Veřejný bazén

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
189
20.6.06 14:28

Veřejný bazén

Ahoj.Chtěla jsem se zeptat,zda chodíte v tomhle hice do veřejného bazénu s takhle malinkatými mimi…Já nevím jestli to mám vyzkoušet?Díky J+J…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
981
20.6.06 14:52

Ahoj,
tak to by mě taky zajímalo, jestli to neuškodí. Taky by mě zajímalo, zda nevadí, když vezmu mimčo do vody v přehradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2434
20.6.06 15:02

Ahoj, do krytého bazénu myslím smí děti až od 1 roku, jak je to s těmi venkovními nevím - asi podobné? Ta přehrada by snad mohla být takhle na začátku léta v pohodě takže bych se nebála prcka trochu vyplavčit.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
20.6.06 15:18

Jonko do krytých se může asi fakt až od roka (ale možná taky jak kde). Ve venkovním jsem byla poprvé loni a to bylo malýmu necelý rok a půl, ale koukala jsem, že tam maminy měly deku pod slunečníkem nebo ve stínu a tam nafouknutý takový pidibazének. Což mi přišlo pro takhle malý detičky dobrý. Jinak někde v přírodě bych se asi ještě bála,nevim. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
20.6.06 15:53

ahojky

no já bych se zase bála toho bazénu, než přírody… teda ted budou všechny bazény v pohodě, ale u nás celý léto nemění vodu, a už veprostřed sezony je to fakt humáč:o( naštěstí nedaleko máme dva zatopené lomy s naprosto čistou vodou (ale hodně blbým přístupem… no takže prostě něco za něco… kdybych šla na bazén, tak bych asi taky vzala malinkatej nafukovací a napustila do něj vodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
20.6.06 16:43

My chodime :D Mam rocnu dcerku.
Miluje vodu, takze vacsinu casu travime v detskom bazene. Pouzivame Daylong Kids SPF 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
20.6.06 17:50

Ahoj

kdysi jsem se na tohle zrovna ptala dr.,máme tady zatopenou čistou pískovnu, ale ta mi to nedoporučila, prý ještě jak mají „miminkovské faldíky“ tak jsou více náchylní k různým infekcím nebo co… takže já s mrňaty k vodě chodím až tak od 1 roku - minimálně spíš více, jinak chodíme do nafouklého bazénku..

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
20.6.06 18:09

U nás můžou mimina do bazénu, ale musí mít ty Huggies plínky do vody. A do whirpoolu od 3 let, ale já tam s dcerou vlezla, ještě neměla rok a byla moc nadšená a lidi okolo koukali, jak se mimino směje, že mu v bublinkách vlajou nohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
20.6.06 18:36

Ahoj já chodím s Viki do krytého bazénu v Bohumíně a v pohodě tam mohla už od 7m. Jen musí mít takové ty plavečky pro mimča, ale je pravda, že tam mívají i plavání s dětmi, takže jsem se o kvalitu vody nebála. Na venkouvní koupaliště se chystám teď . Doufám že voda nebude zelená. 8O :wink:

a jinak vždycky jak příjdeme domů tak jí pořádně umyju vodou a dětským mýdlem a natřu tělovým mlékem a nikdy nic.

Tak koupání zdar. Ahojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
20.6.06 19:41

Kdosi mi říkal, že s malou holčičkou chodil do aquaparku ve Slaném ještě před jejími prvními narozeninami a nebyla prý jediná a nikdo to tam nehlídal, byť se tam smí od roka. My dřív měli bazén na zahradě, takže malá byla, než jí byl rok, určitě a v pohodě. V roce jsme prvně navštívili aquapark (ovšem byla to shoda náhod, nikdo to tam taky neřešil) a taky v pohodě. Akorát chodíme spíš do těch větších a vybíráme, co se nám nelíbí, logicky tam nevlezem (v Příbrami v „aquaparku“ ve whirpoolce lítal písek). Dobrý je Kladno, ale je tam moc lidí, pak Slaný a nejvíc nás chytnul Měřín na Slapech.
Ovšem do přírodního vody bych si hodně rozmýšlela a vybírala i teď, sama trpím na různé problémy a nerada bych, aby malá měla problémy taky…
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.6.06 07:53

Ahoj, mam trochu jiny dotaz na bazen… nevadi chodit do bazenu uz v 6tt?? Chtela sem jit dnes plavat (kdyz nemuzu spinning) ale okoli mi rika, ze muzu chytit nejakou infenci a potratit…??? Je to fak tak veliky riziko? Nebo se plavani v prvnim trimestru nedoporucuje? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
22.6.06 08:14

Lucci -
plavání se naopak v těhu doporučuje. Já chodila plavat celý těhu. Pak jsem chodila i na těhotenský plavání se cvičením a je to fakt super. Dělaly jsme tam cviky ve vodě na rozvolnění pánve atd, které mají pmoct u porodu :)

Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
22.6.06 09:27

Lucici pokud nemáš nějaké problémy (typu krvácení apod a to bys sama o plavču určo nepřemýšlela), není důvod, proč bys nemohla chodit. Jen mě dr napsala boraxové globule, abych si je po plavání dala jako desinfekci. Nebo nějaký Tea tree oil - pomazat, nebo prodávaj i gely. Čistě jen pro desinfekci, ale jinak v klidu:)

GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.6.06 10:52

Dekuju vam. Uz sem i volala sestre u svyho Dr. a rikala, ze muzu. Ted pujdu jednou a v pondeli na kontrole se Dr. zeptam co a jak muzu a nemuzu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
22.6.06 14:13

Ahoj holky,
jedeme na dovču k přehradě a spíš mě zajíma, když sem tam v té vodě opláchnu i malou, jestli to nevadí. Ne že bych jí tam nechávala dlouho. Prostě se s ní v té vodě projít, do větší vody s polštářkama na ručičkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí