Odstranění tělíska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
13.6.13 17:39

Hned po. Akorát si dávej pozor, já po vyndání pokaždé ihned otěhotněla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
13.6.13 17:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.6.13 17:46

Já měla Mirenu, doktor mi ji jedno pondělí vyndal a hned ve středu jsem otěhotněla :lol: Takže jde to hned ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarča21
13.6.13 19:02

@KlarkaK Děkuji mockrát za informaci :kytka: já HA nemůžu. Ani náplastmi, injekčně, nikáj. Ani tu Mirrenu co to uvoln'uje jen v děloze. I když možná tu jo, ale přečetla jsem si odborný články a bylo tam spoustu vedlejších účinků jako deprese, záněty atd.Tak to fakt ne.

• Citovat
  • Upravit
Jarča21
13.6.13 19:05

@berry4 no pozor si budeme muset dávat :palec: nebo budu muset jít na doporučení lékaře na potrat.Beru ted' moc léků a při otěhotnění by mohl mít plod až 12 VVV a ani bych nemusela donosit. :zed: :think:

• Citovat
  • Upravit
Jarča21
13.6.13 19:06

@mydie :potlesk: to musela bejt rychlost :dance: :)

• Citovat
  • Upravit
Jarča21
14.6.13 12:53

Můžu jít na vyndání při MS?

Ženy můžu jít na vyndání tělíska při MS? Ta moje se blíží a vypadá to že dorazí každou hodinou podle bolestí. Já mam jít příští středu na kontrolu po doléčení toho zánětu z tělesa a zárovenˇ jsem si to chtěla nechat dát pryč, protože už to nevydržim. Včera jsem se šla před spanim umejt a radči ani nebudu popisovat co jsem ze sebe vytáhla :poblion:!Humus! Už asi radči ani žádný tělísko nechci! Řikám si jestli to i nebude při tý MS mín' bolestivější, když to zaváděj i při MS. :?: :roll:

• Citovat
  • Upravit
4022
14.6.13 13:05

@Jarča21 ne vyndani uz tolik neboli (mimochodem me ho doktor pri MS ani nezavadel, pritom jsem nerodila a bolelo to jako krava) a nejdriv mi pichli injekci, pak me prohlidnul, rerl: „no pujde to, ale bolet to bude hodne“ a s timhle me na pul hodiny posadil do cekarny!!! :zed: :zed: a pak me nechtel samotnou pustit domu, protoze jsem byla bila jak snih a potacela se tak jsem musela volat kamaradce aby me doprovodila domu… no des…pak na me mamka doma valila oci ze se ma zavadet pri MS kdyz uz ho dava holce co jeste nerodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
14.6.13 13:06

@Jarča21 a ja myslim ze klidne muzes… zvlast kdyz mas zanet…rozhodne lekarsky duvod proc bys na vyndani pri MS nemohla urcite neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarča21
14.6.13 13:27

@KlarkaK Já si taky myslím, no mě ho dávala Dr. při MS po císaří, ale taky to do mě páčila jak nevim co. Nechápala že to tam nejde, když tam do mě nacpala bez problémů nějákj katetr nebo co :mrgreen: taky mě to bolelo, z plánovaný čtvrt hodinky zavádění byla půlhodinka :zed: :mrgreen: já pořád myslela na to jak mi bylo po císaři, že to bolelo o hodně, hodně víc, abych to vydržela, a přitom jsem se držela spodní strany lůžka a při každý bolesti jsem mačkala lůžko, protože mi řikala, abych netlačila atd, že jinak mi to zavede blbě a bude to muset vyndat. Já právě nechci čekat až mi MS skončí, aby mi to konečně vyndaly.Moc doluho tam nepobylo, jen rok.Ale účel plnilo.Jen ho prostě už dál nesnesu :nevim: ze začátku po vložení to byl samej zánět, mykoza, bolesti, pak se to na pár měsíců uklidnilo a ted je to zpátky! A bolí mě to v podbříšku ted' už denně. Tak to ne.

• Citovat
  • Upravit
4022
14.6.13 15:15

@Jarča21 ja ho mela taky rok a pohoda…no jenze pak jsem v lete chytla mykozu a proste jsem se ji nemohla zbavit, tak jsem po 3 mesicich potizi jaky popisujes rekla taky ze musi ven…a byt tebou klidne jdu a trvam na tom, ze ho chci vyndat hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
14.6.13 15:58

No já tedy měla zavedení úplně v pořádku. Doktor říká, že to trošku zabolí, jako při MS. Po chvíli, že by už bolest měla ustupovat. Jenže já pořád ještě nic necítila :lol: Ono si jak kdo. Za 5 minut jsem už byla u sestřičky. Vyndání bylo ještě rychlejší. Byl cítit jen mírný tlak, jak tělísko tahal ven. Po druhém porodu do Mireny půjdu znovu… teď až našetřím ty nekřesťanský peníze :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
14.6.13 16:11

@mydie no ja myslim, ze doktor to prave dokaze odhadnout podle anatomickejch pomeru tvyho tela…me rekl ze to bude bolet hodne a taky ze mel pravdu!! me hlavne dostal tim ze mi to takhle naostro rekl a poslal do cekarny… muzu vam rict ze jsem mela hooodne silne zajeci umysly :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
14.6.13 16:23

On mě připravoval na to, že to bude bolet. Ale pak uznal, že mám práh bolesti asi někde hodně vysoko, když mě nebolel ani porod :nevim: Mamce ho zaváděl taky a ta to cítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarča21
18.6.13 18:12

Stříbro,zlato,plast?

Tak mam jít zítra na to vyndání. Ale pořád mam v hlavě to, že bych mohla mít jiný tělísko, když mi to měděný nesedí. Přemýšlela jsem nad stříbrnym, zlatym nebo plastovym, jenže nemůžu na netu vůbec najít druhy a ceny :zed: a když už něco najdu, tak to jsou tělíska, který se používají v cizině, protože tady se o nich nic nedočtu. Poradí některá. Vim, že jsem psala že už ho nechci, ale další dítě taky už nechci a projít si kvůli tomu všemu nakonec potratem kvůli vysoký dávce léků…přítel si může dávat pozor jakej chce, ale i tak… :think: tak nevíte některá o AG, AU nebo plastic?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1