Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, holky, máte někdo jednoduchý dřez bez odkapávače v rohu? Mám vybraný rohový granitový s odkapem po obou stranách. Chlap by byl pro jednoduchý, ať to nezabírá zbytečně místo. I teď máme jednoduchý, ale ne v rohu a odkapávač vytáhneme zvlášť a zase schováme.
Já mám s odkapaváčem vlevo, myslím si, že v tom rohu můžeš mít klidně s odkapaváčem. Co byste tam chtěli dávat, kolem dřezu. Je fakt zbytečné mít odkap. samostatně. Neříkám na volné ploše, ale v rohu.
Stejně tam chlap vařit nebude, tak ať nelamentuje
takové dycky miluju ![]()
Ne, ne, můj chlap vaří, častěji než já a navíc skvěle.
A není líný si po sobě umýt nádobí, narozdíl ode mě, která chci do nové kuchyně myčku. ![]()
Příspěvek upraven 25.06.14 v 12:29
Bez myčky bych neexistovala a to jsem byla veliký její odpůrce. Mám ji rok a nedovedu už bez ní představit život
@Daša 2 píše:že? není nad to ten bordel vyskládat do myčky a je uklizeno a za chvíli i umyto…jen si počkat na zvukové znamení HOTOVOOOOOOOOOO
@Nina Filipi mám to přesně jak ty
Je mě mrsí, že mám úzkou myčku ta širší by mi nevešla, ale i tak, je to paráda
@Daša 2 píše:
Je mě mrsí, že mám úzkou myčku ta širší by mi nevešla, ale i tak, je to paráda
jé já jsem si koupila klasiku, jsem moc spokojnutá ![]()
Tak chlap to všechno promyslel, propočítal a nakreslil a já už si mám barvu kuchyně, desku, dřez rozhodnout sama. Když to po něm chci, názor řekne, ale má asi pravdu v tom, že se stejně neshodnem. Každopádně to musím rozhodnout já. ![]()
Kdyby bylo na něm, myčku by mít nemusel. Já ji ale určitě chci! ![]()