Odstupné a pak pracák

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101677
8.4.12 22:05
@Kátísek píše:
takze kdyz dochodim do 30. dubna v praci a 2.5. si dojdu k dr ze chci neschopenku tak mi ji bude od 22.dne platit ossz az do nastupu na materskou a tim padem se nemusim hlasit na pracak? nebo musim i na pracak??

Jojo a na pracák se hlásit nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
8.4.12 22:06

no jasny.. se souhlasem doktora:)
ty joo tak to asi udelam rovnou na neschopenu pac uz to fakt nedavam, jsem hotova po celym dnu.. Moc moc dekuju za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
19.2.14 13:43

Ahoj holky,

chci se jen ujistit - dostala jsem vypoved z organizacnich duvodu. Vypovedni dobu mam do konce brezna a pak dostanu vyplatu za brezen plus jedno odstupne.

Takze 1.4. bych se mela jit registrovat na pracak.
Chapu to dobre, ze kdyz si zazadam pri te registraci o podporu v nezamestnanosti, tak by mi ji vyplaceli az od kvetna? Protoze budu mit jeden mesicni plat to odstupne..

Nebo je to jinak?
A nekrati se ta doby vyplaceni podpory (pet mesicu v mem pripade) o ten jeden mesic?

Diky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.2.14 13:44

@Kacatko1986 proč jen 1 odstupné? normální bývají 2-3 :think: Jinak nevím, jestli se to jen krátí, nebo posouvá, každopádně ano, peníze začnou vyplácet až poté, co „vyčerpáš“ odstupné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101677
19.2.14 13:45

@martina.se Nejšpíš v té práci byla méně než rok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.2.14 13:46

@j.a.n.i1 achá :mrgreen: já jsem fakt Talpa.. mi to prostě nemyslí :oops: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
19.2.14 13:47

@martina.se @j.a.n.i1 jj byla jsem tam jen od rijna 2013 :)

Ted jsem si zavolala na pracak (nechtela jsem tam volat, obcas jsou prej protivne), ale pani byla celkem mila..
A muzu prijit hned 1.4. se zaevidovat, ale podporu bych dostala az za kveten a je vyplacena v cervnu.. tak aspon tak, by mi to navazovalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
19.2.14 13:50

No ona vlastne technicky vzato penize z pracaku dostanes az v cervnu protoze ti posilaji penize zpetne ale jinak penize budes dostavat tech pet mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.2.14 13:50

@Kacatko1986 jj, to promiň, mi to prostě nedošlo :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.2.14 13:54

Nekrátí a je to tak, jak píšeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
19.2.14 13:57

Holky diky, aspon se mi to bude hezky navazovat a budu mi o mesic vic casu si neco najit.. ale je to mazec, to vam reknu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
9.8.18 09:09

ahoj,

ráda bych se ujistila v informacích.

03/18 mi skončil PP z organizačních důvodů, dostala jsem 5 odstupných platů. 2 za výpovědní lhůtu, 3 jako odstupné. prodloužila jsem si rodičovský příspěvek, dcera jde až od září do školky. a práci začínám hledat až teď, proto jsem nešla hned na pracák.

RP jsem si prodloužila do konce roku, ale teď přemýšlím, zda nebude lepší ho vybrat za srpen celý, je to pár tisíc, a jít na pracák.

když jsem měla 5 odstupných platů, chápu to dobře, že stejně bych měla nárok na podporu až od září?

díky za info :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12834
9.8.18 09:20
@Verun83 píše:
ahoj,

ráda bych se ujistila v informacích.

03/18 mi skončil PP z organizačních důvodů, dostala jsem 5 odstupných platů. 2 za výpovědní lhůtu, 3 jako odstupné. prodloužila jsem si rodičovský příspěvek, dcera jde až od září do školky. a práci začínám hledat až teď, proto jsem nešla hned na pracák.

RP jsem si prodloužila do konce roku, ale teď přemýšlím, zda nebude lepší ho vybrat za srpen celý, je to pár tisíc, a jít na pracák.

když jsem měla 5 odstupných platů, chápu to dobře, že stejně bych měla nárok na podporu až od září?

díky za info :kytka:

Podpora je ale 5 mesicu. Takze, podle me, nedostanes od pracaku nic. Pouze za tebe budou hradit pojisteni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
9.8.18 09:38
@TopSecret píše:
Podpora je ale 5 mesicu. Takze, podle me, nedostanes od pracaku nic. Pouze za tebe budou hradit pojisteni

máš tyhle informace nějak podložené? protože, názory - ,,podle me,, - jsou vcelku k ničemu. bez urážky

• Citovat
  • Upravit
3861
9.8.18 09:44

Na podporu budeš mít nárok až po 5 měísících co vyčerpáš odstupné. Doufám, že se nemýlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat