Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den. Diskuze o odstraneni tetovani zde uz zalozene jsou, ale vetsinou starsi. Proto jsem si dovolila zalozit novou ve ktere bych se vas chtela zeptat na zkusenosti s odstranovanim v Plzni. Kdy a kde v Plzni jste si nechavali delat? Odstranilo se? Cena? Byla jsem vcera na predelani puvodniho tetovani, ale to bohuzel dle meho nazoru dopadlo hur nez origos. Uvazuji o odstraneni a moc by mi pohly vase nazory a zkusenosti. Dekuju ![]()
@ZlatuseLucie byla jsi včera tak to nech vyhojit a uvidíš. vždy je lepší pěkná předělávka než odstranění, to budeš mít jen zjizvené
. Kde jsi byla?
Chci se jen informovat. Urcite to necham zahojit a pak se uvidi, nechci se unahlit. Kazdopadne na tetovani budu uz mit strach jit a hlavne to nechci mit obrovske. Vzniklo z toho presne to, co se mi nelibi, strasne potetovane plochy, jako omalovanky. Mozna to neni osklive, ale me to prijde takove „klucici“, neni to jemne. Jsem z toho docela otravena.
Jsou i horsi veci, ale preci jen to zamrzi.
Příspěvek upraven 18.02.16 v 16:49
@ZlatuseLucie předělávka vždy bude větší aby se to celé schovalo
Tak to jsi nebyla v Plzni? V Pzni znam jednoho hodně dobrého tatéra a umí zázraky. Vždy raději předělávka než odstranit https://www.google.cz/search?… nic hezkého ![]()
@rara12 a máte to prosím úplně odstátněne? A fleky se neopalily?
Já nemám chodila jsem do premiér clinic a tak super žádná jizva žádná boelst, pak jsem byla vs lasera bolest a bílé fleky jizvy drobné a fleky zmizí záleží na imunite.