a naušničky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
cher
26.10.10 13:16
Pavlínka05 píše:
mikitaa píše:
teda muj osobni dojem je ze bych do odstatych usi nausnice nedavala…jeste to bude pritahovat pozornost vic…ale ja nedavam nausky ani dceri s normalnima usima…kdyz slysim jak ty decka silene breci u toho tak mi to trha srdce :)))
Nevím kolikrát si byla osobně u propichování uší…ale já nechala dceři propíchnout ve dvou měsících věku a jen kníkla.....samozřejmě je každé dítě jiné,ale nesnáším „jedna paní povídala“
K dotazu,já bych byla pro,k holčičkám to patří i když ouška odstávají.....a při zákroku přišití vadit nebudou.....

Souhlasím, my byli nastřelit a malá plakala asi 5 vteřin..myslím, že očkování bolí víc.

• Citovat
  • Upravit
714
26.10.10 14:04

My máme taky plachťáky. Sice jedno míň a jedno víc. A ještě ke všemu nemám moc bujnou hřívu a navíc je blonďatá. Takže mě i Terezce se ulevilo, když dostala náušničky a všichni viděli, že je to holčička a navíc jí sluší.

Brečela jenom tam, já jsem cíťa, Takže mi to rvalo srdce. Ale když jsme přijely domů a Terka se v autě vyspinkala, byla v pohodě.

Já si nechávala nastřelit druhou náušničku asi v 15 a tenkrát se mi to podebralo a měla jsem z toho teplotu a bolelo to šíleně. Tak jsem toho Terezku chtěla ušetřit a už to má za sebou. :palec: Já jsem pro náušničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
26.10.10 14:50

Nevím, proč by holčička s odstátýma ouškama nemohla mít naušničky, takový názor se mi nelíbí. Já měla uši jako dumbo, v 10ti letech jsem byla na operaci. Je mi 26, uši mám sice až u hlavy, ale do teď mi dělá zle nosit třeba brýle, jedno ucho mě prostě pobolívá a to už jsem tolik let po operaci. I v zimě jsou ty uši citlivější :-( Moje dcerka má chudinka odstáté uši po mě, navíc jedno míň a druhé víc, ale ani mě nenapadlo jí naušničky nedávat, proč? Je to holčička jako každá jiná. A s tou operací u ní si to ještě hodně rozmyslím, když si pomyslím, že mě do dnes uši dělají neplechu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.10.10 14:54

Jak je stará tvoje holčička?? Davídek měl od tří měsíců také odstáté uši, ale jak mu postupně rostla hlavička, tak se to srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
26.10.10 15:44

Byla narozená hodně předčasně,teď je jí korigovaně půl roku.Já sem je chtěla dát,ale doktorka v rizikové poradně pro nedonošence mi to začala rozmlouvat ohledně estetiky.Ale nejspíš do toho půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
26.10.10 15:50
Terrr píše:
Byla narozená hodně předčasně,teď je jí korigovaně půl roku.Já sem je chtěla dát,ale doktorka v rizikové poradně pro nedonošence mi to začala rozmlouvat ohledně estetiky.Ale nejspíš do toho půjdu.

A nemáš fotečku malé? Chtěla bych se podívat, jak moc má ty ouška odstáté, teda jestli můžu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
26.10.10 15:59

snad to tu je dobře vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
26.10.10 17:08

Ahoj, a kdy se ouška píchají? Naše holčička má jedno ouško myslím normální a druhé jí trochu odstává, nijak to neřeším, jenom když si na něm vysloveně leží a má ho srolované, tak jí ho srovnám.
A taky má na obou boltcích chlupy (nebo vlasy?), to snad zmizí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
26.10.10 17:09

Jo a je jí měsíc.

• Citovat
  • Upravit
283
26.10.10 17:25
Terrr píše:
snad to tu je dobře vidět…

Terrr, tady ti posílám odkaz, kde je ta operace dopodrobna popsaná a je tam i video. Je to pořád přesně tak, jak jsem ji podstoupila já před 15 lety. Ale jak říkám, do teď jsou ty uši hodně citlivé. Tvá dceruška je moc hezká :-)
 http://www.plasticka-chirurgie.info/…-otoplastika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.10.10 22:00

Terr, do 2 let se jí to může srovnat, já bych naušničky píchla. Malá je hezounká :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí