Podpatěnky do bot

Run
20807
17.2.16 15:28

A jak se ti ty achilovky projevují? Já je mám taky zkrácené, jednu mám i chronicky oteklou. Proč si tam šla? Já se vydala opačným směrem, nosím barefoot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2182
17.2.16 16:48

Ja mam zanet achillovek a odlomenou pat.kost a podpatenky mi nevyhovuji.ZKUS SI JE V PRODEJNE ZDR. POTREB A UVIDIS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
17.2.16 16:50

P. s.pomohly mi korektory vboceneho palce, sice jakoby s tim nesouvisi, ale upravily celkove postaveni chodidla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9182
17.2.16 16:51

Mě natekla Achilovka před dvěma roky, občas se mi ozývá a já si koupila bandáž Achimed. Jsou v ní i dvě silikonové paty do bot, které ted využívám, při chůzi do práce. Výborná věc!! Jinak ta bandáž je právě vhodná na chronické otoky Achilvky, stojí za vyzkoušení.
 http://www.sanomed.cz/…tezy/0078942

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
17.2.16 16:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
17.2.16 16:52

@pannda Tu jsem mela, nevyhovovala :-( pak mi pomohla bandaz od Vietnamce.Chce to zkouset a hledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9182
17.2.16 16:53
@deliska píše:
Spis to mam od narozeni projevuji se tim ze pokulhavam a obcas me boli paty a co je to ten barefoot :zed:

Jinak bys měla asi procvičovat Achilovku, protahovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9182
17.2.16 16:56
@maskovak píše:
@pannda Tu jsem mela, nevyhovovala :-( pak mi pomohla bandaz od Vietnamce.Chce to zkouset a hledat

Proč nevyhovovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
17.2.16 18:05

Podpatěnky měl můj otec - měl dlouhodobé problémy, chodil do lázní (bydlí v lázeňském městě) na všechny možné procedury s tou patou, hodně ho to bolelo, ale podpatěnky mu pomohly. A pak taky rada ortopeda: nešetřit na botách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.2.16 09:38
@deliska píše:
Spis to mam od narozeni projevuji se tim ze pokulhavam a obcas me boli paty a co je to ten barefoot :zed:

Zkus si to vyhledat, ve zkratce a v překladu jsou to bosé boty, bosé chození. Prostě bota s co nejtenčí podrážkou, širokou špičkou, bez zpevněné paty.. Prostě aby co nejvíce simulovala chůzi na boso a noha tak měla šanci pracovat tak jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22606
18.2.16 09:57
@deliska píše:
Ahojte lidi mate nekdo zkusenosti s nosenim podpatenek v botach maji to byt takove gelove paty do bot ktere se nosi pro utlumeni narazu nohou a tim maji chranit pr achilovky pred zatezemi tak nevim me jej doporucil ortoped protoze mam zkracene achilovky :think: :nevim: :nevim:

Mně doporučili gelové podpatěnky na rehabilitaci (ostruha na patě, mj. mi pomohol 10 x laser, který jsem si platila 100 Kč za jedno ošetření). Podpatěnky nosím. A myslím si, že mi pomáhají. Až na výjimky v botě krásně drží. Dost chodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová