Odstav ve dvou měsících?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
758
1.9.24 10:29

Odstav ve dvou mesicich?

Krasny den vsem maminkam. Mam dvoumesicniho chlapecka, nejdriv mi 2 dny u prsa probrecel a nechtel vubec sat - ale porad jsem odolávala a kojila kazdou hodinu. Dnes je to ale druhy den co opet prso nechce. Nejdriv jsem to prisuzovala bolavými brisku protoze dva dny nekadil a kroutil se.. ale skoro celou noc mi proplakal, v pul 4 rano teprve usnul a v 6 opet vzhuru.. bohuzel prso si vubec nechtel vzit, mela jsem tu kozi mleko pro sichr kdyby nahodou, tak jsem mu ho dala a to krasne vypil.. usnul mi na ruce ale po položení na postel opet rev. Rano dostal prso(vzal si ho asi na 10 pokus) ale ted opet nechce.. uz jsem zoufala, nevim co mam delat. Starsi ditko (2 roky) jsem kojila asi do roka a ctvrt nez se odstavil sam z duvodu meho tehotenstvi, prso vzdycky zabralo a na mimco proste neplati nic. Rikam si cim to muze byt.. rustovy sprut, boleni briska, bojkot kojeni..nebo snad odstav? Ja uz fakt nevim, je to pro me dost narocne, protoze kojit jsem chtela minimalne do roka, ale vzhledem k tomu ze se musim starat jeste o starsiho syna, tak je toto dost slozite. A co teprve na navsteve nebo kdyz budeme nekde mezi lidmi? Neumim si predstavit ze mi tam bude treba pul hodiny rvat u prsu nez ho vezme na milost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18549
1.9.24 10:37

@vabarbora možná nějaký bojkot. Taky jsem zažila u kluka nějak koncem sestinedeli kdy nechtel asi den a pak se najednou prisal. Holka taky občas kravila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.24 10:39

Klobouček? Když je ochotný vzít láhev tak klobouček by měl taky?
Laktační jsi zkoušela?
Odsávat?

• Citovat
  • Upravit
1614
1.9.24 11:12

@vabarbora tohle přesně máme my.
4 děti plně kojené…5 ta mi dělá tohle.
Jsme 3 měsíc a kojení končíme.
Přijde mi že tam nemá už nic.
Poslední měsíc to takhle stagnovalo :D
Je to pro mě nová zkušenost.
Ještě by šlo třeba se poradit s laktační poradkyní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
1.9.24 11:24

@kralicinka19 tak alespon v tom nejsem sama.. to sem si myslela jak jsem zkusena kojo mama a mimco me trosku vyvedlo z omylu :D laktacni jsem teda nezkousela..uvidime jak se to bude vyvijet, lamat prez koleno to ale taky nebudu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10850
1.9.24 11:29

Měla jsem to s mladším taky a byla z toho dost vykulená..asi to byl nějaký bojkot, zas se to hodilo do normálu a kojím pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
1.9.24 11:45

@vabarbora no nejsi…ty 4 byli úplně jiní na to kojení.
Ta 5-tá mě doběhla.
Zkušenou maminu :D
Ale jsou horší věci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
1.9.24 20:22

Bojkot. Měla jsem s dcerou okolo 3m to stejné. Bojkot jsme překonaly a dcerce je teď 11m a stále se velice kojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí