Odstříkání MM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74
22.6.06 07:10

Holky, díky moc za Vaše zkušenosti! Také mi teče mléko při kojení z druhého prsu, tak to zkusím. Pobavily jste mě s tou pístovou odsávačkou = mučící nástroj. Když jsem se šla totiž zeptat do lékárny jako nezkušená, aby mi poradily, která odsáv. je nejlepší, vehementně mi ta lékárnice tvrdila, že pístová. Asi si nikdy mléko neodsávala…
S tím zamražením je to také dobrý nápad, ale mrazák máme stále narvaný k prasknutí (ty naše 3 šuplíčky…), tak snad tam něco narvu. Ty skleničky od přesnídávek jsou malé, to by snad šlo. Ještě se chci zeptat - kolik bych měla pro 3 měsíční mimi na jednu dávku tak nachystat?
Díky. Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
22.6.06 19:32

Ja bych rekla, ze tak cca 100 ml na davku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.6.06 21:19

Ja jsem take slevala ze sberacu mleka a obcas do toho jeste po kojeni pristrikla trochu toho zadniho mleka.
Kojim do ted, mlika jsem mela vzdycky dost. Ale odstrikavat mi fakt nejde.
Kdyz jsem se do toho dala, tak jsem proste po kazdem kojeni odstrikala maximalne 20ml. Nekdy, kdyz se stal zazrak, tak 50ml. No slevala jsem to a slevala az toho byly pekne zasoby, ktere jsem nikdy nevyuzila a nakonec mliko vzdycky vyhodila. S Vitkem jsem totiz byla porad a z lahvicky navic nechtel. Takze to tak nejak vyslo, ze jsem to vzdy po 3m vyhazovala. Bylo mi toho teda lito. No ale jinak jsem to mela v jakychkoliv sklenenych lahvickach, treba od presnidavek.
Taky jsem zkousela prikrmy michat s materskym mlekem, protoze Vitek prikrmy hodne dlouho nebral. No ale nebral je ani s tim MM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí