Odšťavovač
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odšťavovač
Ahojte holky,
chci koupit odšťavovač, ale už nějaký pořádný a potřebovala bych nějaký vaše zkušenosti a reference.
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
odšťavňovač
Ahoj, určitě nedoporučuju CLATRONIC - ten mám já. Takže spíše rada, na co si dát pozor - aby nádobky jak na šťávu, tak na odpad byly dobře upevněné. Já mám obě z boku, jen na zasunutí - žádná pojistka. Takže už od prvního odšťavňování - poté, co 3/4 šťávy vyteklo na linku - mám takovou gumičku (první pomoc - ze silonek), kterou na:,–(ím kolem odšťavňovače hned, co zasunu nádoby. Jinak to fakt teče všude
/
- Citovat
- Upravit
Ahoj
my máme tento
http://bilezbozi.itek.cz/…lips-HR-1861
a spokojenost největší:o))) dá se dát celý do myčky, což není teda třeba, protože je fakt bleskurychle opláchnutý a připravený pro další manipulaci..
ale pozor pokud jsi odšťavňovač neviděla nidky v akci, tak se nenech mýlit TV reklamami na jakýsi odšťavnovač… to vidím a mlusím se vždycky smát… teče jim to z toho jako kdyby někdo otevřel kohoutek s vodou:o))) tak to opravdu není… a to ta drť z ovoce je skoro suchá…
Obzvlášť ho oceňujeme v zimě… koupili jsme si ho teprve na Vánoce… to jsme odšťavnovali opravdu skoro vše co nám přišlo pod ruku:o))) je to moc príma a moc dobré…
Já osobně teda tu šťávu ještě ředím vodou, protože je to na mě moc „silné“
)))
V jedné diskusi jsem četla že je to jen doslova „rozmar bohatých“ ale s tímto názorem se fakt neztotožňuju… Mám dvě malé děti, a starší syn mi nedá ovoce (krom banánů mandarinek a jahod) do pusy… ale šťávičky má moc rád… občas mu tam přidám i řapíkatej celer nebo nějakou zeleninu, mrkvovou šťávu zbožňuje, ale mrkev sní jen vařenou v polívce..
Pokud by jsi chtěla ještě něco tak mi napiš SZ
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tato diskuze již zde existuje, přesuňte se prosím tam
https://www.emimino.cz/modules.php?…
tady to zamykám a později diskuze sloučím, jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit