Odstranění skvrny od lepidla

2282
26.6.14 07:51

Odstranění skvrny od lepidla

Prosím poraďte. Manžel si dovezl z německého C&A tmavomodré kalhoty. Byla na nich nalepená průhledná nálepka, po jejímž odstranění zůstalo na kalhotách lepidlo. Něco podobného se mi stalo před časem na tričku také z C&A, skvrnu se mi nikdy nepodařilo odstranit a tričko letělo do koše. Reklamace kalhot nepřipadá v úvahu, vzhledem k zemi původu… Nevíte prosím, jak takovou skvrnu odstranit, aniž bych zničila kalhoty? Obávám se, že běžné vyprání bude k ničemu. Nevím, co je to za hloupý zvyk lepit nálepky přímo na oblečení. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26093
26.6.14 08:02

Mně se to teda z triček po několika vypráních podařilo vždycky dostat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
26.6.14 08:34

@Pajanka zkusila bych to jako se žvýkačkou - dát do mrazaku a druhý den seškrábat ostrým nožem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
26.6.14 09:22

@mlsalkaM Když nám se ty kalhoty do mrazáku nevejdou :oops:

No nic, asi zkusím prát, prát a prát. Myslela jsem na ocet nebo kyselinu citronovou, ale to by asi nedopadlo dobře s barvou :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
26.6.14 09:25

Zkuste benzín - já ho kupuji v lékárně (používám ho k odlepování náplastí) a ten spolehlivě všechno rozpustí a neodbarvuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
26.6.14 16:39
@Pajanka píše:
@mlsalkaM Když nám se ty kalhoty do mrazáku nevejdou :oops:No nic, asi zkusím prát, prát a prát. Myslela jsem na ocet nebo kyselinu citronovou, ale to by asi nedopadlo dobře s barvou :think: :oops:

8o je sroluj nebo zmuchlej 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný