Odšťavovač

85
14.6.07 13:34

Odšťavovač

Ahojte holky,

chci koupit odšťavovač, ale už nějaký pořádný a potřebovala bych nějaký vaše zkušenosti a reference.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TAPTINKA
14.6.07 14:24

odšťavňovač

Ahoj, určitě nedoporučuju CLATRONIC - ten mám já. Takže spíše rada, na co si dát pozor - aby nádobky jak na šťávu, tak na odpad byly dobře upevněné. Já mám obě z boku, jen na zasunutí - žádná pojistka. Takže už od prvního odšťavňování - poté, co 3/4 šťávy vyteklo na linku - mám takovou gumičku (první pomoc - ze silonek), kterou na:,–(ím kolem odšťavňovače hned, co zasunu nádoby. Jinak to fakt teče všude :o/

• Citovat
  • Upravit
2857
14.6.07 14:28

Ahoj

my máme tento
http://bilezbozi.itek.cz/…lips-HR-1861

a spokojenost největší:o))) dá se dát celý do myčky, což není teda třeba, protože je fakt bleskurychle opláchnutý a připravený pro další manipulaci..
ale pozor pokud jsi odšťavňovač neviděla nidky v akci, tak se nenech mýlit TV reklamami na jakýsi odšťavnovač… to vidím a mlusím se vždycky smát… teče jim to z toho jako kdyby někdo otevřel kohoutek s vodou:o))) tak to opravdu není… a to ta drť z ovoce je skoro suchá…

Obzvlášť ho oceňujeme v zimě… koupili jsme si ho teprve na Vánoce… to jsme odšťavnovali opravdu skoro vše co nám přišlo pod ruku:o))) je to moc príma a moc dobré…

Já osobně teda tu šťávu ještě ředím vodou, protože je to na mě moc „silné“ :o)))

V jedné diskusi jsem četla že je to jen doslova „rozmar bohatých“ ale s tímto názorem se fakt neztotožňuju… Mám dvě malé děti, a starší syn mi nedá ovoce (krom banánů mandarinek a jahod) do pusy… ale šťávičky má moc rád… občas mu tam přidám i řapíkatej celer nebo nějakou zeleninu, mrkvovou šťávu zbožňuje, ale mrkev sní jen vařenou v polívce..

Pokud by jsi chtěla ještě něco tak mi napiš SZ

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
14.6.07 14:29

Tato diskuze již zde existuje, přesuňte se prosím tam
https://www.emimino.cz/modules.php?…
tady to zamykám a později diskuze sloučím, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí